Spojis s Rijekom (tj.Lyonom,jeli...) i eto paraFaraonTM je napisao/la:Nije nikakva provokacija, ali sutra mi je najsigurnijeje protiv vas igrati. Igrate pravo loše.
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
- Insect_terminator
- Kontakt:
Da bar svi navijaci razmisljaju kao ti ali ovdje vecina kada kola krenu nizbrdo pocnu sa omalovazavanjem, sprdnjom pritom ne mislim na ove koji omalovazavaju Dinamo i kada zavrsi prvenstvo sa 2 poraza uz ulazak u LP nakon xy god. Tu se prica ukoliko osvojis prvenstvo da je namjesteno pa makar i sa 20 bodova razlike dok kada udjes u LP nakon xy god to si napravio protiv ribara i uz pomoc Platinija. Ako Dinamo dobije recimo Sesvete prije par sezona 6-0 ili Zadar nece se pricati o velikoj pobjedi i dobroj igri pojedinaca vec sto ima Sesvete ili Zadar raditi u 1.HNL itd mogao bi nabrajati do sutra ali nemam volje.Signore je napisao/la:
Nadam se pobjedi. Koliko god zelio da Mamic odstupi i da sve bude uredu
ne mogu da ne gledam utakmicu, da ne navijam za Dinamo i da ne zelim
pobjedu.
Sada je Sammir aktualan zato sto igra lose i prek one stvari pa narod navali, covjek dobije dojam da je Hrvatska reprezentacija u barazu i Dinamo u EL zbog njega ali eto to valjda ljude veseli.
Pa ti i dalje nista ne shvacas.Nakon toliko objašnjavanja.
Idemo dalje:http://sportski.net.hr/nogomet/europska ... ema-pomoci
Krenulo nizbrdo i odmah krenuo s omalovažavanjem.KAKO TE NIJE SRAM?TOMO KAKO TE NIJE SRAM?
Ne znam za vas,al ja sam definitivno za PSV večeras.Ovo odavno nema smisla i odavno to nije moj klub tako da se nema smisla niti pravit da ću ih podržavat ubuduće.Rušit sve i iz početka.
Branko zadovoljan odrađenim poslom u GNK.Bez greške.Zamjerate li ipak nekome nešto? Ili možda sebi?
- Što ću zamjeriti? Nemam nikome ništa zamjeriti. Sebi? Isto tako ne. Znao sam da dolazim u tešku situaciju, znao sam da neće biti lako i jednostavno. Ali vjerovao sam u sebe, u svoje mogućnosti. Sve sam pokušao što je bilo moguće, na sve načine. Ne vidim nikakvu svoju krupnu pogrešku. Možda je bilo sitnih, ali bile su beznačajne. Ispalo je kako je ispalo.
Idemo dalje:http://sportski.net.hr/nogomet/europska ... ema-pomoci
Krenulo nizbrdo i odmah krenuo s omalovažavanjem.KAKO TE NIJE SRAM?TOMO KAKO TE NIJE SRAM?
Ne znam za vas,al ja sam definitivno za PSV večeras.Ovo odavno nema smisla i odavno to nije moj klub tako da se nema smisla niti pravit da ću ih podržavat ubuduće.Rušit sve i iz početka.
Jednostavno mi je dosadilo. Rad icega da se nerviram? Radi onog majmuna kojeg ku*ca nije briga za Dinamo, pa svake godine sve bude isto.Insect_terminator je napisao/la:Da bar svi navijaci razmisljaju kao ti ali ovdje vecina kada kola krenu nizbrdo pocnu sa omalovazavanjem, sprdnjom pritom ne mislim na ove koji omalovazavaju Dinamo i kada zavrsi prvenstvo sa 2 poraza uz ulazak u LP nakon xy god. Tu se prica ukoliko osvojis prvenstvo da je namjesteno pa makar i sa 20 bodova razlike dok kada udjes u LP nakon xy god to si napravio protiv ribara i uz pomoc Platinija. Ako Dinamo dobije recimo Sesvete prije par sezona 6-0 ili Zadar nece se pricati o velikoj pobjedi i dobroj igri pojedinaca vec sto ima Sesvete ili Zadar raditi u 1.HNL itd mogao bi nabrajati do sutra ali nemam volje.Signore je napisao/la:
Nadam se pobjedi. Koliko god zelio da Mamic odstupi i da sve bude uredu
ne mogu da ne gledam utakmicu, da ne navijam za Dinamo i da ne zelim
pobjedu.
Sada je Sammir aktualan zato sto igra lose i prek one stvari pa narod navali, covjek dobije dojam da je Hrvatska reprezentacija u barazu i Dinamo u EL zbog njega ali eto to valjda ljude veseli.
Eto mu neka se hebe s takvim klubom, ja ga ne podrzavam. Da meni neko zabrani ulazak na stadion mog kluba, sta b ti ucinio? BBB-a su zabranili, ali se ne daju. Svaka im cast radi toga. Ali ja ne mogu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Da se i na ovo osvrnemo:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx
Mamić na početku suđenja zbog vrijeđanja Jovanovića vikao na fotoreportere i suca Krešića
Koliko je sranja nasrao to nisu istine.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet ... fault.aspx
Mamić na početku suđenja zbog vrijeđanja Jovanovića vikao na fotoreportere i suca Krešića
Plačem.Došao sam pošteno na sud kao okrivljenik.
Koliko je sranja nasrao to nisu istine.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Sto je sa onih recimo 10000 -tak tisuca ljudi koji bi mozda danas isli na utakmicu ali ne mogu zbog ljudi poput tebe.Lillard je napisao/la:
Eto mu neka se hebe s takvim klubom, ja ga ne podrzavam. Da meni neko zabrani ulazak na stadion mog kluba, sta b ti ucinio? BBB-a su zabranili, ali se ne daju. Svaka im cast radi toga. Ali ja ne mogu.
Zasto ne mogu zbog mene otici na utakmicu?Insect_terminator je napisao/la:Sto je sa onih recimo 10000 -tak tisuca ljudi koji bi mozda danas isli na utakmicu ali ne mogu zbog ljudi poput tebe.Lillard je napisao/la:
Ja nisam BBB, ali podrzavam neke stavove. I kojih 10 tisuca. Pricas gluposti. Mozda 5-6 najvise u ovako tmurnoj situaciji. A kao da ne znamo kako je sve inscenirano lijepo da se vidi kako su BBB krivi radi svega.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Ne trebas se praviti blesav nisam mislio doslovno zbog tebe!Lillard je napisao/la: Zasto ne mogu zbog mene otici na utakmicu?
Ja nisam BBB, ali podrzavam neke stavove. I kojih 10 tisuca. Pricas gluposti. Mozda 5-6 najvise u ovako tmurnoj situaciji. A kao da ne znamo kako je sve inscenirano lijepo da se vidi kako su BBB krivi radi svega.
Dobro neka je 5,6 tisuca tako svejedno poanta je da zbog manjine vecina ne moze otici na utakmicu. Od te vecine dakako da nisu svi za Mamica poput recimo Signorea kojeg sam citirao na pocetku
Takvi su imali 13 mjeseci bojkota BBB-a. Nije bilo baklji, huligana, mrzitelja Dinama, itd... pa se titula ''proslavljala'' pred 100 ljudi.
Mislim, koji klinac uopće objašnjavam kad nećeš shvatit ako ni do sad nisi shvatio.
Nebitno...
Ajmo PSV protiv ove izdrkotine!
Mislim, koji klinac uopće objašnjavam kad nećeš shvatit ako ni do sad nisi shvatio.
Nebitno...
Ajmo PSV protiv ove izdrkotine!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Gle ovo opet ona prica "mi bi,ali ne mozemo zbog zlocestih huligana".Evo nije mi dobro.
Kako ce sjevnit jedan Dinamovski gol u drugom pol 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Insect_terminator
- Kontakt:
Bas, to je isto kao prica mi bi navijali za dinamo ali ne mozemo zbog zlocestog Mamica koji nam je oteo klubSiamoNoi je napisao/la:Gle ovo opet ona prica "mi bi,ali ne mozemo zbog zlocestih huligana".Evo nije mi dobro.
Odlicna igra Dinama, PSV blijed, bas onakav kako komentator prica. Dosta dobrih akcija, svi su raspolozeni, dosta se trci, samo gol fali. Vjerujem u pobjedu, ali se svejedno pribojavam gore spomenutog dinamovskog gola.
-
RiverPlate
- Kontakt:
KRALJU!!!Bas, to je isto kao prica mi bi navijali za dinamo ali ne mozemo zbog zlocestog Mamica koji nam je oteo klub
Grbavica naš je Hram!!!
- Insect_terminator
- Kontakt:
Kada dodje taj gol bojim se da ce ponovo biti Sammir kriv umjesto Zelenike recimoTritolone je napisao/la:Kako ce sjevnit jedan Dinamovski gol u drugom pol
Netko mora kiksat, ja tipujem na Addya. Eto kad smo kod Sammira moram reci da me iznenadio koliko je pretrca u prvom pol. malo cudno za njega. Cak i nakon one "ozljede" je u par navrata sprinta svom snagom natrag u obranu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
" onclick="window.open(this.href);return false;Tritolone je napisao/la:Kako ce sjevnit jedan Dinamovski gol u drugom pol
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sammir je doktorski odigrao prvo poluvrijeme. Njegova tehnika, vizija i nogometno znanje nije upitno ni u jednom momentu.
Jedino sto je pitanje da li se moze u potpunosti posvetiti ispunjavanju svog potencijala i sportskom zivotu, a sto se tice same nogometne igre, nastranu i Soudani i ostatak, u Dinamu mu nitko vode ne moze dodati.
No, moderni nogomet danas zahtijeva puno vise od toga.
Jedino sto je pitanje da li se moze u potpunosti posvetiti ispunjavanju svog potencijala i sportskom zivotu, a sto se tice same nogometne igre, nastranu i Soudani i ostatak, u Dinamu mu nitko vode ne moze dodati.
No, moderni nogomet danas zahtijeva puno vise od toga.
...Život za Široki...
Argumentiraj tvrdnju da nije.Insect_terminator je napisao/la:Bas, to je isto kao prica mi bi navijali za dinamo ali ne mozemo zbog zlocestog Mamica koji nam je oteo klubSiamoNoi je napisao/la:Gle ovo opet ona prica "mi bi,ali ne mozemo zbog zlocestih huligana".Evo nije mi dobro.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Ne znam kako da ti argumentiram, klub nema privatnog vlasnika barem za sada. Inace danas se igrao bas dobar nogomet i zbog par kretena stadion je prazan, cak mislim da je bilo gledatelja da bi uz dodatan poticaj sa tribina mozda cak i dobiliSiamoNoi je napisao/la:Argumentiraj tvrdnju da nije.Insect_terminator je napisao/la:Bas, to je isto kao prica mi bi navijali za dinamo ali ne mozemo zbog zlocestog Mamica koji nam je oteo klubSiamoNoi je napisao/la:Gle ovo opet ona prica "mi bi,ali ne mozemo zbog zlocestih huligana".Evo nije mi dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.