Kladionicaa je napisao/la:Evo podebljajte malo stanje na racunu prije LP![]()
Slavija - Zeljeznicar 2
Siroki Brijeg - Radnik B. 1
Čelik - Bratstvo G. 1
kvota : 4
Gdje se mogu spojiti (kladionica)sve tri nase kup utakmice.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kladionicaa je napisao/la:Evo podebljajte malo stanje na racunu prije LP![]()
Slavija - Zeljeznicar 2
Čelik - Bratstvo G. 1
bhplayamypitar je napisao/la:Kladionicaa je napisao/la:Evo podebljajte malo stanje na racunu prije LP![]()
Slavija - Zeljeznicar 2
Čelik - Bratstvo G. 1
I treba izbjegavati Sirokg u Kup utakmicama,sklon je igranju za kladionicu.Nije rijetka stvar da Siroki, zijani od tamo neke levatske ekipe 2-3 gola,pa kao na Pecari stize. :idea:Lijep kof. 1,50 na Siroki da se kladionicari navuku.amypitar je napisao/la:Kladionicaa je napisao/la:Evo podebljajte malo stanje na racunu prije LP![]()
Slavija - Zeljeznicar 2
Čelik - Bratstvo G. 1
Na wwinu se moze odigrat ovaj tiketicamypitar je napisao/la:Kladionicaa je napisao/la:Evo podebljajte malo stanje na racunu prije LP![]()
Slavija - Zeljeznicar 2
Čelik - Bratstvo G. 1
4 pogodjenih od 8 postavljenihcastro27 je napisao/la:DAIDZA TIPOVI sinoc ponovo napravio pokolj kladionice na sajtu,danas je opet postavio nevjerovatno lude parove,LUDAK!
https://www.facebook.com/pages/Kaka-TIP ... 61?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; ovaj je jucer izdominirao.... tako da danas mislim da ide padamko27 je napisao/la:4 pogodjenih od 8 postavljenihcastro27 je napisao/la:DAIDZA TIPOVI sinoc ponovo napravio pokolj kladionice na sajtu,danas je opet postavio nevjerovatno lude parove,LUDAK!
Jedan savjet od mene.. Kad vec igras protiv Olimpije, igraj dvoznak.amypitar je napisao/la:Ne znam kakav je ovaj Asvel,ali je Olimpija katastrofa.
Asvel-Olimpija koš- 1 1,55
jedinica ko kuća Olimpija nema što tražiti u Eurocupu u ABA ligi nemaju još niti jednu pobijedu ,pa će se vjerovatno čuvati jer s ovim rosterom dvije utakmice tjedno će teško izdržatiBenjooJutub je napisao/la:Jedan savjet od mene.. Kad vec igras protiv Olimpije, igraj dvoznak.amypitar je napisao/la:Ne znam kakav je ovaj Asvel,ali je Olimpija katastrofa.
Asvel-Olimpija koš- 1 1,55
Primamljiva kvota na Asvel, ali nisu oni puno ispred Olimpije. Par za izbjeci, ja bi u nekom ludom sistemu probao X2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.