RickBlaine je napisao/la:Arbeloa17 je napisao/la:
Haha.
Jesi se ti to gore maloprije dičio diplomom srednje kuharske, djece ti?
Ne. On je diplomirani psiholog, vidis da na osnovu par redova kucanog teksta zna da smo svi mi kukavice. To nije ni malo lako prepoznati.
A to da sam ja zrtva urbanih legendi, nisam. To sto se vi dicite titulama kupljenim novcem fasistickog diktatora vam ja nisam kriv. To sto vam drzava oprasta dugove sto nema nidje u Evropi, ekipa koja nikad nije nista uradila bez novca i niti ce. Kao ni ta reprezentacija koja do ovog stoljeca nije napravila nista.
Kakav samosamar

Da da, a vi znate jos vise. Ja mogu znati da ste kukavice jer se dicite necim cime ne trebate, branite nesto za sto ne bi volili da se vama desi. Kukavice i licemjeri vrhunski i nista vise.
A to za vaseg diktatora nije urbana legenda. To je cinjenica, zadnji fasisticki diktator u Evropi koji je snagu promovisao tako sto je ulagao u Real. A da u isto vrijeme dok je Real uzimao te silne titule Spanska repka bila niko i nista.
Zaduzeni ste, a drzava pokriva. Da je neki klub u drugoj zemlji zaduzen toliko ne bi prosao kao vi vec mnogo gore. Ne bi dovodio sigurno igrace od 50-100 mil.