karlo nije izgleda za trejdRule_hz je napisao/la:da se ja ukljucim u trejd izmedju vas trojice???
uglavnom ako hoces ponudi neke igrace, pa cemo vidjeti. ja dajem hardena samo ako se rješim u tom istom trejdu jeningsa, a ako je moguce i barnjanija
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
karlo nije izgleda za trejdRule_hz je napisao/la:da se ja ukljucim u trejd izmedju vas trojice???
Carlo je napisao/la:Normalno da nisam za trade. Ja tebi dajem Derona, Davis i Younga, a ti meni Hardena (koji je na nivou Derona po statistikama), a uvališ mi nepredvidljivog Jenningsa i Bargnanija. Mislim, sve je to ok, ali ne odgovara mi.
Boozer?Rule_hz je napisao/la:
carlo evo ja cu se ukljucit u trejd, sta vam treba koje pozicije tu su duncan,nikola pekovic, david west kao i luis scola,carlos boozer,aron afalo sinoc ekstra odigro sta ja znam pobirajte
Bio bi presretan ako bi mi naveo jednog takvogTracy3McGrady je napisao/la:imas slicnih kvaliteta i na FA-listi
Kakav da je, bolji je od svijetskog miraadnan24 je napisao/la:Bio bi presretan ako bi mi naveo jednog takvogTracy3McGrady je napisao/la:imas slicnih kvaliteta i na FA-listi![]()
Thornton prosle sezone na 13 poena u prosjeku,a ovi PG-ovi na FA tesko da ce zajedno imati toliko.
EDIT: Uzeo Bradleya u nadi da se Rondo nece brzo vratiti
Hoces Lina?adnan24 je napisao/la:Haha,ma sta ima veze i da si me zahebao,i to je taktikanego ne bi' ja njega ni mijenjao samo je fazon sto nemam PG-ova a ima previse SG-ova.
Odobrit cu ja ako se ti slazes, ali brate ima li tebe igdje u ovom trejdu?adriano_leite je napisao/la:Sanele de odobri trejd Carla i mene.
Ima me brate, dobijam Knighta, mogao bi imati solidnu sezonu, ali ne mora je ni imati, nije Carlo kriv sto je biralo kompjuterski, mogao je uzeti igraca kojeg je zeli, a ne Derona trejdom dobiti, tako da ti to samo odobri. Ima jako dobrih slobodnih igraca, te cu vjerovatno Copea otpustiti, a uzeti nekog drugog.Tracy3McGrady je napisao/la:Odobrit cu ja ako se ti slazes, ali brate ima li tebe igdje u ovom trejdu?adriano_leite je napisao/la:Sanele de odobri trejd Carla i mene.
Sori brate još jednom. Copea ne otpuštaj taj će biti 6. igrač u Pacersima, nevjerovatan je scorer.adriano_leite je napisao/la:Ima me brate, dobijam Knighta, mogao bi imati solidnu sezonu, ali ne mora je ni imati, nije Carlo kriv sto je biralo kompjuterski, mogao je uzeti igraca kojeg je zeli, a ne Derona trejdom dobiti, tako da ti to samo odobri. Ima jako dobrih slobodnih igraca, te cu vjerovatno Copea otpustiti, a uzeti nekog drugog.Tracy3McGrady je napisao/la:Odobrit cu ja ako se ti slazes, ali brate ima li tebe igdje u ovom trejdu?adriano_leite je napisao/la:Sanele de odobri trejd Carla i mene.
Bynum za Jonasa?adriano_leite je napisao/la:Koliko dugo treba da se trade zavrsi? Je li treba 1 dan ili kako ono?
Da li je neko zainteresovan za Asika, Brandona Knighta, C. Brewera, Jonasa Valenciunasa?
Evo Asik za Bynuma ako hoces, jer ce im biti minute priblizne, dok je Jonas ipak starter.JHam je napisao/la:Bynum za Jonasa?adriano_leite je napisao/la:Koliko dugo treba da se trade zavrsi? Je li treba 1 dan ili kako ono?
Da li je neko zainteresovan za Asika, Brandona Knighta, C. Brewera, Jonasa Valenciunasa?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.