Bilo bi fino njega i Thea opet gledatianell je napisao/la:Zelalem počeo trenirati, valjda će dobiti priliku protiv Chelsea...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Bilo bi fino njega i Thea opet gledatianell je napisao/la:Zelalem počeo trenirati, valjda će dobiti priliku protiv Chelsea...
heheh Rosa institucijaNuri Sahin: "Reus je zatražio od mene da mu donesem dres Rosicky-a nakon utakmice zato što se on previše bojao da mu priđe. Na kraju mu nisam htio dati dres."
NE mogu u ovo da povjerujem, Rosicki treba Reusu da pridje da trazi dres realno...Profesor je napisao/la:heheh Rosa institucijaNuri Sahin: "Reus je zatražio od mene da mu donesem dres Rosicky-a nakon utakmice zato što se on previše bojao da mu priđe. Na kraju mu nisam htio dati dres."
VjerujBigBigBang je napisao/la:NE mogu u ovo da povjerujem, Rosicki treba Reusu da pridje da trazi dres realno...Profesor je napisao/la:heheh Rosa institucijaNuri Sahin: "Reus je zatražio od mene da mu donesem dres Rosicky-a nakon utakmice zato što se on previše bojao da mu priđe. Na kraju mu nisam htio dati dres."
To me je uvijek zanimalo, kakav status Rosicky ima sada u Dortmundu? Je li se smatra legendom, ikonom, je li ostao popularan medju navijačima ili je samo jedan od kvalitetnih fudbalera koji je igrao kod vas?bvb09_manijak je napisao/la: VjerujI Sahin i Reus su bili djeca kad je Rosicky igrao u Dortmundu, a s obzirom da je svojim igrama ostavio dubok trag ovo ne treba da te cudi
Drugo je to sto je Rosicky ispuhao svoje
Cesc Fábregas admits that he would like to return to Arsenal one day as a coach...cala je napisao/la:Koji ce nam sad ****, taman smo stali na noge kako treba sa tim veznim redom, imamo i viska kreativaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.