Gdje će deklarisani Milanista u Inter?ZgemboAdislic je napisao/la:Ima dvije dobre utakmice u svim takmicenjima ove sezone, klub ili repka: Prva Citijeva igra ove sezone protiv Tottenhama i protiv LihtenstajnaVirtu4l je napisao/la:Dugo vala, ima jedno 15 dana.
Ne brojati one ljetne Citijeve igre po Hong Kongu, itd.
Inter u Januaru bi mu (i nama kao navijacima repke) pravo sjeo.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- ArthurBishop
- Kontakt:
Nisam u pravu? Jasno je k'o dan u kakvoj je dubiozi, kad mu jedan Negredo uzima mjesto u timu. S velikim poštovanjem prema Alvaru, al' to je igrač koji spada u 2-3 red napadača na svijetu. Znači vrlodobra zamjena starteru. Sad ti to pretvori u situaciju sa Edinom i tu smo gdje smo. On nije isti igrač kao iz Wolfsburga. Šta ga je promjenilo ne znam. Mentalitet naš papanski, pič.ke, pare, izlasci, Amra, nebitno, nešto jeste.Saurman je napisao/la:ArthurBishop je napisao/la:
Edin već dugo, nažalost, nije odličan napadač. Dobar jeste, i kao takvog bih ga volio vidjeti u Interu. Međutim, ovo su vjerovatno šuplje, jer Inter ima dvojicu perspektivnih, mladih napadača + Palacio i Milito(!?!?!).
Željezničar za život cijeli!
problem je,treneri nemaju strpljenja,il resetas ili klupa..
Bar ovi njegovi,pogledajte Toresa,dubioza tip bio,patnja,al vraca se...
Boli covjeka,prije 2-3 god evropa se otimala za njega a,dok sad jedna greskica i klupa...
Igra pos pritiskom,zna da mora resetat,a kad nesto moramo ,znamo da ide teze ..
Bar ovi njegovi,pogledajte Toresa,dubioza tip bio,patnja,al vraca se...
Boli covjeka,prije 2-3 god evropa se otimala za njega a,dok sad jedna greskica i klupa...
Igra pos pritiskom,zna da mora resetat,a kad nesto moramo ,znamo da ide teze ..
Ma za Edina je talijanska liga vrh vrhova, klub tipa Intera Milana a sad moze i Roma u kojoj ce bit glavi napadac.
Igra li Dzekson veceras...utakmica u 6 a teren kao u krmetnjaku....
Ako Roma nastavi ovako za Edina bi bilo ok da dodje u Rim, mogli bi oni biti nesto kao Dortmund.
A i mislim da imaju para da dovedu Edina(20-25 miliona), a sad za platu? Ako Edin bude insistirao na istoj plati kao u Citiu bojim se da nikad nece otici.
A i mislim da imaju para da dovedu Edina(20-25 miliona), a sad za platu? Ako Edin bude insistirao na istoj plati kao u Citiu bojim se da nikad nece otici.
Roma bi bila idealna, ali i tamo bi se morao malo potruditi...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Više se žrtvovo Ibrićić u Kaunasu nego Dzeko !
Hajmo sad opet srati po Dzeki. Neostvareni likovi kojima je vrhunac u zivotu bio kad su jedan jedini put uspjeli kupiti u granapu sve sto im je mama rekla,prosipaju svoju filozofsku misao po nasem najboljem igracu.
Najbolji strijelac kvalifikacija sa 10 golova koliko i Van Persi (ako ne racunamo penal) a kazete los! Najbolji strijelac kluba prosle sezone a najmanje igrao,pa opet los! Resetao mreze na pripremama pa opet los! U klubu ima 3 extra konkurenta i naravno da nece stalno igrati.
Ovaj tuhnjo iznad je za pljunuti.....Ne zasluzujemo mi nista dobro,bio sam svjedok i kada se pljuvalo po Hasanu masovno,valjda ljudi misle da su face kad pljuju po velicinama. I jesu face,ali papanske....
Najbolji strijelac kvalifikacija sa 10 golova koliko i Van Persi (ako ne racunamo penal) a kazete los! Najbolji strijelac kluba prosle sezone a najmanje igrao,pa opet los! Resetao mreze na pripremama pa opet los! U klubu ima 3 extra konkurenta i naravno da nece stalno igrati.
Ovaj tuhnjo iznad je za pljunuti.....Ne zasluzujemo mi nista dobro,bio sam svjedok i kada se pljuvalo po Hasanu masovno,valjda ljudi misle da su face kad pljuju po velicinama. I jesu face,ali papanske....
no igrali Dzeka veceras u kaljuzi moskve

Hallo nemožeš pratiti tekme preko teletext .. idi na tekme kao ja pa se uvjeri sam .. ja nisam reko da je loš , samo kažem da se nije žrtvovo nikako u kaunasu ..
postave idu 1h prije tekmebivsi je napisao/la:no igrali Dzeka veceras u kaljuzi moskve![]()
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ako se Pellegrini bude držao nekog svog sistema rotacije, Edin bi trebao početi utakmicu danas. Ja kako pratim ove napadače City-a, ako igrač (Negredo recimo) počne utakmicu i ne dadne gol u istoj u idućoj počinje Džeko. Tako je bilo u većini slučajeva osim par izuzetaka.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Potpis od A do Ž!Denizmare je napisao/la:Hajmo sad opet srati po Dzeki. Neostvareni likovi kojima je vrhunac u zivotu bio kad su jedan jedini put uspjeli kupiti u granapu sve sto im je mama rekla,prosipaju svoju filozofsku misao po nasem najboljem igracu.
Potpis.Denizmare je napisao/la:Hajmo sad opet srati po Dzeki. Neostvareni likovi kojima je vrhunac u zivotu bio kad su jedan jedini put uspjeli kupiti u granapu sve sto im je mama rekla,prosipaju svoju filozofsku misao po nasem najboljem igracu.
Znas ti nas, yebo ti nas
Pelegrini dabogdo te žena varala s crncem
- Unknown Genius
- Kontakt:
Hart, Zabaleta, Garcia, Nastasic, Kolarov, Navas, Fernandinho, Yaya Toure (C), Silva, Aguero, Negredo.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
@MCFC: TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Garcia, Nastasic, Kolarov, Navas, Fernandinho, Yaya Toure (C), Silva, Aguero, Negredo
- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da Bog da te zena prevarila sa Negredom 
I da Bog da izgubili. Dajte sljedeceg trenera ovaj ne valja
I da Bog da izgubili. Dajte sljedeceg trenera ovaj ne valja
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, random11 i 23 gosta.