Kamešnica promašila penal kod 0-0.
sta bi ,ko igra protiv nas Vi ili ona Rijeka(moramo se dobro spremiti)badblueboylivno je napisao/la:Ajmoooo Kamešnica!
Ne mogu vjerovat da su Grude prošle.badblueboylivno je napisao/la:Napisao sam iznad. P.S. Moji su Troglav, ovo su rivali, ali navijao sam za njih danas.
Evo još rezultata:
Busovača - Podgrmeč 1-3, na poluvremenu bilo 1-0
Igman - Famos 3-2
Tramošnica - Natron 0-3 rezultat nije potvrđen
Sloga - Grude 1-1 6-7p
Hebeš vaki Savez, umjesto da malo olakšaju niželigašima, oni im samo otežaju stvari. Baš bezveze da 16 premierligaša idu među 32, da su mežu 64 onda OK, a ovako bezveze. Koliko u nekim županijama ima niželigaša, a samo 1 može u KUP BiH. KATASTROFA[/quote]Diskriminirani je napisao/la:PROMJENE FORMATA KUPA FBIH
Usvojen je prijedlog odluke o odigravanju završnice seniorskog Kupa u NS FBiH za sezonu 2014/2015. U završnici će igrati 20 klubova, a osim klubova koji se budu u toj sezoni natjecali u Prvoj ligi (16 klubova) igrat će i četiri kluba iz nižeg ranga natjecanja nakon provedenog Kup natjecanja na nivou k/ž saveza. Slijedom navedenog, k/ž savezi obavezni su organizirati Kup natjecanje uz sudjelovanje klubova općinskog, kantonalnog/županijskog i drugoligaškog ranga natjecanja a najuspješniji će igrati u pretkolu seniorskog Kupa NS FBiH.
Dakle, svi prvoligaši idu sigurno u Kup FBiH, a svi ostali moraju osvojiti svoje kantonalne/županijske kupove, a onda u dva pretkola doći među četiri kluba koja će se priključiti prvoligašima u borbi za ulazak u državni kup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.