ŽENU nek uzme za menadzera uspijet će nego onaj njegov levat svašta

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
omerbavarac je napisao/la:Cestitke na priznanju za idola nacije. U potpunosti je zasluzio nagradu.![]()
![]()
![]()
joj ovo je epski post. bio je ubjedljivo najbolji, iako je misimovic bio tu negdje. sam sebi kontrirasel-fighter je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Cestitke na priznanju za idola nacije. U potpunosti je zasluzio nagradu.![]()
![]()
![]()
Fakat da je zaslužio. U godini koja je na izmaku bio je ubjedljivo naš najbolji igrač, iako je i Misimović bio tu negdje.
AnnesTM87 je napisao/la:
eto tarice sta se u zenici desavaTarik14 je napisao/la:Moze se on izvinjavati i do preksutra, to ipak nece nikad opravdati njegovo sramotno posanja. Ja mu nebi oprostio psovke da sam na Dzekinom mjestu.
To se desava svugdje, ne samo u Zenici.felipe-s je napisao/la:eto tarice sta se u zenici desavaTarik14 je napisao/la:Moze se on izvinjavati i do preksutra, to ipak nece nikad opravdati njegovo sramotno posanja. Ja mu nebi oprostio psovke da sam na Dzekinom mjestu.
E da mu je zena menadzer on bi odavno bio u MILANU...jer ipak je to grad mode..bambina je napisao/la:Pa šta on nije u Arsenalu,šala
ja mu sreću želim kod Milaneza nek ode ako mu je to san.Daj bože da ga gledamo tamo.
ŽENU nek uzme za menadzera uspijet će nego onaj njegov levat svašta![]()
Ništa tu još dugo nema novina