NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

ALBOX
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la ALBOX » 23 okt 2013, 15:01

anonymous001 je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:evo stigla je vijest...
protiv Podgrmeca se igra u Cazinu :D
Kako prenosI CNN a i ostali svjetski mediji :)
dovoljno je da ti lav kaže da je tako haha
Jest vala nema sta :D
dobro doso nazad al opet cuvaj se benje :P
bilo je bezzz bez tebe :mrgreen:

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 23 okt 2013, 16:03

Stigli su napokon papiri iz Arabije za Sharbinija, sad se jedino mora u nasem savezu nesto odraditi, ali valjda to bude do subote gotovo.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 23 okt 2013, 18:03

Idemo ljudi u cazin svi, napuniti stadion i podrzati nas klub, manite se pisanja na tribinama se pokazuje pravo lice, anonymni ne budes li u cazin isao onda si bas kloc :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 23 okt 2013, 18:06

Pobjeda Jedinstva u Kulen Vakufu

Una 2 - 3 Jedinstvo

Bešić 2x
Sharbini

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 23 okt 2013, 19:26

Ide Sharbini, valjda će sad zaigrati, ovi iz Arabije su napokon poslali papire, valjda ce i Savez to završiti sutra-prekosutra da ga registrujemo.

Al i ide, ne ide Sharbini idemooo mi u Caaziiiin, idemo ga napuniti više nego prije 2 godine. Idemo Siloo :D

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 23 okt 2013, 20:06

Kakav je Sharbini na treninzima, fizicka sprema i to ?
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 23 okt 2013, 20:54

Odličan, suvišno bi bilo šta reći za njega, jednostavno sve rečeno i zaista veliko pojačanje :D

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 23 okt 2013, 21:19

LloriS je napisao/la:Idemo ljudi u cazin svi, napuniti stadion i podrzati nas klub, manite se pisanja na tribinama se pokazuje pravo lice, anonymni ne budes li u cazin isao onda si bas kloc :D
ja sam na svakoj domacoj utakmici ali nisam na istoku!
to je moja proslost... vama svaka cast ali ja se drzim didova i zapada :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 23 okt 2013, 22:50

anonymous001 je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Idemo ljudi u cazin svi, napuniti stadion i podrzati nas klub, manite se pisanja na tribinama se pokazuje pravo lice, anonymni ne budes li u cazin isao onda si bas kloc :D
ja sam na svakoj domacoj utakmici ali nisam na istoku!
to je moja proslost... vama svaka cast ali ja se drzim didova i zapada :D
Spominjao sam Cazin tamo treba ici, nema izgovora neces na Aljasku :D , koliko nas je forumasa iz Bihaca mozemo komotno bus jedan napuniti :D

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 23 okt 2013, 22:53

Ovdje će biti 2 busa najmanje nema veze anonimusu jel ti sjedis ili navijas ici moras moramo ovo odraditi dobro jer ovdje moramo uzeti 3 boda a bez nas nece sigurno tako da idemo ih podrzati i idemo jednu subotu uzivati

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 23 okt 2013, 22:58

NKJ je napisao/la:Ovdje će biti 2 busa najmanje nema veze anonimusu jel ti sjedis ili navijas ici moras moramo ovo odraditi dobro jer ovdje moramo uzeti 3 boda a bez nas nece sigurno tako da idemo ih podrzati i idemo jednu subotu uzivati
Upravo to, moramo svi ici !!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 23 okt 2013, 23:02

Info za navijače

PUT U CAZIN : 5 KM sa clanskom SN, 7 KM bez clanske ! Uplate DO PETKA POSLIJEPODNE !!

Broj telefona imate na forumu Jedinstva da ne objavljujem sad ovdje.
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 24 okt 2013, 02:08, ukupno mijenjano 1 put.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 24 okt 2013, 00:27

Ne trebas ni ovo objavljivati ovdje na forumu, mozda znas razloge i sta je sve prije bilo zbog najavljivanja gostovanja a i ovo nije navijacki forum :)

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 24 okt 2013, 00:44

LloriS je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Ovdje će biti 2 busa najmanje nema veze anonimusu jel ti sjedis ili navijas ici moras moramo ovo odraditi dobro jer ovdje moramo uzeti 3 boda a bez nas nece sigurno tako da idemo ih podrzati i idemo jednu subotu uzivati
Upravo to, moramo svi ici !!
meni samo nije jasno zasto mene ti NKJ stalno spominjes ?
znas da si mi na listi gnjavatora i necu da gledam tvoje komentare uopste jer si sebi uzeo za pravo da meni prije nekoliko govoris sta ja trebam pisati a sta ne a ti opet odjavis se sa svog profila da vidis moje komentare i onda opet se prijavis da nesto napises meni pa nemoj brate dosadan si majke mi... i sad haj pjevaj onu ,, anonimna kožu ima meku kao svila .... hahaha

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 24 okt 2013, 01:27

A i ti znaš kontati komentare, SVAKA TI BRATE ČAST. Sramota me što sam iz Bihaća, što moram ulaziti na forum gdje i ti ulaziš. Ti sjediš na zapadu sa didovima, teško, ti si mlad još za zapada. Vidim po komentarima.
Šta sam ti loše rekao u ovom zadnjem komentaru, pročitaj zadnje komentare, možda i skontaš o čemu se radi i koja je poenta mog komentara. I nemoj mi više nikad reći da sam dosadan. ;)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 24 okt 2013, 01:27

Ne trebas ni ovo objavljivati ovdje na forumu, mozda znas razloge i sta je sve prije bilo zbog najavljivanja gostovanja a i ovo nije navijacki forum :)

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 24 okt 2013, 03:24

NKJ je napisao/la:A i ti znaš kontati komentare, SVAKA TI BRATE ČAST. Sramota me što sam iz Bihaća, što moram ulaziti na forum gdje i ti ulaziš. Ti sjediš na zapadu sa didovima, teško, ti si mlad još za zapada. Vidim po komentarima.
Šta sam ti loše rekao u ovom zadnjem komentaru, pročitaj zadnje komentare, možda i skontaš o čemu se radi i koja je poenta mog komentara. I nemoj mi više nikad reći da sam dosadan. ;)
skontao sam ja tvoje komentare i poruke koje si mi slao još davno zato te i ignoriram jer vidim nisi mi nešto dobar i dašta si nego dosadan .. jel ti radiš za MUP Bihaća kad guraš nos svugdje? boli te briga šta ko piše po forumu jer imamo svi pravo da pišemo šta hoćemo ali tvoj je problem što ti sebi uzimaš za pravo da sebe stavljaš kao nekog relevantnog ko predstavlja Jedinstvo a mi ostali smo balavci,mi smo budale svi za tebe.. imaš li ti pametnijeg posla u svom životu osim ovog prepiranja po forumima? neću uopšte da se raspravljam više sa tobom ali nemoj da me spominješ i odgovaraš mi na moje komentare,jednostavno IGNORE.. a to jesam li ja mlad ili i to što se držim zapada a ne istoka mogao bih ja tebi ovdje sve to napisati zašto je to tako ali neću da ulazim u rasprave više sa tobom. sad sam ti odgovorio i više neću i samo te molim ne spominji me više i ne odgovaraj mi uopšte jer te nisam spomenuo nikako do sad ali ti stalno meni odgovaraš nešto bacaš neke replike kao da smo u saboru... neću da polemišem uopšte sa tobom! ja platim svoju kartu,odem pogledam utakmicu i zdravo živio, to neznači da ovi što idu na istok više vole Jedinstvo nego ja. svaka njima čast ja to sve podržavam ali nemoj ni ti da misliš da smo svi ovi što ne idemo sa navijačima da smo budale i da neznamo ništa.
Allaha mi tačno bi insan rekao da je Hamdo Tigar iza tog nicka tvog ...

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 24 okt 2013, 13:41

4,000 maraka je ponuđeno Podgrmeču iz Slobode da pobjede Jedinstvo ...
očajno stvarno... sva sreća pa ovi iz Sanskog Mosta nebi prodali nas ni pod koju cijenu!

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 24 okt 2013, 13:46

anonymous001 je napisao/la:4,000 maraka je ponuđeno Podgrmeču iz Slobode da pobjede Jedinstvo ...
očajno stvarno... sva sreća pa ovi iz Sanskog Mosta nebi prodali nas ni pod koju cijenu!
Dobro jutro, već smo apsolvirali to, ništa muljavo, stimulacija svugdje u svijetu (primjer Grčka Litvaniji).

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.