Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Italija jarane. Generalni i sportski direktori imaju ogromnu ulogu kad je transfer politika u pitanju. To im je u opisu posla. I sam Conte je prije nekoliko mjeseci rekao kako funkcionise Juventus kada su u pitanju transferi. Skauti i sportski direktor citave sezone rade na posmatranju igraca, evaluaciji i klasificiranju istih. Listu igraca skauti salju sportskom direktoru, ovaj ih proslijedi Marotti i onda covjek u dogovoru sa Conteom i upravom ''bira'' koga ce dovesti u klub. Conte je jasno rekao kako na njihovoj listi bude igraca procijenjenih i na 40 miliona, ali to ne znaci da ce uprava odobriti transfer. Sve sto se odobri pokusa se dovesti, i to je to.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ja nema neki dobar osjecaj za vecerasnju utakmicu
ali se nadam da ce me osjecaj prevariti
Ne znam kako cemo se snaci u ovoj formaciji jer igramo je prvi put
Sretno nam veceras
Ne znam kako cemo se snaci u ovoj formaciji jer igramo je prvi put
Sretno nam veceras
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma nije ovo prvi put, igrali smo jos nekoliko puta ovo, samo sto nisu isti igraci bili na terenu.
★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Sky sada javlja da Ogbonna ide lijevo, Chiello u sredinu, a Bonucci na klupu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Upravo to vidio. Zanimljivo. Ogbonna jedva vidio terena, a Caceres do juce bio povrijedjen.IlCapitano je napisao/la:Sky sada javlja da Ogbonna ide lijevo, Chiello u sredinu, a Bonucci na klupu.
★★★
- Burberry46
- Kontakt:
Samo jako i hrabro! Vidjecemo kako ce izgledati ova promjena formacije!
Forza Juventus
Forza Juventus
1946
- crvenocrni
- Kontakt:
Sretno da bude veceras i bar remi da izvucete 
Takvo je uređenje kluba, zna se šta je čiji posao, mada niko nije odstranjen Dešamp je sam otišao, jbg vratili smo se iz Serije B on odnah zaleteo da pravimo Kapelov tim, a klub u debelom minusu, plus poslednjih godina je i društvo tamo u Italiji u krizi, tako i industrija, samim tim i sport. Ekonomska kriza.ultrasstyle_tz je napisao/la:kako ne postoje dvije struje?? sjeti se kako smo izgubili Desampa i zbog cega...to svi previde nekako a taj dogadjaj je jako bitan u post farsopoli eri..a otisao je zbog neslaganja sa politikom uprave oko dovodjenja igraca. On nije zelio ni da pokusa kao Konte vec je u startu otisao jer je imao druge alternative...nakon njega smo imali trenere kojima je Juventus vjerovatno vrhunac karijere i prilika koju imaju jednom u zivotu pa bi pustili i da im se se.re po glavi samo da vode Juventus..u tu grupu anonimusa je spadao i Konte kad je tek stigao ali se on izdigao..medjutim, cim je i on poceo da trazi ono sto je trazio i Desamp - da se pita oko politike kluba i tu dolazi do raskola...ovako kad covjek sagleda mozda ste i upravu nije tu krivac ni Marota jer i njega je neko postavio i daje mu zadatke, krivica je na vrhu borda direktora i vjerovatno do samog Elkana koji ne zeli da daje pare...kako god poenta je da jak klub NE MOZES graditi bez da se trener znacajno pita posebno oko igrackog kadra, a kod nas svaki trener koji pocne da se mijesa u SVOJ posao haman da ce bit odstranjen..ko ce doc nakon Kontea, opet neki anonimus za kojeg su sigurni da nece misliti svojom glavom? mnogo je veca sansa da ce to biti novi Ferara ili Del Neri nego da ce se jos jedan trener izdignuti kao Konte....
Postoji sigurno neka relacija tu na tpolju sportski direktor - trener, ali da sportski direktor ne radi ka cilju da klub pobeđuje na svim poljim kako si ti rekao, već da se samo isti obogati i naveo primer Udina koji i nije baš adekvatan, msm da je nepotreba teorija zavere, do kurca da gubimo i ne osvajamo trofeje u Italiji, ne smem da zamislim šta bi se tek tada pisalo. Voleo bi taj Marota da ima kao Leonardo beskonačan budžet, pa kaže hoću Kavanija, pa glumac kaže može 64 miliona to košta i oni se nakon toga rukuju, gotovi pregovori, ali eto gleda čovek da uštedi svaku paru nije u situaciji da se razbacuje. U ostalom taj Marota je kao sportski direktor doveo jednu Sampdoriju do 4. mesta, znaš li kada će se to ponovo desiti u Sampi, verovatno samo ako ih nekada kupi neki milijarder.
Sve ide po planu i programu, malo nas je ova kriza rezultata, mada ja mislim da nije sve toliko crno kao što neki prezentuju, prodrmala, ali će doći na svoj kolosek. Uzećemo Skudeto, gledaj samo kako Ropma za vikend prosipa bodove na Friuliju bez Totija i Žervinja, proći ćemo i grupu u LŠ pa posle tamo kako nam sreća kaže, jbg kvalitet između timova u top8 je mizeran i sreća je vrlo bitan faktor, pogledaj samo Dortmund npr. kako je prošao Malagu.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Puno srece i koncentracije zelim veceras nasim momcima!
FORZA JUVE!
FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Idemo ih zgazit ko žohare 
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Svaki respekt za Real, ali bolji smo tim, istina, u krizi, ali nisu ni oni na nivou na kojem žele biti.
Favoriti na papiru jesu, da ne govorim o razlici o cijenama igrača, ali to ne igra večeras (Bale malo jeftiniji od našeg stadiona
), ali smo bolji tim i to trebamo pokazati, karakter se mora konačno pokazati.
Forza!
EDIT: Conte dodatno iznenađuje, Ogbonna od prve umjesto Bonnya.
Primaverci deklasirani 6-2, baš iznenađujuće obzirom na par baš finih igrača koje imamo, ali tako je to u tom uzrastu, i lani su od Cagliaria npr. izgubili 5-0, a uzeli 2 trofeja.
Favoriti na papiru jesu, da ne govorim o razlici o cijenama igrača, ali to ne igra večeras (Bale malo jeftiniji od našeg stadiona
Forza!
Primaverci deklasirani 6-2, baš iznenađujuće obzirom na par baš finih igrača koje imamo, ali tako je to u tom uzrastu, i lani su od Cagliaria npr. izgubili 5-0, a uzeli 2 trofeja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bice ovo vatreno krstenje za Ogbonu, da vidimo od cega je napravljen za ubuduce..inace Bonuci se najslabiji snalaze u igri sa 4 defanzivca u liniji tako da je ovo mozda i dobra odluka Kontea da upari Barzu i Kijelinija u srcu odbrane..licno oni mi ulijevaju vise sigurnosti kao stoperski par.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Hrabro od tebe. Juve jest dobar al jos uvijek je to klasa ispod Reala.Sto ne znaci automatski da ce pobijedit da se razumijemo.Pogba je napisao/la:Svaki respekt za Real, ali bolji smo tim, istina, u krizi, ali nisu ni oni na nivou na kojem žele biti.
Favoriti na papiru jesu, da ne govorim o razlici o cijenama igrača, ali to ne igra večeras (Bale malo jeftiniji od našeg stadiona), ali smo bolji tim i to trebamo pokazati, karakter se mora konačno pokazati.
Forza!
Ova najavljivana formacija veceras da Bog sacuva. 4 stopera
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Once de la Juventus: Buffon; Caceres, Barzagli, Chiellini, Ogbonna; Vidal, Pirlo, Pogba, Marchisio; Tevez, Llorente
Once del Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Illarra, Khedira, Modric; Di María, Ronaldo y Benzema.
Once del Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Illarra, Khedira, Modric; Di María, Ronaldo y Benzema.
Iznenađen sam, da se Conte odlučio na promjenu formaciju, onaj tvrdoglavi Conte
, još u ovakvoj utakmici. Nadam se da će odigrati hrabro pa kako god završilo.
FORZA JUVE!
FORZA JUVE!
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Možda sam subjektivan, ali tako mislim, rekao sam tim jer je Juve kao cjelina među najkompaktnijim na svijetu, zanemarite ovaj loš period koji svima sada maže oči.Mago je napisao/la: Hrabro od tebe. Juve jest dobar al jos uvijek je to klasa ispod Reala.Sto ne znaci automatski da ce pobijedit da se razumijemo.
Ova najavljivana formacija veceras da Bog sacuva. 4 stopera![]()
Uostalom, dva meča su tu, pa ću biti možda demantovan.
Inače, nevjerovatan rizik je promjena formacije kao i igranje Ogbonne koji nije uvezao ni 2 meča u nizu, a sada počinje.
4 stopera, da, ali Caceres je navikao da igra sve (a i on rovit i debituje praktično ove sezone
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sretno juventini 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- OmarSivori
- Kontakt:
Nadam se dobroj partiji pa kakav god da bude rezultat.

- muha milanez
- Kontakt:
Sretno veceras, samo hrabro i naprijed Juve 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.