Tim gore po grupe.fedeltafrotta je napisao/la:kome se ne svidja neka ide u svedsku tamo ionako nema zatvora, ovo je sasvim normalna pojava u 90% navijackih grupa, ili ne pratite ili idite u skandinaviju, ko vas *ebe
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ovo pljuvaci jedva docekali pa da kritikuju grupu i slicno jbga zeljo ko pobjedu u posljednjoj pa nema se kome sad psovati

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ma ove kazne su smjesne... nije da podrzavam baklje ali ako se ne bace na teren, nema potrebe da se kaznjavaju klubovi... svakako nijedan klub nece NIKAD platiti te kazne sto dobije... to je samo radi neke formalnosti... ali sto mi pada u oci... umjesto da kazne nacionalizam i fasizam na tribinama oni se hvataju baklji... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ti stari na oba foruma pišeš puno gluposti.oldman je napisao/la:E moj M.Ribar <dirnuo si u osinje gnijezdo ,sada ce te Numa i klapa oko njega popljuvati kao i mene .
Istina boli Zar ne. Isti se numa i drustvo oko njega nije sjeti da ista kaze povodom lupanja i unistavanja
u Tuzli,pitam se samo da je to uradjeno njemu ili nekomu njegovom kako bi se oglasio.
Pravo je SAMIR rekao NUMA zivi od Zelje a ja ZIVIM ZA ZELJU.
Ja napisah pa ako ce me neko za ovo BANOVATI bujrum ,ja sam svoje prozivio uz MOGA VELIKANA.
Smanji malo Jack.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
najlakse je po momcima koji prate klub gdje god da igrabob je napisao/la:ovo pljuvaci jedva docekali pa da kritikuju grupu i slicno jbga zeljo ko pobjedu u posljednjoj pa nema se kome sad psovati![]()
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne znam zbog čega je sad priča kako neko "odjednom" (?!) počinje da kritikuje grupu.fedeltafrotta je napisao/la:najlakse je po momcima koji prate klub gdje god da igrabob je napisao/la:ovo pljuvaci jedva docekali pa da kritikuju grupu i slicno jbga zeljo ko pobjedu u posljednjoj pa nema se kome sad psovati![]()
Kao prvo, ne kritikuje se grupa kao grupa nego postupci grupe. Niti jedna jedina kazna nije prošla a da ja na ovom forumu (pod tri različita nicka) nisam udario packu grupi. I to će tako biti i svaki slijedeći put. Uz to sam veliki pobornik ideje o uvođenju drastičnih kazni za huligansko ponašanje svakog tipa. Ali kazni na ličnoj osnovi. Jer grupa ne može imati odgovornost, Manijaci uopšte nisu društveno lice da imaju odgovornost. Dakle lične kazne, što novčane što zatvorske, su rješenje za huliganizam.
Ovo sebi zatefteri, a iako to ne uradiš nakon svake slijedeće kazne ćeš to pročitat' na ovom forumu. Toliko.
+1... jos ovi nasi mediji okomili se na ove baklje i seru non stop al i opcenito na navijace, nesto bas kontam od onog momaka sto je uletio u litvaniji napravili heroja od njega jer je repka sad in a da se radilo o manijaku, pitaru nebitno bi bi proglasen huliganom i slicno...jovanmaksimovic je napisao/la:ma ove kazne su smjesne... nije da podrzavam baklje ali ako se ne bace na teren, nema potrebe da se kaznjavaju klubovi... svakako nijedan klub nece NIKAD platiti te kazne sto dobije... to je samo radi neke formalnosti... ali sto mi pada u oci... umjesto da kazne nacionalizam i fasizam na tribinama oni se hvataju baklji...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ocigledno nisi upoznat sa momcima sa tribine, pola njih ima hejbet prijava i kazni iza sebe, i to za nase prilike ogromne cifre
svi su tu kad se treba blatit, a niko da pomogne oko nekih akcija i drugih stvari
sto se tice baklji i i raznih drugih obracuna to je sastavni dio navijackog svijeta, nema tu sta puno pricati
ps. a se ne bi smjelo reci momcima jer oni idu od gradiske do trebinja i prate svetinju, zapitajte se vi malo koliko vi pratite Zeljkana
svi su tu kad se treba blatit, a niko da pomogne oko nekih akcija i drugih stvari
sto se tice baklji i i raznih drugih obracuna to je sastavni dio navijackog svijeta, nema tu sta puno pricati
ps. a se ne bi smjelo reci momcima jer oni idu od gradiske do trebinja i prate svetinju, zapitajte se vi malo koliko vi pratite Zeljkana
Povecali su cijene ulaznice, taj novac ne ulazu u nikakav projekat. Onda je sigurno trose na kazne, tako da se ne nervirate bezveze.
NO PYRO NO PARTY
ima logikeBuu je napisao/la:Povecali su cijene ulaznice, taj novac ne ulazu u nikakav projekat. Onda je sigurno trose na kazne, tako da se ne nervirate bezveze.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nisam upoznat niti me zanima. Mada, nadam se da će te prijave i kazne doći na naplatu.fedeltafrotta je napisao/la:ocigledno nisi upoznat sa momcima sa tribine, pola njih ima hejbet prijava i kazni iza sebe, i to za nase prilike ogromne cifre![]()
Zašto bih ja pomagao, pa čak nisam ni član? Ja kritikujem jer imam problem s tim što će klub platiti kaznu koju su samovoljno skrivili huligani. I uvijek ću s tim imati problem i uvijek ću to kritikovati.
Sastavni dio navijačkog svijeta je neprihvatljiv za nenavijački svijet i zbog toga se nenavijački svijet institucionalno bori protiv navijačkog svijeta. Ta borba će završiti onog dana kad navijački svijet prestane da bude huliganski svijet.
Šta mene briga što neko u vlastitoj režiji prati klub. Nit klub to traži od nekog nit je to njihova obaveza. To što neko lično želi da prati klub u Trebinju je ništa drugo do njegova lična želja. Klub ne može biti talac nekog navijača zbog toga što on ide u Trebinje da navija.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 22 okt 2013, 23:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Ima jos milion drugi navijaca koje ja znam licno a na svakom su gostovanju SKORO nemaju ni marke kazne.Momci idu, bodre svoj klub, ne diraju nikoga, ne prave se mangupi, ne pale baklje.
A budala placat njihove kazne je smijesno. Kad si mangup sam ih i placaj, a ne da se po jugu vrti kutija a pare Bog zna gdje idu. Mani te propagande......
A budala placat njihove kazne je smijesno. Kad si mangup sam ih i placaj, a ne da se po jugu vrti kutija a pare Bog zna gdje idu. Mani te propagande......
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
hahah pa ko kaze da ih ne placaju ? sve ih oni i placaju jer ti te kazne zatvaraju dobijanje nekih drugih stvari u zivotu (vozacka i slicno).
umjesto da se palamudi na forumu, dodjite sutra u lukavicu i bodrite momke, a ne sutra nakon 20min odmah poceti *rati po igracima i navijacima
ps. pogresno ste shvatili ovo za prijave i kazne, to sam napisao da kazem da momci dobijaju kazne jer vi govorite da ih niko ne kaznjava, dobiju kazne
umjesto da se palamudi na forumu, dodjite sutra u lukavicu i bodrite momke, a ne sutra nakon 20min odmah poceti *rati po igracima i navijacima
ps. pogresno ste shvatili ovo za prijave i kazne, to sam napisao da kazem da momci dobijaju kazne jer vi govorite da ih niko ne kaznjava, dobiju kazne
Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 22 okt 2013, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
mislim da si ovom prvom recenicom objasnio sve,to druže nije mangupluk ako imaš što više prijava i kazni iza sebe.. Mangupluk je ono što je rahmetli Džilda i ekipa iz tog vremena radila,nekad su davali a nekad primali batine ali su bili u pravom smislu riječi SARAJEVSKI MANGUPI,a ovo danas su sve šatro mangupi..ako je buraz receno da su baklje kažnjive pa ne da može nego se mora prestati sa tim a ne da zbog toga naš Željo placa kazne .. slažem se sa tobom oko ovoga da nekad i previše kritikujemo sebe al ja to bar radim jer želim da situacija u Želji i oko Želje bude bolja,kad je nešto fino pohvalim a kad je nešto loše iskritikujem i to je to,zato se i razlikujemo od ostalih klubova..fedeltafrotta je napisao/la:ocigledno nisi upoznat sa momcima sa tribine, pola njih ima hejbet prijava i kazni iza sebe, i to za nase prilike ogromne cifre![]()
P.S. ako se pređenim kilometrima mjeri ljubav prema klubu onda je bolje da ga i ne prate ako ce namjerno oštetiti klub,ne kažem ja nek' se pale baklje na derbiju,nek se milion baklji zapali al npr. utakmici protiv Travnika se upali 1 baklja i zbog toga dobijemo kaznu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
otisla vam je daleko prica realno, al mislim da se vecina slaze baklje da u teren ne
... nego mogla bi nastupiti fina serija, po meni bod protiv pitara nije los naravno uz ova tri u subotu
...
- invincible1921
- Kontakt:
i ja sam to kontobob je napisao/la:otisla vam je daleko prica realno, al mislim da se vecina slaze baklje da u teren ne... nego mogla bi nastupiti fina serija, po meni bod protiv pitara nije los naravno uz ova tri u subotu
...
=\_1921_/=
Pustite šuplju, Slavija nije imala sreće u ždrijebu 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sutra produzavamo seriju u kupu ako Bog da,bolji smo najmanje sto mozemo je da odigramo nerijeseno al mislim da slavija nema ambicija i da nam nece pruziti neki preveliki otpor. Svi u lukavicu.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Vidi bob, ja se apsolutno slazem sa tobom po pitanju baklji. Jbg, to sve daje dekor utakmici zeljeli mi priznati ili ne, a ovi sto su nasli ispravljati krivu Drinu, nisu je mogli ni puskama nece je ni knjigama.bob je napisao/la:otisla vam je daleko prica realno, al mislim da se vecina slaze baklje da u teren ne... nego mogla bi nastupiti fina serija, po meni bod protiv pitara nije los naravno uz ova tri u subotu
...
Nego, da se malo osvrnemo na ovaj mec sa Rodenim i derbijem. Sve je to tacno sto kazes i propagiras, ali nemojte vise bod iz derbija prizivati zivi bili. Pa majka mu stara, derbi je, nije derbi 3 lige, niti kantona ovoga ili onoga, vec je GLAVNI DERBI U DRZAVI. Neka se igra muski, pa ko pogine (izgubi), izgubuio je muski...
Sto se kupa tice, iskreno, nesto sam skeptican po pitanju toga, ali eto, prvi je susret, bitno mi je makar da postignemo gol, pa sta bude neka bude..Nisam nesto siguran da cemo ove godine uspijeti finansijski izgurati na oba fronta, posebno kad se zna da za potrebe kup takmicenja (od utakmica, prevozda, nocenja, itd) na godisnjoj bazi treba 150.000 KM, a osvajac kupa svega dobiva 30.000 KM.
Samo da znate da prije derbija ima jos utakmica sa Velezom, a danas igramo sa Slavijom
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Levin, PointBlank, TefalTava i 60 gostiju.