Ma Natron - Mladost.Nema na netu, pitam se kako iskopa rezultat,nema na netu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
http://www.sharkscores.com/Comparison/D ... id=1250558Cickoo je napisao/la:@Mokroguz
imas na radiju prenos iz Maglaja.Cickoo je napisao/la:@Mokroguz
Mrkonjić nizbrdo igra pa im lakšeMokroguz je napisao/la:Maglaj izjednaci
Eno i Mrkonjic isto Velezu izjednacio
Samo da ostane neriješeno, ima Mladost gol u gostima, nemaju oni šanse u BN,kad se oporavi Tripić.Mokroguz je napisao/la:Maglaj izjednaci
Eno i Mrkonjic isto Velezu izjednacio
Armageddon2012 je napisao/la:ja odigrao keca na široki za 1.55 i dvojku na željezničar za 1.95...
radnik ide u široki danas na dan utakmice i to sa kombinovanim timom,a željezničar uvijek ozbiljan u kupu....a osim toga,i da su ne znam kako kompletni i motivisani,slavija i radnik su slabiji od željezničara i širokog...vidjećemo danas šta će biti.
Jel to opet Zeljo poceo kupovatiArmageddon2012 je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:ja odigrao keca na široki za 1.55 i dvojku na željezničar za 1.95...
radnik ide u široki danas na dan utakmice i to sa kombinovanim timom,a željezničar uvijek ozbiljan u kupu....a osim toga,i da su ne znam kako kompletni i motivisani,slavija i radnik su slabiji od željezničara i širokog...vidjećemo danas šta će biti.![]()
![]()
treba igrati na željezničar dok su ovolike kvote...i u subotu protiv obarske sam poentirao na istu kvotu,1.95
Malo si mi kontradiktoran, onda priznajes da je Zeljo jak, ili ???Armageddon2012 je napisao/la:ne vjerujem...nisu to klubovi iz amarove ergele![]()
kod takvih nažalost nije kvota na dvojku 1.95,već 1.30 kao u prijedoru lani![]()
...
Znam ja sta ti govoris, al ne mogu da shvatim ovaj Zeljo za Slaviju Mancester, a proslogodisnji za Rudar nijeArmageddon2012 je napisao/la:pa za slaviju i obarsku je mančester......zato me i čude ovolike kvote,ali neka
To ti je isto kao sto je Sarajevo "Gigant" since 2007. , vremena se mjenjaju, pa i timovi.amko27 je napisao/la:Znam ja sta ti govoris, al ne mogu da shvatim ovaj Zeljo za Slaviju Mancester, a proslogodisnji za Rudar nijeArmageddon2012 je napisao/la:pa za slaviju i obarsku je mančester......zato me i čude ovolike kvote,ali neka
nemoj mi sad kvarit raspoloženje zbog dobitaka,da ne širimo priču bezze.....dosadio sam već lani pisajući o tome kako nema logike da u dva vikenda na želju u prijedoru bude 1.30 a na borac 2.60...na borac koji je kolo prije toga pobjedio želju 2-0.....nemoj da se vraćamo na prošle sezone...ovo je sad neka sasvim nova priča ....a moram i ići,pravo da ti kažemamko27 je napisao/la:Znam ja sta ti govoris, al ne mogu da shvatim ovaj Zeljo za Slaviju Mancester, a proslogodisnji za Rudar nijeArmageddon2012 je napisao/la:pa za slaviju i obarsku je mančester......zato me i čude ovolike kvote,ali neka
Ja cu vala navijat da dobijemo Celik, nekako nam najvise lezi a sa ostalima bi bilo bare bareKenoRob je napisao/la:bice zanimljivo cetvrtfinale svi ce navijat da dobiju mladost a ostale 3 tekme jake
po jacini odprilike
zeljo
zrinjski
siroki
sarajevo
celik
velez
olimpic (publika, po kvaliteti sigurno ne)
mladost
mladost ili olimpic(cak bi njih prije zbog blizine i publike),pa onda celik..vendeta1921 je napisao/la:Ja cu vala navijat da dobijemo Celik, nekako nam najvise lezi a sa ostalima bi bilo bare bareKenoRob je napisao/la:bice zanimljivo cetvrtfinale svi ce navijat da dobiju mladost a ostale 3 tekme jake
po jacini odprilike
zeljo
zrinjski
siroki
sarajevo
celik
velez
olimpic (publika, po kvaliteti sigurno ne)
mladost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.