Zakaric nista losiji u ovom momentu nije.suhakrpa je napisao/la:Danas posao odradjen u prvih 20 minuta. Poslije nije bilo potrebe igrati uopste, jer igraci Radnika nisu izgledali zainteresovano za igru. Ne bi ni ja bio zainteresovan nakon 3-0 poslije 20 minuta![]()
Kapic i Kokot su nas doveli u vodstvo nakon odlicnih akcija, a onda je Dulja solo akcijom i golcinom potvrdio epitet mozda i najboljeg mladog igraca u PL BiH. Mozda je jedino Zolotic ispred njega.
Olimpik Sarajevo
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
...Život za Široki...
Mislim da zavisi po cemu se mjeri.ŠB_Fidelis je napisao/la:Zakaric nista losiji u ovom momentu nije.suhakrpa je napisao/la:Danas posao odradjen u prvih 20 minuta. Poslije nije bilo potrebe igrati uopste, jer igraci Radnika nisu izgledali zainteresovano za igru. Ne bi ni ja bio zainteresovan nakon 3-0 poslije 20 minuta![]()
Kapic i Kokot su nas doveli u vodstvo nakon odlicnih akcija, a onda je Dulja solo akcijom i golcinom potvrdio epitet mozda i najboljeg mladog igraca u PL BiH. Mozda je jedino Zolotic ispred njega.
Dulja ipak vec sad ima 4 golova i 1 asist ove sezone u premijer ligi. Ali vala je mog'o protiv Veleza zakucati onu sansu oko kraja prvog poluvremena, i sansu protiv Borca u pocetku drugog poluvremena. Zakaric do sada je samo postigao jedan gol, a u prosijeku zadnjih sezona u PL BiH imao je 4-5 golova i 1 asist.
No ne znaci da je Zakaric los, samo da je Dulja malo bolji. =)
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ucinkovitiji je, svakako, ali razliciti faktori na to utjecu, a i ne igraju iste uloge u svojim momcadima niti su okruzeni jednako jakim individualcima. Kako god, vise gledam po samoj igri, kretnjama, kontroli lopte, a pratim dosta te BH ekipe i omladince u BiH, sigurno su tu negdje svi, ali prenejako je to jos uvijek da iz BiH nesto napravi, pod hitno vani i samo rad.
...Život za Široki...
Zakarić je grohno žestoko.Nekad je bio ogroman potencijal, jedan od najboljih u BiH, sad nije ništa specijalno.
DRUG NEBI TI PUNCA
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Njegova igra u mladoj reprezentaciji i protiv Borca sada, a i u vecini utakmica ove sezone, pokazuje razlog zasto.
...Život za Široki...
Zrinjski opasan, evo 85:a minuta, poubijase Borca 4-0.
Idu nam vukovi u Mostar da im pokazu kako se to odradi.
A prvo da namlate Grude sutra.
Idu nam vukovi u Mostar da im pokazu kako se to odradi.

A prvo da namlate Grude sutra.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Da se ne vratimo kao macici 

@svejedno Gdje se nalazi ta lokacija za kamp FK Olimpic gdje će se postavljati plastična trava?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kakva bruka, trebali smo do sada voditi 3-0..
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Semir Lakota danas puni 21 godina
Sretan mu rodjendan!

Sretan mu rodjendan!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Josip Sesar novi član kluba.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Da evo bas htjeo da napisem lol, tek u proljece ce imati pravo nastupa.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Olimpic ove godine garant izlazi na evropsku scenu.
Ako Bog da inshallah
Ja kontam da nam je u transferima do Arezine prije nego sto ode u neku veliku ekipu, pa da nam pojaca ekipu a i da zaradimo normalno.
Gledam ponovo one utakmice mlade reprezentacije kada je igr'o. Cudi me da nije ga niko ukrao od Zrinjskog jos, ili ga ne daju. Ali je stvarno zalosno da niti igra za klub niti za mladu repku samo zato sto ne igra za klub, kad je jako dobar igrac.
Eno i vidim novi dres u slici:

Ja kontam da nam je u transferima do Arezine prije nego sto ode u neku veliku ekipu, pa da nam pojaca ekipu a i da zaradimo normalno.

Gledam ponovo one utakmice mlade reprezentacije kada je igr'o. Cudi me da nije ga niko ukrao od Zrinjskog jos, ili ga ne daju. Ali je stvarno zalosno da niti igra za klub niti za mladu repku samo zato sto ne igra za klub, kad je jako dobar igrac.
Eno i vidim novi dres u slici:

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jucer sam sa Gracicem neofirno kupio info.
Glavni cilj mu je izgradnja infrastrukture/kampa/ i ceka na odgovor od opstine.
Nazalost koliko sam razumio rezultat mu i nije previse bitan.
Narucena trava bi trebala da se postavi za potrebe omladinske skole N.G.
Od novih igraca ocekuje dolazak Arezine osim u slucaju da nadje angazman u 2.ligi Njemacke,naredne sedmice nam na probu dolaze dva kadetska reprezentativca Brazila,neki arap i dva igraca iz PL koji trebaju da potpisu predugovore i nastupaju za Olimpic od naredne sezone.
Osim Dulje gotovo sigurno je da odlaze dva minimalno igraca u inostranstvo.
Glavni cilj mu je izgradnja infrastrukture/kampa/ i ceka na odgovor od opstine.
Nazalost koliko sam razumio rezultat mu i nije previse bitan.
Narucena trava bi trebala da se postavi za potrebe omladinske skole N.G.
Od novih igraca ocekuje dolazak Arezine osim u slucaju da nadje angazman u 2.ligi Njemacke,naredne sedmice nam na probu dolaze dva kadetska reprezentativca Brazila,neki arap i dva igraca iz PL koji trebaju da potpisu predugovore i nastupaju za Olimpic od naredne sezone.
Osim Dulje gotovo sigurno je da odlaze dva minimalno igraca u inostranstvo.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Ma Olimpiku malo fali da postane jako stabilan klub, za nase uslove. Recimo ja razumijem zasto je Gracicu prioritet taj trening kamp. Skontao je covjek da se moze klub odrzavati, i zaraditi, sa dovodjenjem talentovanih mladih igraca iz regiona.
Pomocni stadion je blizu realizacije, to ce biti nekada na proljece. Jos malo napucati stadion na Otoci, i kada bi uboli jedan solidan izlazak u Evropu, e to bi bio iskorak za ovaj klub koji bi ih i zvanicno ucvrstio.
Jedina falinka je sto nemaju navijaca. Ali eto stvorila se neka baza posjetitelja od stotinjak ljudi, koji su dosta redovni na Otoci...plus kada im dodju veci klubovi tu bude vise gledalaca, tako da ni to nije tako lose kao prije 5-6 pa cak i 2-3 godine.
Malo poraditi i na tom segmentu, mada ne znam kako
, jer tesko je sada nekoga okrenuti da navija za fakticki novi klub, ali siguran sam da postoji nacin i da se to unaprijedi.
Pomocni stadion je blizu realizacije, to ce biti nekada na proljece. Jos malo napucati stadion na Otoci, i kada bi uboli jedan solidan izlazak u Evropu, e to bi bio iskorak za ovaj klub koji bi ih i zvanicno ucvrstio.
Jedina falinka je sto nemaju navijaca. Ali eto stvorila se neka baza posjetitelja od stotinjak ljudi, koji su dosta redovni na Otoci...plus kada im dodju veci klubovi tu bude vise gledalaca, tako da ni to nije tako lose kao prije 5-6 pa cak i 2-3 godine.
Malo poraditi i na tom segmentu, mada ne znam kako

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
U Kupu posao dobro odradjen i sada se vracamo na ligu. Ocekivalo se da nam Grude nece praviti puno problema, a tako je i bilo. Laganih 2-0 za siguran revans i prolazak u naredni krug.
Sto se ostaloga tice, kod nas je uvijek interesantno i uvijek se nesto desava u i oko kluba. Sljedeci prijelazni rok ce biti jako zanimljiv jer nas skoro sigurno napusta nas ponajbolji igrac, a novi momci ce dobiti priliku. Bit ce tu osim Sesara vjerovatno jos par pojacanja i nadam se da ce to biti dovoljno za Evropu dogodine.
Sto se ostaloga tice, kod nas je uvijek interesantno i uvijek se nesto desava u i oko kluba. Sljedeci prijelazni rok ce biti jako zanimljiv jer nas skoro sigurno napusta nas ponajbolji igrac, a novi momci ce dobiti priliku. Bit ce tu osim Sesara vjerovatno jos par pojacanja i nadam se da ce to biti dovoljno za Evropu dogodine.
Bravooooo momci!Ne mogu da vjerujem,gol u 93 minuti iz penala!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.