Tašto bi sudac štetio Madridu, pa i u Europi im pomažu hebote.Arbeloa17 je napisao/la:Najbolji španski sudac je dobio El Clasico. S obzirom na epitet "najboljeg", ne očekujem više od tri neregularnosti na štetu Real Madrida koje će direktno utjecati na rezultat.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Ja sam za Masch - Puyol. Da, oni su nizi stoperi, ali kao da je to bitno kad Piquea izvoza i Benzema jbte. Sjetim se par proslih clasica i Piqea i shvatim da ga ne zelim u momcadi.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sve'dno je igro ili ne Pique , Barca ce primiti minimum 2 gola iz prekida 
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
-
bacelonafan
- Kontakt:
Mi lose igramo,al ovaj Real je jad i cemer,ljudi prodali Ozila,a sad traze da kupe slicnog igraca,i nace ga samo ce biti gori od Ozila duplo,jer onakve igrace je tesko naci,ljudi nemaju ideje na sredini terena i mislim da cemo ih rasformirati,ako nasa odbrana odigra barem jednu normalnu tekmu,i dugo nisam vidio gore vezne od ovih u Realu
Ocekujem soliranje Pedalina,da padne milijardu i dvjesta hiljada puta,jer on je holivudska zvijezda i mora mu se sve svirat
ne trebamo se puno brinuti oko odbrane, s obzirom kako je ovaj real ocajan i kako ne mogu napraviti neki smislen napad. oni ce se sigurno braniti i pokusati neku kontru, tu treba oprez, nasa odbrana nece imati nekog posla valjda i nadam se da cemo nakon dosta vremena gledati tandem pike puyol, kapiten kad igra pike se ne smije zahebavati, priznao je on kako ga puyol cijelu utakmicu upozorava i govori mu da znam te ja, skoncetrisi se
bitno je da vezni red funkcionise i da je messi spreman, to ce biti dovoljno za ovaj ocajni real koji odavno nije bio ocajniji, vidjeli smo kako sinoc sretno provukose se protiv juveta i kako jadno izgledaju ove sezone
bitno je da vezni red funkcionise i da je messi spreman, to ce biti dovoljno za ovaj ocajni real koji odavno nije bio ocajniji, vidjeli smo kako sinoc sretno provukose se protiv juveta i kako jadno izgledaju ove sezone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ja sam za to da Pique igra, a igrat će. Nek' mu se ljudi još malo smiju.
Don't hate what you don't understand.
Samo se nadam da neće igrat onaj Panjexis, bolje Pedro ili Tello
Masc bu sigurno igral na stoperu, e sad je pitanje s kim, s Puyolom (ak je zdrav najbolja opcija), s Bartrom (možda neiskusan ali dobro odradi posao) ili Piqueom (nije u formi nikako)
Masc bu sigurno igral na stoperu, e sad je pitanje s kim, s Puyolom (ak je zdrav najbolja opcija), s Bartrom (možda neiskusan ali dobro odradi posao) ili Piqueom (nije u formi nikako)
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dok god taslaci Shakiru, zasluzuje da mu se smiju. Ne moze i ovce i novcexaviesta je napisao/la:Ja sam za to da Pique igra, a igrat će. Nek' mu se ljudi još malo smiju.
Vidis da mere'Donnie Darko je napisao/la:Dok god taslaci Shakiru, zasluzuje da mu se smiju. Ne moze i ovce i novcexaviesta je napisao/la:Ja sam za to da Pique igra, a igrat će. Nek' mu se ljudi još malo smiju.

Johnny b, how much there is to see
Od kad mu je dala pichkicu više nije igrač kakav je bio.Donnie Darko je napisao/la:Dok god taslaci Shakiru, zasluzuje da mu se smiju. Ne moze i ovce i novcexaviesta je napisao/la:Ja sam za to da Pique igra, a igrat će. Nek' mu se ljudi još malo smiju.
potrsi se navece , trening sa SAkirom je iscrpan ,maratosnkiDonnie Darko je napisao/la:Dok god taslaci Shakiru, zasluzuje da mu se smiju. Ne moze i ovce i novcexaviesta je napisao/la:Ja sam za to da Pique igra, a igrat će. Nek' mu se ljudi još malo smiju.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Zbog Rosselovg programa štednje kad je u pitanju odbrana Barca će i ove sezone izvisiti u CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam da umjesto Mascerana dovedemo Spahica. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Očekujem sličnu utakmicu kao i prethodne sezone. barcelonina nadmoć na sredini terena i sterilnost u napadu, te limitiranost realove sredine i čekanje da ronaldo napravi odlučujući potez.
naprijed rejal
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ocekujem da ovaj Clasico porusi sve rekorde po dosadi. Sto je skoro pa nemoguce.
Donnie Darko je napisao/la:Ocekujem da ovaj Clasico porusi sve rekorde po dosadi. Sto je veoma moguće.
naprijed rejal
- RickBlaine
- Kontakt:
Nidje veze, nijedan clasico u zadnjih par godina nije bio dosadan. Mada je bila ona serija nerijesenih rezultata tamo 2000-2003. U zadnje vrijeme je uzbudljivo, bilo pogotovo sa Jozom na klupi.
Prije bih rekao da bi mogao biti monoton. Ronaldo i Midzet zabijaju, ostalo kako se poklopi. Uz obavezan crveni Madrida.
Prije bih rekao da bi mogao biti monoton. Ronaldo i Midzet zabijaju, ostalo kako se poklopi. Uz obavezan crveni Madrida.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Nimalo dobar znak, atmosfera na forumu prije El-Clasica nikad nije bila dosadnija kao što je to ovih dana slučaj. 
Ceka se da @RickBlaine probije ledmandraX je napisao/la:Nimalo dobar znak, atmosfera na forumu prije El-Clasica nikad nije bila dosadnija kao što je to ovih dana slučaj.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.