Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

tornado2009
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la tornado2009 » 22 okt 2013, 23:53

ma ovdje se ljudi isticu koji nemaju trunke zivota. svo njihovo zadovoljstvo je u nasladjivanju ovako kad arsenal izgubi. na temi bvb frajer rece da je dortmund za 2 klase jaci od arsenala. halooo :shock:
nekad me i raduje ovo sto ovoliko ljudi mrze arsenal.
uglavnom cao i od mene

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 22 okt 2013, 23:55

Saurman, o Arteti se prica...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 22 okt 2013, 23:56

Geru banovali moderatori pred mec. Znali ljudi od koga opasnost preti kada se kobasicari puste sa lanca! :lol: :lol:
Jako dobro odradjeno, spasili su temu za 30 nepotrebnih postova u prepucavanju posto bi im Gera dusu uzeo... :lol: :lol:

Citajuci ove komentare ovde covjek tacno zakljuci kako su neki ljudi ovde jako nesrecni. Pretpostavljam da su ih roditelji redovno zlostavljali i da ih zlostavljaju i danas dan. :? Ono, jedina im je radost u zivotu nasladjivati se tudjem neuspjehu... :roll: :roll: Tacno mi ih je zao i kritika za vas sve gunnere sto se raspravljate sa takvim ljudima? Umjesto da im pomognete i dozvolite jedinu zivotnu radost... :(

Stvarno mi nije jasno zasto uopste imate potrbu ulaziti u raspravu sa covjekom koji ne gleda Arsenal ali zna da donosi zakljucke na osnovu samo rezultata jer realno cak ni na igri ne mozemo da puno kritikujemo. I eto docekao sirotan svojih 5 minuta da dozivi radost i malu dozu samopouzdanja i da kaze kako je Arsenal luzerki klub.

Slazem se sa SamoZeljo. Treba sacekati jedan dan da se ovi ljudi sa veoma teskim zivotom malo nadisu pre nego se vrate u svoju sivu svakodnevnicu pa tek onda sa mirom analizirati utakmicu...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Deniro
Kontakt:

Post Postao/la Deniro » 22 okt 2013, 23:57

Komedija :lol: ;
Arsenal igrao sa BvB, a na temi se nakotila grupica simpatizera njihovog ljutog rivala :roll: :lol: ;
ta ista bagra upada sa sci-fi izjavama, koje domacini neumorno pokusavaju demantirati;
dok se ovaj vamo razocarao u forum i forumski zivot :lol:
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..

Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..

MUSVDG

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 22 okt 2013, 23:59

Cestitke na dobroj tekmi!Bilo kako da je zavrsilo,ne bi bilo nezasluzeno...Inace nama treba par 100%-tnih sansi da zabijemo ali veceras nije bio slucaj sto nam je dalo rezultata!Mozda vise zalaganja sa strane nasih igraca,vise trke,mozda malo vise srece i to je to!Vidimo se u revansu!!!Sretno u EPL!

p.s.Steta sto je Napoli uzeo! ;)

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 23 okt 2013, 00:01

pa samo topnici redovno moraju trpit ove ulete padobranaca na temu. a tek koliko je bilo vrijedjanja na LP :D. a modovi reagovali kad se spomenule juventosove titule, a prije toga ispisane stranice i stranice materijala nevezanog za temu i niko rijeci da kaze. Al naravno posto cu padobranci bili glavni akteri sa veoma teskim rijecima to se sve fino zanemarilo i glumi se kolektivno ludilo za okruglim stolom moderatora. jadno i pateticno nista vise.
I ova tema ce vjecno trpit sra.nja i zna se uvijek ko ce izvuc deblji kraj. al uvijek

i da cestitam dortmundu i njihovim fanovima. Da samo oni komentarisu kako je i red, ovdje bi se razvila sasvim normalna diskusija.
Zadnja izmjena: tornado2009, dana/u 23 okt 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 okt 2013, 00:02

Jao vidi ovih hejtera. :lol: Kad vidim koja im je ovo radost što je Arsenal izgubio tačno mi više nije ni žao zbog poraza, nek se ljudi raduju malo. Neki drugačije na ovu temu ne bi ni došli.

Postavljamo standarde, nabijamo komplekse!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 okt 2013, 00:03

proFCB je napisao/la:Kraj serije za Arsenal, uskoro povratak starim navikama; prosipanje bodova na sve strane ;)
Kad smo kod toga ko zavrsi bayernovu seriju prosle godine? :mrgreen:
Celik!3,2,2.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 okt 2013, 00:05

Kakve veze ima vecerasnja utakmica sa Bayernom to mi nije jasno nimalo :?
Da je moderacija kako treba mnogi bi vidjeli Banovice..

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 23 okt 2013, 00:06

Realno veceras je trebao bit X.
Jbg mi smo imali fantasticnu realizaciju sto je za nepovjerovat !!

Sad ste s ovim porazom sebi malo zakoplikovali zivot jer gostujete u Dortmundu i Napulju ali se nadam da ce te proci i drzim fige u Premierleague.

Malo bi se osvrnuo na tekmu vidim da ovdje ljudi pisu da je Arsenal tehnicki potkovanija ekipa itd... to je sve istina al vjerujte da bi dobio BvB moras trcati i ne zaj.ebavat se k'o AR , npr Ozil se veceras nije vidio ali to je zato sto Bender Sahin potpomognuti Reusom i Mikijem vrse nevjerovatan presing.
Imala je BvB i dozu srece jer da je usao sut Santia utakmica je mogla otici u drugom smjeru...

Sretno u PL i s nestrpljem ocekujem revans....
PS: evo citam i Arsen skonto da je pop.usio takticku foru ;)

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 23 okt 2013, 00:07

anelbavarac je napisao/la:Kakve veze ima vecerasnja utakmica sa Bayernom to mi nije jasno nimalo :?
Ima vezu preko vas koji dolazite ovamo da drkate od sreće što smo izgubili. Pogledaj šta ti je jarana sletilo ovamo pa ćeš shvatit zašto :)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 okt 2013, 00:07

AllGunsBlazing je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Kraj serije za Arsenal, uskoro povratak starim navikama; prosipanje bodova na sve strane ;)
Kad smo kod toga ko zavrsi bayernovu seriju prosle godine? :mrgreen:
Al' pazi kako strahobolan zaključak kobasičara na osnovu jedne utakmice koja je mogla vrlo lahko otici i o drugom smjeru.

Mozak se pojedincima pretvara u kašu od silnih kobasica. :?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 23 okt 2013, 00:07

anelbavarac je napisao/la:Kakve veze ima vecerasnja utakmica sa Bayernom to mi nije jasno nimalo :?
pola kobasicara ne bi vidjelo foruma zadugo.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 23 okt 2013, 00:12

U pravu si,mnogi Bavarci bi trebali vidjeti Banoviće a ne jedan Rockfeller koji je sve samo ne forumaš koji je zaslužio ban ili kad Head ne dobi trajni ban na temi Reprezentacija (ne znam kako nije dobio,mislim da je admin ili ko već napisao to crvenim slovima ispod posta).

Drug moj,ovdje nikom nije jasno kakve veze ova utakmica ima sa Bayernom stoga isto tako nikom nije jasno odakle se stvori ovdje bar 5 Bavaraca dosad čija je želja da provociraju.Koji je njihov problem,šta je njima ko rekao,vjeruj da to niko ne zna.Ali samo vas je 5 momci,ja vjerujem da vi to mozete bolje,evo npr. CF-a jos uvijek nema a sigurno jos neki fale,uvjeren sam da moze vas se 10 sakupit,mozete vi to sigurno.

Arsenalu je večeras dokazano ono čega su njihovi (neki) navijači bili i svjesni=da oni ne pripadaju vrhu evropskog fudbala i da je veći favorit za titulu u Premiershipu Chelsea nego oni.Treba ipak uzeti u obzir i da je falilo Arsenalu par igrača stoga to može biti samo bolje kad se ti igrači vrate.
U Premiershipu je vrlo moguća borba za titulu s obzirom na slabašnu konkurenciju,ali u LP dalje od 1/4 finala mislim da neće moći,opet sve zavisi od žrijeba.
You'll never walk alone.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 okt 2013, 00:13

Marsal je napisao/la: Al' pazi kako strahobolan zaključak kobasičara na osnovu jedne utakmice koja je mogla vrlo lahko otici i o drugom smjeru.

Mozak se pojedincima pretvara u kašu od silnih kobasica. :?
Tako ti je druze moj. Prekid serije nakon jedne utakmcie sa manje srece i zalaganja.

@HzBvB Posten je covjek Wenger.
Celik!3,2,2.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 23 okt 2013, 00:14

Gori Bavarci nego Dortmundovi na ovoj temi. Da te Bog sacuva.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 okt 2013, 00:21

frankqqqqq je napisao/la:
Ima vezu preko vas koji dolazite ovamo da drkate od sreće što smo izgubili. Pogledaj šta ti je jarana sletilo ovamo pa ćeš shvatit zašto :)
Mene vecerasnja utakmica je zanimala kao lanjski snijeg ako cemo iskreno,nego treba realno pricati ne vidim svrhu navijaca Bayerna da ovde u tolikom broju nesto podhebaju,ali sta ces.
Ja sam naravno uvijek za konstruktivnu i finu raspravu ali ovo je sve samo ne to ;)
I na kraju niti mogu ja nesto nekome zabraniti niti zelim,za to imaju oni koji su zaduzeni za to..

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 23 okt 2013, 00:23

Ima vas 2-3 normalnih, koje ja znam, ovo ostalo ne bih komentarisao, jer bi morao koristiti riječi koje su poprilično uvredljive. Niko ne vidi svrhu, samo oni vide nešto u svemu tome što ih hrani, a slabo se hrane jer smo u zadnjih 25 utakmica samo 2 izgubili, prepodstavljam da izgledaju ko logoraši jer su umirali od gladi, sad kad si im dao komad hljeba svi se raspričali kao po običaju :)

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 okt 2013, 00:28

Ma kada je najteze tu je Arsenal... Veceras mi je krivo samo sto se osmina skoro pa mogla ovjeriti i totalno se posvetiti PL ali sta ce se sada ne treba zaliti za prosutim mlijekom. ;) Utakmica izjenacena pobijedio skoncetrisaniji tim i gotovo... ;)

Koja gospoda ovi sa Dortmundove teme!? :shock: Pravo je cudo i zao mi ljudi sto dijele pdf. sa onim seljacinama! :lol: :lol:

Sto se tice Bayernove teme jedino je tu Neutral ok lik mada se i PEP tu moze svrstati (izvinjavam se ako sam nekog izostavio nepravedno) ostalo sve sacuvaj Boze... :lol: :lol:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 23 okt 2013, 00:48

Dortmund veceras imao realizaciju kao Zeljo protiv Plzena u prvoj utakmici

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.