GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Cudo belosvetsko 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Prije utakmice bi ovu nulu mozda cak i potpisao, dugo bi razmisljao, al bi ju vjerujem potpisao. Nakon utakmice ostaje jedan zal za dosta propustenih prilika. Svi su odlicno igrali, borili se, gresaka nije bilo ili ih nisam upamtio jer su bile nebitne. Obrana konacno na razini, al ono lopte se iznose kao na treningu, bez bezveznih ispucavanja, mirno i sigurno. Zelenika odlican, Brozovic takodjer odigrao iznad svih ocekivanja. Antolic postavio pitanje Kljuni i profesoru zasto ga nisu korstili. Sammir takodjer odigrao jako dobro. Soudani i Fernandes na kraju po meni glavni krivci za ovu nulu. Igrali su jako dobro, ali najvise se isticalo to koliko su sebicni. Sad valja izvuci dobar rezultat na gostovanju. Tek sad dolazi do izrazaja koliko bi samo bod protiv Odesse bio veliki, a tek 3. Ovaj PSV je pretanak i Dinamo se moze nositi s njima u Nizozemskoj ukoliko bude ovako dobro igrao. Mamic na kraju i nije neki trener, ali ima Cvitanovica koji mu sigurno daje sugestije, a Zokijev autoritet ne daje igracima da se zezaju vec moraju trcat i dat sve od sebe, a to donosi rezultat.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Nakon ovakve predstave covjek pomisli mozda jos nije gotovo makar svi znamo da je sto se prezimljavanje tice 
Ovom Dinamu fali Benko, cudi me sto ga nisu uzeli iz Dinama 3.
Ovom Dinamu fali Benko, cudi me sto ga nisu uzeli iz Dinama 3.
- gerdmuller
- Kontakt:
Ovaj Insect je komedija od covjeka
Da sam zagrizeni dinamovac ne bi vise trpio takva provociranja 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Soudani i Fernandes vole više loptu nego sami sebe.Frajeri nebi dodali da im bomba padne na nogu,a realizicija im je teška katastrofa.I da spomenem Antolića koji je bio dobar ali ko mu je dao da izvodi one kornere,lik svaki korner golmanu u ruke. na zimu dovest pravog golgetera kojeg trenutno nema u klubu,golmana i stopera umjesto Addya-a.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Ionako tz. zagrizeni dinamovci vise mrze Mamica nego sto vole Dinamo barem ovi sa foruma, cak i njihov poglavica bi prije dao lijevi bubreg da Inter bude medju prva 3 u Italiji nego da Dinamo prezimi.gerdmuller je napisao/la:Ovaj Insect je komedija od covjekaDa sam zagrizeni dinamovac ne bi vise trpio takva provociranja
Ma bolje da izvodi Antolic nego da recimo Pamic salje one svoje svjetski poznate svijeceSeaman je napisao/la:Soudani i Fernandes vole
više loptu nego sami sebe.Frajeri nebi dodali da im bomba padne na
nogu,a realizicija im je teška katastrofa.I da spomenem Antolića koji je
bio dobar ali ko mu je dao da izvodi one kornere,lik svaki korner
golmanu u ruke. na zimu dovest pravog golgetera kojeg trenutno nema u
klubu,golmana i stopera umjesto Addya-a.
A sto se tice Soudanija i Fernandesa sve su rekli citatelji
http://www.24sata.hr/uzivo-igracka-post ... ecu-338175
Od pocetne postave, cak nitko ni od igraca blijedog PSV-a nije dobio losiju ocjenu od Fernandesa. Njih dva sve naprave, ali kad se udje u 16 nastaje ogroman problem.
Ne znam nije prava riječ.Ne mozes...e to već da.Evo ja ću ti argumentirat to da je "zlocesti Mamić oteo klub".Insect_terminator je napisao/la:Ne znam kako da ti argumentiram, klub nema privatnog vlasnika barem za sada.SiamoNoi je napisao/la:Argumentiraj tvrdnju da nije.Insect_terminator je napisao/la:Bas, to je isto kao prica mi bi navijali za dinamo ali ne mozemo zbog zlocestog Mamica koji nam je oteo klub
Klub je udruga građana.Zakon o udrugama,članak 6.,stavak 3. kaže:"Unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog očitovanja volje članova.".Imaju li članovi ikakva prava?NE.Zdravko Mamić-vlasnik bez vlasničkog lista.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Mozes mi reci jos koje godine su vama oteli klub?
- gerdmuller
- Kontakt:
Dinamo je izgubio dusu.To ako ne vidis onda ti ne mogu pomoci.Kako uopce imas srca navijati za takav klub?Ti si sramota od covjeka.Da je manje takvih poput tebe mozda bi nesto i bilo od ove nase jadne drzave.Insect_terminator je napisao/la:Ionako tz. zagrizeni dinamovci vise mrze Mamica nego sto vole Dinamo barem ovi sa foruma, cak i njihov poglavica bi prije dao lijevi bubreg da Inter bude medju prva 3 u Italiji nego da Dinamo prezimi.gerdmuller je napisao/la:Ovaj Insect je komedija od covjekaDa sam zagrizeni dinamovac ne bi vise trpio takva provociranja
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Mogu rec da sam ja to spoznao negdje 2010.Insect_terminator je napisao/la:Mozes mi reci jos koje godine su vama oteli klub?
Sjajna partija modrih sinoć. Brozović, Antolić i Sammir su bili fenomenalni, ali realizacija je bila ispod svakog nivoa. Sve je dobro do zadnjeg poteza, kada neko treba zakucati loptu u mrežu. Ovaj Dinamo je svemirski brod za sve klubove u regionu i prava je šteta za ova previranja u klubu, na tribinama i sve ovo što se dešava u Dinamu i oko njega.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Insect_terminator
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:Mogu rec da sam ja to spoznao negdje 2010.Insect_terminator je napisao/la:Mozes mi reci jos koje godine su vama oteli klub?
A sto se to dogodilo 2010 da je odjednom otet?
Sto 2009 nije bio otet ili 2001 npr?
Svako ima svoj prag tolerancije, tj. onoliko koliko može ''progutat''.Insect_terminator je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Mogu rec da sam ja to spoznao negdje 2010.Insect_terminator je napisao/la:Mozes mi reci jos koje godine su vama oteli klub?
A sto se to dogodilo 2010 da je odjednom otet?
Sto 2009 nije bio otet ili 2001 npr?
Nekom je Dinamo otet nakon prodaje Modrića & co., nekom nakon Amsterdama, nekom nakon otkaza Zajecu, nekom nakon harmonike na PAOK-u, nekom nakon karata za kunu, nekom nakon slanja murije na BBB-e, nekom nakon propalih pregovora oko izbora, itd...
Dinamo je sustavno uništavan, a samim tim i ubijan u svim Dinamovcima. Nakon svega gore navedenog, a i masu drugih stvari, sada imaš 200 ljudi koji se mogu poistovjetiti s tom menadžerskom agencijom, ali samo iz razloga što od toga ima financijsku korist. Zbog toga imaš 150 ljudi na proslavi prvaka Hrvatske, 4000 na Portu, 3000 na Kyevu i 5 vaučera u Splitu.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Kada su tebi ti zlikavci oteli klub? Prve dve god je bio pun stadion na proslavi tako da me zanima koji je to tocno datum kada je klub otet ili sezona i sto je razlicito u odnosu na 2001 npr ili 2004 ili 1994? Ovaj Siamo je to tek otkrio 2010 pretpostavljam nakon otkaza Zajecu . I kako nekome moze biti klub otet nakon prodaje Modrica za 20 milja i zasto tom covjeku kojem je klub otet nakon prodaje Modrica nije recimo otet nakon prodaje Biscana?bazero je napisao/la: Svako ima svoj prag tolerancije, tj. onoliko koliko može ''progutat''.
Nekom je Dinamo otet nakon prodaje Modrića & co., nekom nakon Amsterdama, nekom nakon otkaza Zajecu, nekom nakon harmonike na PAOK-u, nekom nakon karata za kunu, nekom nakon slanja murije na BBB-e, nekom nakon propalih pregovora oko izbora, itd...
Dinamo je sustavno uništavan, a samim tim i ubijan u svim Dinamovcima. Nakon svega gore navedenog, a i masu drugih stvari, sada imaš 200 ljudi koji se mogu poistovjetiti s tom menadžerskom agencijom, ali samo iz razloga što od toga ima financijsku korist. Zbog toga imaš 150 ljudi na proslavi prvaka Hrvatske, 4000 na Portu, 3000 na Kyevu i 5 vaučera u Splitu.
Najmanji problem je to što je Modrić (ne samo on) prodan, ali su bitne okolnosti pod kojima je prodan. Bitna je ona usrana parola ''nema prodaje'' i nabijanje cijene; bitno je s kim je Lukica išao u taj London; ko mu je (tad bio) menadžer; zašto mu je on menadžer?Insect_terminator je napisao/la:Kada su tebi ti zlikavci oteli klub? Prve dve god je bio pun stadion na proslavi tako da me zanima koji je to tocno datum kada je klub otet ili sezona i sto je razlicito u odnosu na 2001 npr ili 2004 ili 1994? Ovaj Siamo je to tek otkrio 2010 pretpostavljam nakon otkaza Zajecu . I kako nekome moze biti klub otet nakon prodaje Modrica za 20 milja i zasto tom covjeku kojem je klub otet nakon prodaje Modrica nije recimo otet nakon prodaje Biscana?bazero je napisao/la: Svako ima svoj prag tolerancije, tj. onoliko koliko može ''progutat''.
Naravno, tebe to ne zanima, bitno ti je da je Tottenham platio 20 milja. Ne zanima te ni gdje je završilo tih 20 milja.
E vidiš, i tada je bilo onih koji su vidjeli ono što ćemo mi, ogromna većina, vidjeti tek za 2-3 godine - da se Dinamo iskorištava za bogaćenje jedne obitelji i poslušnika njezine glave. Naravno, za to se ne može navijati, s tim se dinamovac ne može poistovijetiti.
Siamo nije ništa ''otkrio'' 2010., nego mu je tad ''prekipjelo'', uostalom, kao i meni. Iskreno, i bojkot BBB-a je doprinio tomu.
Za ovaj dio o razlikama u odnosu na 2001., 2004. ili 1994., predlažem lektiru!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Ne kuzim sto bi parola trebala biti svi su na prodaju kao u Hajduku?bazero je napisao/la: Najmanji problem je to što je Modrić (ne samo on) prodan, ali su bitne okolnosti pod kojima je prodan. Bitna je ona usrana parola ''nema prodaje'' i nabijanje cijene; bitno je s kim je Lukica išao u taj London; ko mu je (tad bio) menadžer; zašto mu je on menadžer?
Naravno, tebe to ne zanima, bitno ti je da je Tottenham platio 20 milja. Ne zanima te ni gdje je završilo tih 20 milja.
E vidiš, i tada je bilo onih koji su vidjeli ono što ćemo mi, ogromna većina, vidjeti tek za 2-3 godine - da se Dinamo iskorištava za bogaćenje jedne obitelji i poslušnika njezine glave. Naravno, za to se ne može navijati, s tim se dinamovac ne može poistovijetiti.
Siamo nije ništa ''otkrio'' 2010., nego mu je tad ''prekipjelo'', uostalom, kao i meni. Iskreno, i bojkot BBB-a je doprinio tomu.
Za ovaj dio o razlikama u odnosu na 2001., 2004. ili 1994., predlažem lektiru!
Gdje je zavrsilo 20 milja?
Siamo je seronja kao i svi prisutni mrzitelji Mamica, ne zato sto ga ne voli nego zato sto ga mrzi vise nego sto voli Dinamo a tu prdi da je neki navijac.
Sto se lektire tice cim sam vidio da se radi o indexu sam zgrasio jer nemam zeludac to sranje citat
Zar je vama toliko dosadno u zivotu da godinama vodite jedan te isti razgovor?
Previše plačem sada.Insect_terminator je napisao/la:Siamo je seronja kao i svi prisutni mrzitelji Mamica, ne zato sto ga ne voli nego zato sto ga mrzi vise nego sto voli Dinamo a tu prdi da je neki navijac.
Da si ti išta otvorio i vidio bilo bi ti jasno da index osim što je prenio tekst nema veze s njime.Toliko o tome da uopće imaš volje išta proučit i shvatit.Ideš na ignore.Ugodan dan želim.Insect_terminator je napisao/la:Sto se lektire tice cim sam vidio da se radi o indexu sam zgrasio jer nemam zeludac to sranje citat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.