Safet Sušić - Pape

Claus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Claus » 25 okt 2013, 16:25

Naravno da će biti šteta ako nas napusti poslije Svjetskog, a vidim da to nagovještava na svakom koraku. Trenutno nema boljeg trenera za nas od Papeta; ruku na srce, veliki broj smo i potrošili. Jedino je Vaha "ozbiljan" kandidat u tom slučaju, ali on već ima angažman i preskup je za N/FSBiH.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 okt 2013, 16:35

Virtu4l je napisao/la:Poznato je da Vaha traži cifru, i to onu sa minimalno šest nula, tako da na njega mozemo zaboraviti. Opet će biti u konkurenciji stara dobra imena poput Barbareza, Hadžibegića, Bajevića... radije bih na klupi vidio nekoga poput Antića, nego ove gore nabrojane...
Petković :)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 25 okt 2013, 16:36

velez_mostar je napisao/la:Bicemo duplo kvalitetniji kad ode, najbolji igraci ce igrati, u prijateljskim ce se isprobati neki novi igraci, i vjerovatno ce biti autoritet koji ce spustiti neke igrace, a ne imati s njima prijateljski odnos koji rezultira onim "ja moram igrat'"...
Na osnovu cega si ovo sve zakljucio ?

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 okt 2013, 16:37

VanBasten je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Poznato je da Vaha traži cifru, i to onu sa minimalno šest nula, tako da na njega mozemo zaboraviti. Opet će biti u konkurenciji stara dobra imena poput Barbareza, Hadžibegića, Bajevića... radije bih na klupi vidio nekoga poput Antića, nego ove gore nabrojane...
Dobra ideja, ali to je trener svjetskog kalibra i sigurno da neće napuštati Lazio radi reprezentacije BiH. Razlika u uslovima je drastična.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 okt 2013, 16:39

Claus je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Dobra ideja, ali to je trener svjetskog kalibra i sigurno da neće napuštati Lazio radi reprezentacije BiH. Razlika u uslovima je drastična.
Pitanje je hoćel doćekati drugi dio sezone na klupi ako se drastično šta ne promjeni ubrzo

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 25 okt 2013, 16:55

VanBasten je napisao/la:
Stange :)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 okt 2013, 16:56

Ja sam za Petkovica 100%. Covijek je pokazao da je trener svjetske klase i meni je daleko simpaticniji od Halihodzica i kompanije. Najsretniji bi bio kada bi Petkovic preuzeo, a ako on vec ne moze, onda Anticu ponuditi ugovor.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 okt 2013, 16:58

kada Pape ode, a otići će sigurno, možda i poslije SP, dao je to naslutiti, imam svoje favorite i to baš ovim redosljedom :D

1. Dušan Bajević
2. Vladimir Petković
3. Meho Kodro

kao što su već rekli, čisto sumnjam da bi Vaha došao za selektora, što finansijski, što neki drugi razlozi, uvijek je odbacivao takvu mogućnost
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 okt 2013, 16:59

VanBasten je napisao/la:
Petković, Antić, Halilhodžić, klase od trenera, autoriteti. Sigurno da bi svaki od njih želio biti na klupi naše reprezentacije. Puno lakše bi dolazili do novih imena, ali ove ljude treba i platiti, mada bi možda i malo odstupili od 'zvaničnog cjenovnika', jer naša reprezentacija je u modi.

Ja bih lično volio vidjeti Antaru kao Papetovog nasljednika, ali ipak je to u domenu naučne fantastike.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 25 okt 2013, 16:59

JTS je napisao/la:kada Pape ode, a otići će sigurno, možda i poslije SP, dao je to naslutiti, imam svoje favorite i to baš ovim redosljedom :D

1. Dušan Bajević
2. Vladimir Petković
3. Meho Kodro

kao što su već rekli, čisto sumnjam da bi Vaha došao za selektora, što finansijski, što neki drugi razlozi, uvijek je odbacivao takvu mogućnost
Iskreno, ko Vahu hebe...ne trebamo ga.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 okt 2013, 16:59

Sergej ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 25 okt 2013, 17:03

polako ljudi, ni u brazil otisli nismo a vec se trazi neko poslije papeta :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 okt 2013, 17:04

Ja ne mogu da vjerujem da se vodi raspava o tome ko ce nas voditi nakon SP, a ne vidim niti jedan jedini razlog da to ne bude Susic, isto tako samo 100% siguran da svi u Savezu tako razmisljaju i da im nije na kraj pameti dovodit drugog ako Susic bude htjeo da nas vodi kroz kvalifikacije za Euro 2016.

Jos samo da se jave ovi hrabriji pa da predloze da ga odmah sad smjenimo pa da nas neko drugi vodi na SP-u.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 25 okt 2013, 17:07

Bora Milutinovic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Covjek je odveo 5 razlicitih repki na SP
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 25 okt 2013, 17:07

Consigliere je napisao/la:Sergej ;)
za Barbu ima vremena, realno .. volio bih da nas provjeren trener kakav je Bajević vodi, Petko koji vodi veliki klub iz jake lige, kao i Kodro koji je na ružan način otišao iz repke zbog ušlji iz Saveza .. fer bi bilo da se čovjek vrati i završi započeto

Antić može doći jedino ako će raditi 'volonterski' kao Aco Petrović :D ako Mihajlović zarađuje 400.000€ godišnje, zamislite koliko je zarađivao Antić .. a kod nas Pape ima 70.000€
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 okt 2013, 17:08

Consigliere je napisao/la:Sergej ;)
Uz svo dužno poštovanje kapitenu, eksperimenti nam ne trebaju. Treba nam neko da nastavi ono što je Pape započeo, da idemo naprijed. Kapiten bi trebao krenuti od mlađih selekcija, U21 je stepenica do A tima i on bi trebao tim putem.

Možda Pape ostane, ali male su šanse za to. Ovo mu je jedinstvena prilika da ostvari neki ozbiljniji klupski angažman i mislim da će je iskoristiti.
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 okt 2013, 17:10

Nadam se da nece nigdje otici Pape i da ce nas odvesti u Francusku,jer ipak Francusak je njegova druga domovina.Ako kojim slucajem ode,onda.

slika
1946

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 25 okt 2013, 17:13

Ja mislim da je Branimir Tulic najbolje rjesenje :lol:

Jao tipova Majko mila. Nismo ni na prvenstvo otisli, a ovdje se barata o imenima.
Gledacete vi Papeta jos 4 godine.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 okt 2013, 17:19

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Petković, Antić, Halilhodžić, klase od trenera, autoriteti. Sigurno da bi svaki od njih želio biti na klupi naše reprezentacije. Puno lakše bi dolazili do novih imena, ali ove ljude treba i platiti, mada bi možda i malo odstupili od 'zvaničnog cjenovnika', jer naša reprezentacija je u modi.

Ja bih lično volio vidjeti Antaru kao Papetovog nasljednika, ali ipak je to u domenu naučne fantastike.
Antara je baš SF :D

Petković brate, još ofanzivnije, još luđe, u 3-4-3 sistemu :mrgreen: YB tekme u njegovo doba su bile merak za oči.
Mada imam nekakvu šuhvu da će neki od ovih ambasadora tu završiti. Svaka im čast, ali nijedan mi nije po ukusu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 okt 2013, 17:26

VanBasten je napisao/la:Antara je baš SF :D

Petković brate, još ofanzivnije, još luđe, u 3-4-3 sistemu :mrgreen: YB tekme u njegovo doba su bile merak za oči.
Mada imam nekakvu šuhvu da će neki od ovih ambasadora tu završiti. Svaka im čast, ali nijedan mi nije po ukusu.
Kako će ti biti po ukusu kad je to rizik, neafirmisani, uglavnom neiskusni, da se uče na reprezentaciji, kao Pape? Neka, hvala, Pape je bio dovoljan, ne može nam se dva puta posrećiti ;)

Petković bi od nas napravio Barcelonu :P
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.