Mensur Mujdža

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FaraonTM
Kontakt:

Re: Mensur Mujdža

Post Postao/la FaraonTM » 16 okt 2013, 17:03

Mensure vrati se što prije i da budeš aBd zdrav za Brazil. Ti si jedna od najjačih karika ove reprezentacije ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 okt 2013, 16:39

Samo sto se nakon povrede koljena vratio laganim treninzima, Mensur je povrijedio tetivu i sada opet pauzira.

:|

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 okt 2013, 16:49

Goalgetter je napisao/la:Samo sto se nakon povrede koljena vratio laganim treninzima, Mensur je povrijedio tetivu i sada opet pauzira.

:|
Otkad ga je ono krme Malo(m)uda nagazilo sve mu krenulo naopako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 okt 2013, 16:52

a jes' ga kreno peh, Bože sačuvaj. :roll:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 okt 2013, 16:56

Jos mu je trener dao da ode u Kaunas i da bodri nase na tribinama, kaze bez razmisljanja ga je pustio, jer je misljenja da je ovo sto je nasa zemlja uradila fantasticno, i zao mu je Mensura.

Ne znam koliko je teska ova povreda tetive, predpostavljam da nije toliko ozbiljno, ali je morao zaustaviti trening.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 okt 2013, 18:22

Previse povreda on ima. Avdiji se otvara prostor za prvih 11 na SP-u. Jadna nam je majka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 19 okt 2013, 18:27

Žrtvovanjem za reprezentaciju, možda je sebi upropastio karijeru :cry:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 okt 2013, 23:01

je li MEnsur bio u Kaunasu ?? nisam ga vidio

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 19 okt 2013, 23:02

zgembo89 je napisao/la:je li MEnsur bio u Kaunasu ?? nisam ga vidio
jest', bio je video na kojem se on priključuje slavlju na travnjaku :D

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 24 okt 2013, 12:25

A jebote koji je ovo peh od igraca , sva sreca pa frajburg nije ni blizu one forme od prosle godine pa ne sumnjam cim ozdravi da ce se vratit u ekipu... Nebitno je i to , mi moramo traziti neko rijesenje za ovu poziciju. Vranjes moze igrat beka komotno i dosta puta i igra na toj poziciji al eto bilo bi fino da imamo nekog kvaliteta mujdza al boze moj... Nadam se da ce moc izgurat ovo SP pa poslije sta bude bude , jer ako nam avdija bude na desnom beku najebat cemo i od hondurasa ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 okt 2013, 12:28

Ogi je izgleda najbezbolnije rjesenje, Avdija nikako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 24 okt 2013, 12:44

Virtu4l je napisao/la:Ogi je izgleda najbezbolnije rjesenje, Avdija nikako.
Slazem se ... Iako ni ogi na toj poziciji ne briljira svakako ako se ne varam igrao je ba beku protiv litavanaca odma poslije grcke ono i bio je odlican.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 okt 2013, 12:47

Igrao je protiv Slovačke prijateljsku na beku uz princip lopta može proći, igrač ne, i taj ga je princip veoma dobro poslužio. :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 24 okt 2013, 12:48

zizu1991 je napisao/la:Igrao je protiv Slovačke prijateljsku na beku uz princip lopta može proći, igrač ne, i taj ga je princip veoma dobro poslužio. :mrgreen:
Pa dobro on i jest taj tip igraca stara skola :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 okt 2013, 12:53

A sada bez zayebancije, prvi pick na beku, u slučaju ozlijede Mujdže, bi definitivno trebao da bude Vranješ. Nadam se da će pronaći pristojan klub do SP - a, zaigrati konstantno, te da se možemo kao nekada, do nesretne povrede u potpunosti osloniti na njega i računati na njegove usluge.

Sretno Ogi !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 okt 2013, 12:54

zizu1991 je napisao/la:A sada bez zayebancije, prvi pick na beku, u slučaju ozlijede Mujdže, bi definitivno trebao da bude Vranješ. Nadam se da će pronaći pristojan klub do SP - a, zaigrati konstantno, te da se možemo kao nekada, do nesretne povrede u potpunosti osloniti na njega i računati na njegove usluge.

Sretno Ogi !
Ovo je najbitnije trenutno.Ne znam šta mu je bilo u glavi kad je prešao u Alaniu ? :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 24 okt 2013, 13:01

bagrcavi je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:A sada bez zayebancije, prvi pick na beku, u slučaju ozlijede Mujdže, bi definitivno trebao da bude Vranješ. Nadam se da će pronaći pristojan klub do SP - a, zaigrati konstantno, te da se možemo kao nekada, do nesretne povrede u potpunosti osloniti na njega i računati na njegove usluge.

Sretno Ogi !
Ovo je najbitnije trenutno.Ne znam šta mu je bilo u glavi kad je prešao u Alaniu ? :roll:
Pare i intereses veoma uglednog direktora kluba koji je ujedno i trener , alania jako dobro stoji financijski oni se vracaju u prvu ligu 100 % ... MIslim da se nece osramotit kad se vrate i da ce bit standardna ekipica u prvoj ligi. To ne bi bilo lose za vranjesa svakako mlad je jos dosta i nadam se da ce se uskoro vratit na teren... EDIT nisam tolko pratio al ako se ne varam i on sam je pricao o nekom transferu uskoro

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 okt 2013, 13:04

Nemam informaciju koliko redovno je igrao u Krasnodaru, znam da bi bio starter kad nije bio povrijeđen, onih par tekmi. Sjećam se prošle sezone kad su izgubili 5 : 1 u ruskom prvenstvu i on dao jedini gol, mada se i nije na poziciji štopera proslavio.

Ni meni nije jasno zašto je " najednom " napustio Krasnodar. Istina, u tom trenutku ekipa nije igrala najbolje, ali opet ... Moguće da su se sporazumno razišli ...

@grgr, ako je istina da imaju novce, odnosno vlasnik Alaniye, zašto je nedavno izašao članak da im duguju velike novce ( igračima ) rukovodstvo kluba, i da je u potrazi za novim klubom, dok individualno trenira u Banja Luci poslije ozlijede ? Nešto mi tu ne odgovara, odnosno, svi vidimo da se ne poklapaju te priče.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 okt 2013, 13:09

Alania pukla finansijski totalno, nemaju za kifle.
DRUG NEBI TI PUNCA

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 24 okt 2013, 13:10

Ja kako znam i kolko sam pratio nisu bili u financijskim problemima. A sada je vec moguce da je istina jer vidim evo i bressan je otisao , od zvucnijih imena im je ostao samo Gabulov... Kako se sjecam prosle godine potpisali su ugovor o sponzorstvu sa nekom vecom ruskom firmom **** ga ako nije neka najveca firma poslije grazprom-a al ne drzi ma za rijec. Uglavnom igraju dobro u drugoj ligi i siguran sam da se vracaju ukoliko imaju one financije koje su imali prije godinu dana siguran sam da mogu imat sasvim dobru ekipu. Al i pored toga ja zaista ne volim rusku ligu i volio bi da ogi sto prije ide odatle pa taman da igra i za CSKA ...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.