Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

neno#4
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la neno#4 » 15 okt 2013, 17:57

Sjecate se kad sam ljetos pricao o dominantnom Larsenu...MVP prvog kola Endesa lige je decko...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

basketg
Kontakt:

Post Postao/la basketg » 15 okt 2013, 22:21

Njegov brat je igrao za Dansku ljetos u Sarajevu na U16, Jacob Larsen,97 godiste,isto odlican,moyda i najperspektivniji u Evropi u tom godistu. A Rasmus Larsen,94 godiste vec par godina figurira kao veliki potencijal.

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 15 okt 2013, 22:36

basketg je napisao/la:Njegov brat je igrao za Dansku ljetos u Sarajevu na U16, Jacob Larsen,97 godiste,isto odlican,moyda i najperspektivniji u Evropi u tom godistu. A Rasmus Larsen,94 godiste vec par godina figurira kao veliki potencijal.
bio je i MVP na ovom EP u Sarajevu ja mislim
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 okt 2013, 15:56

Da, da..Buducnost danske kosarke..Cudno zvuci, ali ljudi ulazu masne pare..Kao i Finci..

Ostalo je samo ime.....

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 okt 2013, 17:01

neno#4 je napisao/la:Da, da..Buducnost danske kosarke..Cudno zvuci, ali ljudi ulazu masne pare..Kao i Finci..
Pa dobro, realno Danci su sila/odlični u većini ekipnih sportova u svijetu, tako da bi red bio da i u košarci zaigraju bitnu ulogu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 22 okt 2013, 14:12

Malo da oživimo temu. Mnogo mladih igrača je igralo u prvom kolu lige 12. Ima li ko da je perspektiva i sl.? Ko je koga gledao?
Također, razočarava me iz dana u dan portal KSBiH pogotovo vezano za igrače iz lige 12. Još uvijek nije sve ažurirano kako treba.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 okt 2013, 16:05

Treba reci Harunu da tebe zaposli, ti bi to sigurno odradio na maestralan nacin.

Ostalo je samo ime.....

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 22 okt 2013, 16:19

neno#4 je napisao/la:Treba reci Harunu da tebe zaposli, ti bi to sigurno odradio na maestralan nacin.
Hvala Bogu imam posao. Ako nema ko ja ću volonterski odraditi, a znam da ima samo nema se kad od hlađenja damu.
Kao što vidiš poštujem dogovor da te ne spominjem niti da polemišem sa tobom ali izgleda da ti imaš želju da pričaš sa mnom. MOžda se nema love za bolju stranicu i sl to uopšte ne sporim i ne kritikujem, ali se spisak igrača, godišta i visine mogu unijeti bez problema za vrlo kratko vrijeme.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 okt 2013, 16:26

zaboljisportuBiH je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Treba reci Harunu da tebe zaposli, ti bi to sigurno odradio na maestralan nacin.
Hvala Bogu imam posao. Ako nema ko ja ću volonterski odraditi, a znam da ima samo nema se kad od hlađenja damu.
Kao što vidiš poštujem dogovor da te ne spominjem niti da polemišem sa tobom ali izgleda da ti imaš želju da pričaš sa mnom. MOžda se nema love za bolju stranicu i sl to uopšte ne sporim i ne kritikujem, ali se spisak igrača, godišta i visine mogu unijeti bez problema za vrlo kratko vrijeme.
Nemoj samo ti volonterski molim te. Spominjem te zato sto si napisao nesto sto nije istina. Pogledaj da dnevno na toj stranici bude 4-5 tekstova i novina. Liga 12 je ispracena sa tri izvjestaja, najavom i jucer sa tekstom gdje su objedinjeni svi rezultati i ubacena sva statistika. Pogledaj i sajtove saveza iz regiona i vidjet ces da se nimalo ne zaostaje. Cak stavise.

Ostalo je samo ime.....

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 22 okt 2013, 16:52

neno#4 je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:
Nemoj samo ti volonterski molim te. Spominjem te zato sto si napisao nesto sto nije istina. Pogledaj da dnevno na toj stranici bude 4-5 tekstova i novina. Liga 12 je ispracena sa tri izvjestaja, najavom i jucer sa tekstom gdje su objedinjeni svi rezultati i ubacena sva statistika. Pogledaj i sajtove saveza iz regiona i vidjet ces da se nimalo ne zaostaje. Cak stavise.
Što to nemoj ja? Odakle znaš ko sam i šta znam. Jesam li to neki pljuvač pa zbog toga? TI ponovo parcijalno čitaš a to je stvar zbog koje sam te kritikovao a ti si onda počeo mene moliti da te ne spominjem, da te ne citiram i sl.
Sad ja tebe molim da mi se ne obraćaš osim kad fino pročitaš šta sam napisao. Znači, ponavljam govorim o spisku igrača koji su registrovani za klubove lige 12. MOžda je i to danas ok, ali jučer nije bilo a trebao je biti prije početka lige. Znaš koliko mene zaboli za stranice drugih saveza, ali ako već želiš mnogo su bolje urednije, preglednije i ljepše od naše. Ali to ne kritikujem to je stvar ukusa i love, ali imena igrača i ostali podaci su banalna stvar, a to me najviše interesuje a vjerujem i sve ostale a vrlo je lako sve to voditi na vrijeme. Kroz čitavu prošlu sezonu je bilo dosta grešaka u svim tim podacima pa i u statistici (nedostajale tekme pa i igrači).

LFC
Kontakt:

Post Postao/la LFC » 24 okt 2013, 17:50

zaboljisportuBiH je napisao/la:Malo da oživimo temu. Mnogo mladih igrača je igralo u prvom kolu lige 12. Ima li ko da je perspektiva i sl.? Ko je koga gledao?
Također, razočarava me iz dana u dan portal KSBiH pogotovo vezano za igrače iz lige 12. Još uvijek nije sve ažurirano kako treba.
Ima i u A1 ligi takoder :D

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 24 okt 2013, 19:18

Ensar Demir, počeo skoro igrati za seniorski tim KK Adecco Maribor, dakle Slovenački tim...
rođen je 13 Jula 1996 godine... može li šta biti od ovog momka ?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 okt 2013, 20:00

Znam da se u tom Mariboru ne radi bas najbolje, mislim da je i nas Dado Stipanovic otisao iz njega.

Ostalo je samo ime.....

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 24 okt 2013, 20:53

neno#4 je napisao/la:Znam da se u tom Mariboru ne radi bas najbolje, mislim da je i nas Dado Stipanovic otisao iz njega.
Jel taj klub pripada Primorcu ili sam ja pogrijesio?

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 24 okt 2013, 21:15

neno#4 je napisao/la:Znam da se u tom Mariboru ne radi bas najbolje, mislim da je i nas Dado Stipanovic otisao iz njega.

U kojem klubu igra Irman Polutak :?:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 okt 2013, 21:21

Krka.

Ostalo je samo ime.....

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 25 okt 2013, 12:31

Lotus je napisao/la:
mislim da mario ima svoj privatni klub, a istina, radio je prije u mariboru
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 25 okt 2013, 14:46

KK_Bosna je napisao/la:
Lotus je napisao/la:
mislim da mario ima svoj privatni klub, a istina, radio je prije u mariboru
Aha,znam da negdje procitao da ima svoj klub Sad da li je u Mariboru ili drugom gradu ne znam...

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 25 okt 2013, 14:49

Zna li se ko ce biti trener juniora sledece godine,a ko ce voditi U20?Da li ce Markovic peuzeti U20 ili neko drugi..
Mozda onom izdajniku Mulaomerovicu daju juniore da vodi..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 okt 2013, 18:02

Popravio se Jusuf uveliko napadački nego što je to slučaj bio u prošloj sezoni. Konkurencija u Cedeviti je Miro Bilan, koji se ruku na srce gubi na početku sezone. Miro je dobar igrač ali daleko od toga da je kvalitetniji igrač od samog Jusufa.

Jusuf 208 visok, jako pokretan, dobar u odbrani, napad kao što sam već ranije rekao popravio. Zanimljivo da igra u prosjeku samo 16.8 minuta (kao da je veteran a ne 19-godišnjak) uz prosjek od 11.3 poena (65.2% šut za dva poena), 5.5 skokova, 1.8 ukradenih lopti, 1.5 asistencije po meču. Pogodio je i jednu tricu iz dva pokušaja, a slobodna bacanja su mu na 80% (12 od 15).

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.