nekad me i raduje ovo sto ovoliko ljudi mrze arsenal.
uglavnom cao i od mene
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Kad smo kod toga ko zavrsi bayernovu seriju prosle godine?proFCB je napisao/la:Kraj serije za Arsenal, uskoro povratak starim navikama; prosipanje bodova na sve strane
Ima vezu preko vas koji dolazite ovamo da drkate od sreće što smo izgubili. Pogledaj šta ti je jarana sletilo ovamo pa ćeš shvatit zaštoanelbavarac je napisao/la:Kakve veze ima vecerasnja utakmica sa Bayernom to mi nije jasno nimalo![]()
Da je moderacija kako treba mnogi bi vidjeli Banovice..
Al' pazi kako strahobolan zaključak kobasičara na osnovu jedne utakmice koja je mogla vrlo lahko otici i o drugom smjeru.AllGunsBlazing je napisao/la:Kad smo kod toga ko zavrsi bayernovu seriju prosle godine?proFCB je napisao/la:Kraj serije za Arsenal, uskoro povratak starim navikama; prosipanje bodova na sve strane
pola kobasicara ne bi vidjelo foruma zadugo.anelbavarac je napisao/la:Kakve veze ima vecerasnja utakmica sa Bayernom to mi nije jasno nimalo![]()
U pravu si,mnogi Bavarci bi trebali vidjeti Banoviće a ne jedan Rockfeller koji je sve samo ne forumaš koji je zaslužio ban ili kad Head ne dobi trajni ban na temi Reprezentacija (ne znam kako nije dobio,mislim da je admin ili ko već napisao to crvenim slovima ispod posta).anelbavarac je napisao/la:Kakve veze ima vecerasnja utakmica sa Bayernom to mi nije jasno nimalo![]()
Tako ti je druze moj. Prekid serije nakon jedne utakmcie sa manje srece i zalaganja.Marsal je napisao/la: Al' pazi kako strahobolan zaključak kobasičara na osnovu jedne utakmice koja je mogla vrlo lahko otici i o drugom smjeru.
Mozak se pojedincima pretvara u kašu od silnih kobasica.
Mene vecerasnja utakmica je zanimala kao lanjski snijeg ako cemo iskreno,nego treba realno pricati ne vidim svrhu navijaca Bayerna da ovde u tolikom broju nesto podhebaju,ali sta ces.frankqqqqq je napisao/la:Ima vezu preko vas koji dolazite ovamo da drkate od sreće što smo izgubili. Pogledaj šta ti je jarana sletilo ovamo pa ćeš shvatit zaštoanelbavarac je napisao/la:Kakve veze ima vecerasnja utakmica sa Bayernom to mi nije jasno nimalo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.