RK Gracanica
Re: RK Gracanica
Medžić će probat u subotu protiv Bosne,,,,mada nisam siguran koliko je to dobra opcija rizikovat,,,al eto vidjet će mo šta će odlučit,,,
bezzz, pitanje je i šta može uraditi bez treninga već 20-ak dana + rizik od pogoršanja povrede**** je napisao/la:Medžić će probat u subotu protiv Bosne,,,,mada nisam siguran koliko je to dobra opcija rizikovat,,,al eto vidjet će mo šta će odlučit,,,
nisam siguran da je pametno da zaigra, opet, tu su ljudi koji znaju bolje od mene
Undici stelle - ACM 1899
**** je napisao/la:Medžić će probat u subotu protiv Bosne,,,,mada nisam siguran koliko je to dobra opcija rizikovat,,,al eto vidjet će mo šta će odlučit,,,

nekako mi sumnjiva ova tvoja hvaljenja medzica da nije slucajno neka tajna veza

predlazem da se grb r k gracanica postavi gmizavac

očekivan poraz bez Jape i Tarika ali i neočekivano nezalaganje na terenu i ponašanje pojedinih igrača
Pepa više nije ni 30% onog igrača koji je bio i činjenica je da iz sezone u sezonu sve slabije i slabije igra
Bakir pravi početničke greške, za iskusnog igrača može se samo reći - glupost živa
Mehinović je u nekom svom tripu
Suhonjić protiv Bosne nije opalio niti jednu loptu po golu
sad se vidi šta Japo znači ovoj ekipi - dobar igrač nije samo dobar kad zabija golove, dobar igrač čini svoju ekipu i svoje saigrače još boljim nego što to jesu
Pepa više nije ni 30% onog igrača koji je bio i činjenica je da iz sezone u sezonu sve slabije i slabije igra
Bakir pravi početničke greške, za iskusnog igrača može se samo reći - glupost živa
Mehinović je u nekom svom tripu
Suhonjić protiv Bosne nije opalio niti jednu loptu po golu
sad se vidi šta Japo znači ovoj ekipi - dobar igrač nije samo dobar kad zabija golove, dobar igrač čini svoju ekipu i svoje saigrače još boljim nego što to jesu
Undici stelle - ACM 1899
Ja neznam na osnovu cega ste vi mislili da cete biti u vrhu tabele????????
jbg, na krilima Osmanhodžić i Buljugija, pivot Ferhatbegović, bekovi, Salkić, Međić, Suhonjić, 3 kvalitetna golmana i još 4-5 igrača na klupi, Mehinović, Saračević, Brđanović, Alibegović te par klinaca koji itekako mogu zaigrati u nekim slabijim utakmicamaBAMBI je napisao/la:Ja neznam na osnovu cega ste vi mislili da cete biti u vrhu tabele????????
ova prva ekipa, zdrava, spremna i kompletna na terenu itekako je spremna za sami vrh
de mi navedi koliko to ekipa ima boljih 7 igrača, koje su to ekipe i koji igrači????
drugo je što su nas pokosile povrede i što se ne možemo sabrati nakon pobjede u Doboju...a ta pobjeda je pokazala koliko može ekipe, vidjet ćemo ko će još slaviti u Doboju

Undici stelle - ACM 1899
Derventa, bosna , konjuh, a o celiku da i ne govorim, svi imaju bolje ekipe, ne kazem da ste losi al tako bit samouvjeren bez pokrica i nije bas ok, kod vas nesto godinama ne stima, mada vam ja zelim srecu i bolju igru, sa manje price na terenu, a to sto ste dobili slogu i poletili i nije neki rezultat........
vidi, naš problem je što nam je najjača ekipa odigrala samo 2-3 utakmice na početku zajedno
ja sam ti naveo 6 igrača prve postave + golman Beširović
daj mi 6+1 ovih ekipa koje si naveo...sumnjam da su kvalitetniji
ja sam ti naveo 6 igrača prve postave + golman Beširović
daj mi 6+1 ovih ekipa koje si naveo...sumnjam da su kvalitetniji
Undici stelle - ACM 1899
Problem je sto vi mislite doveli par igraca i to je to, pa vas zadnjih 10 god nigdje nema, ekipa se stvara vremenom a ne preko noci, a eto ti uporedi tvoje sa igracima iz navedinih ekipa, mislim da bi slabo ko mogao igrati u bosni ili celiku, a derventa i konjuh su puno slozniji od vas, nemoj mi se ljutiti al vi nemate igre sve vam je povuci potegni sistem, opet kazem to je moje misljenje....... zivio ti meni.... fali vama atmosfere malo i zajednistva.....
Protiv Čelika u Zenici 50 minuta smo vodili i tek nakon povrede Međića smo tu utakmicu izgubili,,,,Bosnu bi sigurno dobili sa Salkićem i Međićem,,,ono što škripi je tanka klupa,,,i ...a što se Sloge tiče ja sam bio na utakmici i lagano smo ih dobili,,,a vidjet će mo kako će proć ove ekipe što si naveo,,,BAMBI je napisao/la:Derventa, bosna , konjuh, a o celiku da i ne govorim, svi imaju bolje ekipe, ne kazem da ste losi al tako bit samouvjeren bez pokrica i nije bas ok, kod vas nesto godinama ne stima, mada vam ja zelim srecu i bolju igru, sa manje price na terenu, a to sto ste dobili slogu i poletili i nije neki rezultat........
A jest coojk zapeo za Međica mora tu neka tajna veza biti**** je napisao/la:Protiv Čelika u Zenici 50 minuta smo vodili i tek nakon povrede Međića smo tu utakmicu izgubili,,,,Bosnu bi sigurno dobili sa Salkićem i Međićem,,,ono što škripi je tanka klupa,,,i ...a što se Sloge tiče ja sam bio na utakmici i lagano smo ih dobili,,,a vidjet će mo kako će proć ove ekipe što si naveo,,,BAMBI je napisao/la:Derventa, bosna , konjuh, a o celiku da i ne govorim, svi imaju bolje ekipe, ne kazem da ste losi al tako bit samouvjeren bez pokrica i nije bas ok, kod vas nesto godinama ne stima, mada vam ja zelim srecu i bolju igru, sa manje price na terenu, a to sto ste dobili slogu i poletili i nije neki rezultat........

ili je pinka u pitanju

Hahahahah dobro si ba i rekao, jest cojk zapeo za medjica, nije lijepo pisati sam o sebi......hahahabab uz duzno postovanje da se ovom gore medjic nije povrijedio vi bi igrali ligu prvaka....... pozdrav za prave navinace gracanice....... P.S joj da nam se nije medjic povrijedio....
došo si da provociraš,,,,a nemaš argumenata i upravu si da se Međić nije povrijedio bili bi bez poraza,,BAMBI je napisao/la:Hahahahah dobro si ba i rekao, jest cojk zapeo za medjica, nije lijepo pisati sam o sebi......hahahabab uz duzno postovanje da se ovom gore medjic nije povrijedio vi bi igrali ligu prvaka....... pozdrav za prave navinace gracanice....... P.S joj da nam se nije medjic povrijedio....

Sretno vam bilo
u srijedu u kupu protiv Zrinjskog...utakmica je od 19 sati (a mogli su staviti i u 18, ovamo ima Liga prvaka a i gosti jadni moraju odšljakat do Mostara, al eto)
subota, dolazi nam Goražde
ja zadovoljan sa dvije pobjede

Undici stelle - ACM 1899
U srijedu sudi sudac iz Gračanicebaltazar1 je napisao/la:u srijedu u kupu protiv Zrinjskog...utakmica je od 19 sati (a mogli su staviti i u 18, ovamo ima Liga prvaka a i gosti jadni moraju odšljakat do Mostara, al eto)

@brzi
mi svog sudiju angažovali, trebali su i gosti sebi svog povesti i rahat svi
protiv Zrinjskog kapiten Osmanhodžić 12 komada, Adi na golu 19 odbrana, 2 sedmerca
igrali bez Salkića, Međića, Beširovića i Saračevića
u subotu nam dolazi Goražde, uzeli su bod u Gradačcu, znači oprez!!!
mi svog sudiju angažovali, trebali su i gosti sebi svog povesti i rahat svi

protiv Zrinjskog kapiten Osmanhodžić 12 komada, Adi na golu 19 odbrana, 2 sedmerca
igrali bez Salkića, Međića, Beširovića i Saračevića
u subotu nam dolazi Goražde, uzeli su bod u Gradačcu, znači oprez!!!
Undici stelle - ACM 1899
oprez protiv Goražda je bio nepotreban...Goražde nikakvo ove sezone, 12 razlike za nas na kraju
mi smo igrali bez Salkića, Međića i Beširovića a dosta vremena je na terenu provelo nekoliko juniora, znači da su gosti dobro i prošli
Međić je bio u sastavu protiv Goražda ali nije ulazio u igru, trenira i to je dobro a mogao bi malo zaigrati protiv protiv Zrinjskog
9. kolo, srijeda 13.11. od 18:30. Mostar
Zrinjski-Gračanica
sude Raca i Rakar
mi smo igrali bez Salkića, Međića i Beširovića a dosta vremena je na terenu provelo nekoliko juniora, znači da su gosti dobro i prošli
Međić je bio u sastavu protiv Goražda ali nije ulazio u igru, trenira i to je dobro a mogao bi malo zaigrati protiv protiv Zrinjskog
9. kolo, srijeda 13.11. od 18:30. Mostar
Zrinjski-Gračanica
sude Raca i Rakar
Undici stelle - ACM 1899
poraz od Zrinjskog 39:30 a bilo je i +12 za domaćine
možda je Zrinjski bio favorit u ovoj utakmici ali svakako nisam očekivao ovakvu predstavu naših
izgleda da su u Mostar išli samo na izlet, šteta...jer neko te izlete i plaća
kako vrijeme prolazi sve mi se više čini da ova naša ekipa nema karaktera
slijedi Krivaja
možda je Zrinjski bio favorit u ovoj utakmici ali svakako nisam očekivao ovakvu predstavu naših
izgleda da su u Mostar išli samo na izlet, šteta...jer neko te izlete i plaća
kako vrijeme prolazi sve mi se više čini da ova naša ekipa nema karaktera

slijedi Krivaja
Undici stelle - ACM 1899
Fino sam ti ja govorio da je za pravu ekipu potrebno malo vise od par dobrih igraca, a ti ode u raspravu sa mnom, bez obzira na sve i dalje vam zelim srecu u nastavku takmicenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.