Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Kakav promasaj...
ovu zadnju šansu bi onaj "džeko iz wolfsburga" bez problema pretvorio u gol ..
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
nece u go...bravo edine................
ono, ja vjerujem da Pellegrini ima u planu da rotira Negreda i njega, ali kako igra, ovo je katastrofa .. još promašuje odlične šanse .. klupa do daljnjeg
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 23 okt 2013, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Zašto neki misle da će se Edinovo zalaganje na terenu promjeniti ako pređe u neki drugi tim i neka postave sebi pitanje koji bi to trener držao igrača na terenu koji se šetka ne trči previše, a na klupi ima igrača koji bi to činio?
Kao što je uvijek ispaštalalolcina je napisao/la:
Pa tako ispada, ne druzi se sa igracima spanskog gocornog podrucja, kuju zavjeru protiv njega i slicne konstatacije. Ispada da radi toga ne igra (ili lose igra). Mozda se nisam izrazio kako treba, ali svejedno, nema opravdanja za njegovu losu formu osim njegovog odnosa prema igri. Njegov izbor je kako ce igrati za klub od kojeg jede hljeb, ali bojim se da ce reprezentacija debelo ispastati...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Honda, Toyota sta si promasio 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nije odradio nijedan šprint otkako je ušao, sve šetka i tu i tamo potrči malo 
steta za Cska...zasluzili su bod..edin dobar ...negro i kepec moraju pit jos mljeka da stignu dijamanta

-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
zalaganje se mozda ne bi promjenilo, ali bi u klubu tipa schalke, wolfsburg cesce zaigrao. evo najbolje godine je bacio u cityu, ne trebamo se lagati.Durden je napisao/la:Zašto neki misle da će se Edinovo zalaganje na terenu promjeniti ako pređe u neki drugi tim i neka postave sebi pitanje koji bi to trener držao igrača na terenu koji se šetka ne trči previše, a na klupi ima igrača koji bi to činio?
u kojoj minuti je usao Dzeko?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- legenda reala
- Kontakt:
Džeko se kreće kao da je visok 2.15 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Skocio sam kad sam vidio da Dzeko ulazi a na semaforu 70 minuta. Dragi Edine ja bi stisno i trcko ko konj tih 20 minuta da se dokazem. Totalno nezainteresovan covjek. Ja ga namjerno ne bih pozvao za Argentinu da se dozove vec jednom. Ko je god dosao u City izbacio ga je iz prve postave
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
neka ispasta kao protiv Grckegost je napisao/la:Kao što je uvijek ispaštalalolcina je napisao/la:
Pa tako ispada, ne druzi se sa igracima spanskog gocornog podrucja, kuju zavjeru protiv njega i slicne konstatacije. Ispada da radi toga ne igra (ili lose igra). Mozda se nisam izrazio kako treba, ali svejedno, nema opravdanja za njegovu losu formu osim njegovog odnosa prema igri. Njegov izbor je kako ce igrati za klub od kojeg jede hljeb, ali bojim se da ce reprezentacija debelo ispastati...
- HazardEden
- Kontakt:
Sreca pa Honda ono promasi na kraju, razapeli bi ga zbog onog promašaja 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A tek kad skontas da je visi od ibisevica samo 3 cm, a kad uporedis vedin radijus kretanja i njegovlegenda reala je napisao/la:Džeko se kreće kao da je visok 2.15
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trgni se Edine malo, niko te neće na lijepe oči staviti u prvu postavu. Kad je ovako loš na utakmicama kakav li je onda na treninzima. I da, reprezentacije je mogla ispaštati protiv Slovaka, nije se Edin vidio a naš je kao najbolji igrač, ali srećom sve se poklopilo i nama jednom u životu. Treba nešto uraditi sa sebe, neće valjda ovakav na SP...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Jbg Edo dva zicera profula, to je kad se ne udje maksimalno skoncentrisan...
On ko da sebi obara cijenu za januar 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- HazardEden
- Kontakt:
Kako ce bit skoncentrisan kad visi na fejsu i twitterurobijas_Ri je napisao/la:Jbg Edo dva zicera profula, to je kad se ne udje maksimalno skoncentrisan...
Jedinoi da mu kazu prije utakmica da ima wi-fi -a na terenu al da ga treba naci pa nek se malo aktivira
Trenutno korisnika/ca: 313, Blackwargreymon, denza, DoktorXabaras, dzemil, GoldenLilies, HariTz, IgmanskiVukovi, izdzezveubrazil, Muumii, Pensioner26, perun, PSV, rukometubih23, signalidunapark, soe, Tramvaji29877, Zglavkar, zikerrz21 i 122 gosta.