NK Vitez

slobodnjak
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la slobodnjak » 22 okt 2013, 21:23

Gledao sam utakmicu danas i mogu reći da je Sarajevo itekako zaslužilo pobjedu.Pogotovo su vas u drugom pol. rasuli.
Imali su ljudi sijaset šansi prečku .Vitez se dobro držao u prvom pol.Mislim da mi je sada jasno zašto Vitez gubi utakmice u zadnjm minutama.Jednostavno ekipa ne zna odigrati kada povede i kad ima dobar rezultat.Po meni itakao krivicu snosi trener.Umjesto da iskoristite neosporan kvalitet u napadu i krenete dokusuriti protivnika,vi se povlačite i igrate neki katalaćo igru bez igre gdje vam je važno samo da lopta ne prodje.I u odbrani igrate poziciono ,što možda i nije loše ali nema one žestine startova na loptu nego pokušavate pokriti teren a ne igrače.I normalno da štošta prodje ,a pogotovo u zadnjim minutama kada protivnik uvidi da nemate napadačkih ambicija i pritisne svim silama.To morate promjeniti.
U prevodu morate igrati sa malo više muda.Npr Travnik nema vaš kvalitet ,ali pokušavaju dati gol jest da dosta i primaju ,ali ako oni to pokušavaju sa onakvom ekipom ne znam zašto vi nebi mogli.Znači konkretnije i kada imate rezultat nastaviti atakovati na gol.To vam očito nedostaje .Moje mišljenje bez namjere da nekoga povrjedim...Pozdrav i sretno u nastavku,možda već u subotu na Kamberovića... ;)

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 23 okt 2013, 00:23

Lik je napisao/la:@volimVitez
Ko ti drma kavez malecki ? :lol:
Naravno da se znalo, ali očigledno tvoj drug white1950 nije upoznat sa osnovnim pravilima u i oko fudbala pa je red da ga neko upozna da se ne bruka bez razloga.
kakav kavez veliki?nisi ti dosao pametni da bih nekome nesto objesnio,nego da bi se izrugivao koliko sam ja skontao.nego bolje bi bilo da se uhvatis svoje njive,a tudju da nediras.zivio.....

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 23 okt 2013, 00:27

slobodnjak je napisao/la:Gledao sam utakmicu danas i mogu reći da je Sarajevo itekako zaslužilo pobjedu.Pogotovo su vas u drugom pol. rasuli.
Imali su ljudi sijaset šansi prečku .Vitez se dobro držao u prvom pol.Mislim da mi je sada jasno zašto Vitez gubi utakmice u zadnjm minutama.Jednostavno ekipa ne zna odigrati kada povede i kad ima dobar rezultat.Po meni itakao krivicu snosi trener.Umjesto da iskoristite neosporan kvalitet u napadu i krenete dokusuriti protivnika,vi se povlačite i igrate neki katalaćo igru bez igre gdje vam je važno samo da lopta ne prodje.I u odbrani igrate poziciono ,što možda i nije loše ali nema one žestine startova na loptu nego pokušavate pokriti teren a ne igrače.I normalno da štošta prodje ,a pogotovo u zadnjim minutama kada protivnik uvidi da nemate napadačkih ambicija i pritisne svim silama.To morate promjeniti.
U prevodu morate igrati sa malo više muda.Npr Travnik nema vaš kvalitet ,ali pokušavaju dati gol jest da dosta i primaju ,ali ako oni to pokušavaju sa onakvom ekipom ne znam zašto vi nebi mogli.Znači konkretnije i kada imate rezultat nastaviti atakovati na gol.To vam očito nedostaje .Moje mišljenje bez namjere da nekoga povrjedim...Pozdrav i sretno u nastavku,možda već u subotu na Kamberovića... ;)
svaka ti je na mjestu,komentar za cistu 10,nema se sta dodati....hvala na podrsci i pozdrav veliki tebi.....

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 23 okt 2013, 09:41

volimVITEZ je napisao/la:
Lik je napisao/la:@volimVitez
Ko ti drma kavez malecki ? :lol:
Naravno da se znalo, ali očigledno tvoj drug white1950 nije upoznat sa osnovnim pravilima u i oko fudbala pa je red da ga neko upozna da se ne bruka bez razloga.
kakav kavez veliki?nisi ti dosao pametni da bih nekome nesto objesnio,nego da bi se izrugivao koliko sam ja skontao.nego bolje bi bilo da se uhvatis svoje njive,a tudju da nediras.zivio.....
Slabo si ti skontao dječače, da si pažljivo pratio šta je white1950 napisao uvidio bi da nije upućen i da ne raspolaže tačnim informacijama. Samo sam mu fino objasnio, a ima ih još predpostavljam pa se nadam da su sad skontali. Niste mi nimalo bitni da bi se ja sad nešto vama izrugivao, simpatična ste ekipica u usponu koji će trajati par sezona i onda se zna šta slijedi. Nemoj i ovo da primiš previše k srcu tako će biti, a primjera iz prošlosti je puno, samo je pitanje koliko će te trajati.
U zdravlje i živio !!!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 okt 2013, 00:14

Od sveg srca zelim vam da ostanete u ligi, niste seljacka ekipa, a i navijaci su vam normala. Sto je najbitnije izgleda da je Sarajevo jedan od omiljenih timova u Vitezu :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 24 okt 2013, 11:28

Jesu bezobrazni, vi njima niste dali 3 boda oni vama sad ne daju da igrate u Zenicu. Sabanluk :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 okt 2013, 11:45

"Bilo je razgovora i o premještanju utakmice na stadion Bilino polje, ali tamo se igra utakmica ženske nogometne reprezentacije BiH i Švedske, tako da je i ta solucija otpala."

Kakva izjava. Šta to na Kamberovića polju se ne može igrati, a na Bilinom bi kao mogli osigurati sve :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 24 okt 2013, 12:09

Benjo_AFC86 je napisao/la:"Bilo je razgovora i o premještanju utakmice na stadion Bilino polje, ali tamo se igra utakmica ženske nogometne reprezentacije BiH i Švedske, tako da je i ta solucija otpala."

Kakva izjava. Šta to na Kamberovića polju se ne može igrati, a na Bilinom bi kao mogli osigurati sve :D
Pa i jeste tako ;) na Bilinom imas tribinu za gostujuce navijace, na kojoj bi oni bili sami, koja je fino ogradjena, i po svim propisima.. Dok je na Kamb. polju samo jedna tribina, i puno je teze obezbjediti sigurnost i jednim i drugim.. Ne opravdavam policiju, i krivo mi je sto se nece igrati u Ze, da to pogledam, ali ima logike u ovoj izjavi ;)
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 24 okt 2013, 13:21

Policija ne želi da osigurava utakmicu Viteza i Sarajeva

Nogometaši Viteza nakon što su u prvoj utakmici osmine finala Kupa naše zemlje remizirali sa ekipom Sarajeva, u subotu će snage ponovo odmjeriti sa istom ekipom, ovaj put u okviru 13. kola Premijer lige BiH.

Ono što je veliki problem za klub iz Viteza u ovoj sezoni jeste igranje na drugim stadionima zbog toga što se njihov rekonstruiše. Vitez je izuzetno zdrav klub i sredina, ali budući da su tek ušli u najjači rang onda svi ih gledaju drugačije u odnosu na velike ekipe u našoj zemlji.

Utakmica između Viteza i Sarajeva koja je planirana da se odigra u subotu na stadionu Kamberovića polje u Zenici, zbog toga što policija ne želi da osigura ovu utakmicu, premještena je u Travnik i izabranici Valentina Plavčića ponovo će Sarajevo dočekati na stadionu Pirota.

Nepoznati su razlozi zašto policija ne želi da osigura ovu utakmicu, da li zbog dolaska gostujućih navijača ili nečega drugog još je nepoznato. Najveću štetu u svemu ovome snose igrači i stručni štab koji ni dva dana skoro ne znaju gdje će igrati jednu od najvažnijih utakmica u Premijer ligi.

Kako je za naš portal potvrdio "alfa i omega" Viteza Vlatko Kafadar, utakmica će se sigurno igrati na stadionu Pirota u Travniku.

"Naravno da smo želili da igramo u Zenici, jer je polovina naših igrača iz tog grada i sigurno da bi imali veliku podršku navijača, a navikli smo se i na grad tako da ostaje žal za odlukom policije koja ne želi da osigurava ovu utakmicu. Bilo je razgovora i o premještanju utakmice na stadion Bilino polje, ali tamo se igra utakmica ženske nogometne reprezentacije BiH i Švedske, tako da je i ta solucija otpala. Na kraju nadam se da ovo neće poremetiti igrače, te da ćemo u subotu pobjediti Sarajevo na Piroti i krenuti ka sredini tabele", kazao je za SportSport.ba prvi čovjek Viteza.
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 24 okt 2013, 13:24

Sarajlijc@ je napisao/la:Od sveg srca zelim vam da ostanete u ligi, niste seljacka ekipa, a i navijaci su vam normala. Sto je najbitnije izgleda da je Sarajevo jedan od omiljenih timova u Vitezu :mrgreen:

hvala ,nadam se da cemo uspjeti ostati u ligi :D
TH 1950

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 24 okt 2013, 16:16

FanVitez je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Od sveg srca zelim vam da ostanete u ligi, niste seljacka ekipa, a i navijaci su vam normala. Sto je najbitnije izgleda da je Sarajevo jedan od omiljenih timova u Vitezu :mrgreen:

Koji o(p)stanak u ligi,ti si stvarno neki pesimist??Ne uđemo li bar u ligu UEFA ove sezone prestat ću navijati za Vitez!!
Bolji smo od svake ekipe u PL,vidiš da niko nema pojma!Da smo igrali u Vitezu domaće utakmice
sada bi se borili za prvaka,a ovako... 8-)
Godine prolaze jubav ostaje...

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 24 okt 2013, 22:21

white1950 je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:

Koji o(p)stanak u ligi,ti si stvarno neki pesimist??Ne uđemo li bar u ligu UEFA ove sezone prestat ću navijati za Vitez!!
Bolji smo od svake ekipe u PL,vidiš da niko nema pojma!Da smo igrali u Vitezu domaće utakmice
sada bi se borili za prvaka,a ovako... 8-)
bravo prijatelju mozda je preoptimisticno da ove sezone igramo u Europi ali dogodine sigurno .SAMO VITEZ!!!!!!!!!!!

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 25 okt 2013, 12:36

Kada bi Vitez mogao igrati domace utakmice u Vitezu , jel se sta sadi oko stadiona ???

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 25 okt 2013, 17:12

prva faza radova je vec uradjena,a druga je u tijeku i izvodjaci imaju rok od 70 dana tj. 8 marta slijedece godine je povijesna utakmica za grad VITEZ koja ce se igrati protiv slavije.na tom stadionu ce uskoro se igrati europske utakmice... ;)

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 25 okt 2013, 22:01

volimVITEZ je napisao/la:prva faza radova je vec uradjena,a druga je u tijeku i izvodjaci imaju rok od 70 dana tj. 8 marta slijedece godine je povijesna utakmica za grad VITEZ koja ce se igrati protiv slavije.na tom stadionu ce uskoro se igrati europske utakmice... ;)
Ali prije te utakmice za otvorenje stadiona gostovat će Wolfsburg!! :D
Godine prolaze jubav ostaje...

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 25 okt 2013, 22:47

nisam u to vjerovao do neki dan kada sam vidio ivicu olića sa presjednikom kafadarom u jednom lokalu.mada sam jos sumnjicav,ali vjerovatno se nesto sprema....... ;) hvala na informaciji....

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 25 okt 2013, 22:57

Ima li kakva slika stadiona? Dokle su radovi stigli?

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 26 okt 2013, 09:18

PL BiH -1 je napisao/la:Ima li kakva slika stadiona? Dokle su radovi stigli?
Firma Ganik je jedan od izvodjača radova i već su na terenu i radi se, počelo je.Za sedmicu se mogo očekivati i prve slike.Rok će ovaj put biti sigurno ispunjen jer su stvoreni svi uslovi napravljen ugovor,dogovoren način plaćanja ,opštinska vlast saglasna i ljudi u i oko kluba.Znači sada nema nikakvih administrativnih problema sve je čisto i u roku od 70 dana biće podignute konstrukcije tribina i svlačionice te prateći objekti koji će biti potrebni za odigravanje utakmica.Početkom decembra to će biti dovršeno i onda će se do marta uraditi sitnice,kao postavljanje stolica ,opremanje prostorije i sl..Znači Vitez 99,99 posto proljeće igra u svom gradu... ;)

Nego Vitežani hoće li biti veća posjeta danas na Piroti nego u kupu,slabo vas je bilo na prošloj utakmici sa Sarajevom...Damas očekujem bar 1500 gledalaca na Piroti,biće i raje iz Travnika dosta a sigurno bar 700 Sarajlija...

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 26 okt 2013, 11:06

Livančić vjeruje u pobjedu nad Sarajevom

Vitez je nedavno protiv Sarajeva u Kupu vodio, ali je na kraju ipak posustao i morao se zadovoljiti remijem.

Danas je na programu drugi od tri meča ova dva kluba u kratkom vremenskom razdoblju, a u Vitezu se i ovog puta nadaju pozitivnom rezultatu.

„Zanimaju nas samo tri boda. Pokazali smo u Kupu da se možemo nositi sa Sarajevom i usudit ću se reći da ih možemo pobijediti. Atmosfera unutar tima je izuzetno dobra, svi smo kao jedno, ambicije su okrenute pobjedi. Nadam se da će mi struka i ovog puta kao nedavno u Kupu ukazati povjerenje, a ukoliko zaigram sigurno ću dati svoj maksimum kako bi ekipa ostvarila što bolji rezultat,“ izjavio je mladi Toni Livančić, jedan od najtalentovanijih igrača Viteza.

Haris Dilaver prikupio je tri žuta kartona i ovog puta neće konkurisati za meč. Svi ostali igrači kojima raspolaže trener Plavčić u kombinaciji su za meč.
TH 1950

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 okt 2013, 16:06

e jeste pogana ekipa odavno prljavije nisam vidio

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.