EURO 2016 ( kvalifikacije )
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: EURO 2016 ( kvalifikacije )
Evo::::
Grcka i Portugal ne mogu ni u kom slučaju završiti ispod nas, taman da obje zijane!!!
Francuska nebitna!
Rumunija i Island ni u kom slučaju ne mogu nas stići!
Ukrajina u slučaju dvije pobjede nas prolazi!
Hrvatska u slučaju dvije pobjede nas prolazi!
Švedska u slučaju pobjede i jednog neriješenog nas prolazi!!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Grcka i Portugal ne mogu ni u kom slučaju završiti ispod nas, taman da obje zijane!!!
Francuska nebitna!
- Goalgetter
- Kontakt:
Upravo tako, kao sto je @Batko naveo.
Znaci navijati da Hrvati barem jednom kiksaju protiv Islanda, a drugu mogu i pobjediti
Znaci navijati da Hrvati barem jednom kiksaju protiv Islanda, a drugu mogu i pobjediti

Bas tako kako @Batko kaze 

-
- Kontakt:
Moja prognoza.
Najlakša:
BiH
Mađarska
Crna Gora
Latvija
Kipar
Gibraltar
Najteža:
BiH
Belgija
Austrija(Turska)
Bugarska
Island
Luksemburg
Najlakša:
BiH
Mađarska
Crna Gora
Latvija
Kipar
Gibraltar
Najteža:
BiH
Belgija
Austrija(Turska)
Bugarska
Island
Luksemburg
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Dakle ako gledamo realno, najvjerojatnije će nas samo Hrvatska preci jer mislim da je za očekivati da pobjede oba puta Islandane!!!
Ukrajina nema šanse da oba puta tuče Francuze dok ne vjerujem da Portugalci barem jednom neće pobjediti Švedsku!!!
Ukrajina nema šanse da oba puta tuče Francuze dok ne vjerujem da Portugalci barem jednom neće pobjediti Švedsku!!!
Neće Hrvati tako lako pobjediti obje Islanđane vidjet ćete.Mislim da imamo preko 50% šansi da ostanemo u prvom bubnju.Batko je napisao/la:Dakle ako gledamo realno, najvjerojatnije će nas samo Hrvatska preci jer mislim da je za očekivati da pobjede oba puta Islandane!!!
Baci Gibraltar da se igramo,igraamo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Znaci u prvoj tekmi baraza navijamo za Island 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- NoName
- Kontakt:
A zašto ne i u drugoj? 
Sent from my HTC One using Tapatalk

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ne moze proci baraz bez navijanjaBatko je napisao/la:Francuska nebitna!

Znaci Portugal, Island i Francuska

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- legenda reala
- Kontakt:
jbo vas šeširi tamam da budemo u trećem idemo na Euro
oko kakvih gluposti oni razbijaju glavu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Zato što mi je draže da i susjedi idu na SP, nego tamo neki Islanđani.NoName je napisao/la:A zašto ne i u drugoj?
Ronaldo - Isco - Bale
Ni do Draze ni do Ante.Amar Dzeko je napisao/la:Zato što mi je draže da i susjedi idu na SP, nego tamo neki Islanđani.NoName je napisao/la:A zašto ne i u drugoj?
Cuj draze,susedi,susjedi,komsije qurca palca.Islandzani su ti bolji ''susjedi''par hiljada nauticki milja sto puta,vec provjereno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Posto je neko napisao na prvoj stranici odakle Gibraltar, pa je neko lupio da je to UEFA trazila kako bi napravila neke grupe od 6 reprezentacija, pravi razlog je sljedeci:
Gibralatar je aplicirao za pristupanje UEFA-i jos davne 1997. godine kada za postajanje clana UEFA-e nisi morao biti nezavisna drzava. No 2001. UEFA donosi pravilo da samo drzave koje su ujedno priznate od strane UN-u kao nezavisne drzave mogu aplicirat da postanu njeni clanovi (znaci, teritorije koje su ranije postale clanom nisu izbacene). Jer Gibraltar nije postao clanom prije tog pravila UEFA je zeljela time da ih odstrani, no Gibraltar podnosi tuzbu kod CAS (najveceg tribunala za fudbal) u kojoj izlazi kao pobjednik i koja nalaze UEFA-i da mora prema Gibraltarskom fudbalskom savezu u vezi apliciranja koristiti stari pravilnik. No UEFA i dalje odbija da prihvati Gibraltar gdje je jak lobi ispoljavala Španija koja tvrdi da je to njen teritorij.
Ali 2006. CAS opet presudjuje za Gibraltar i oni postaju pridruzeni clan u decembru te godine, no za postajanje punopravnog clana potrebno je glasanje unutar UEFA i na tom glasanju 45 clanica je bilo protiv, tri su bile za (Engleska, Wales i Škotska) i 4 suzdrzana. 2012. se opet pokrece pitanje pristupanja Gibraltara gdje oni dobijaju mapu puta da postanu punopravni clan. U oktobru 2012. opet postaju pridruzeni clanovi i glasanje za postajanje punopravnog clana je zakazano za maj 2013. Na tom glasanju je ovaj put dobijena potrebna vecina i Gibraltar postaje punopravnim clanom 24 maja 2013. godine. Samo su dvije clanice glasale protiv, a to su bile Španija i Bjelorusija.
Kao sto vazi da se Rusija i Gruzija, te Azerbejdzan i Armenija razdvajaju u kvalifikacijama (i opcenito u sluzbenim utakmicama UEFA-e), takav mehanizam ce se koristiti i da se razdvaja Španiju i Gibraltar.
Gibralatar je aplicirao za pristupanje UEFA-i jos davne 1997. godine kada za postajanje clana UEFA-e nisi morao biti nezavisna drzava. No 2001. UEFA donosi pravilo da samo drzave koje su ujedno priznate od strane UN-u kao nezavisne drzave mogu aplicirat da postanu njeni clanovi (znaci, teritorije koje su ranije postale clanom nisu izbacene). Jer Gibraltar nije postao clanom prije tog pravila UEFA je zeljela time da ih odstrani, no Gibraltar podnosi tuzbu kod CAS (najveceg tribunala za fudbal) u kojoj izlazi kao pobjednik i koja nalaze UEFA-i da mora prema Gibraltarskom fudbalskom savezu u vezi apliciranja koristiti stari pravilnik. No UEFA i dalje odbija da prihvati Gibraltar gdje je jak lobi ispoljavala Španija koja tvrdi da je to njen teritorij.
Ali 2006. CAS opet presudjuje za Gibraltar i oni postaju pridruzeni clan u decembru te godine, no za postajanje punopravnog clana potrebno je glasanje unutar UEFA i na tom glasanju 45 clanica je bilo protiv, tri su bile za (Engleska, Wales i Škotska) i 4 suzdrzana. 2012. se opet pokrece pitanje pristupanja Gibraltara gdje oni dobijaju mapu puta da postanu punopravni clan. U oktobru 2012. opet postaju pridruzeni clanovi i glasanje za postajanje punopravnog clana je zakazano za maj 2013. Na tom glasanju je ovaj put dobijena potrebna vecina i Gibraltar postaje punopravnim clanom 24 maja 2013. godine. Samo su dvije clanice glasale protiv, a to su bile Španija i Bjelorusija.
Kao sto vazi da se Rusija i Gruzija, te Azerbejdzan i Armenija razdvajaju u kvalifikacijama (i opcenito u sluzbenim utakmicama UEFA-e), takav mehanizam ce se koristiti i da se razdvaja Španiju i Gibraltar.
Mi trebamo gledati prvenstveno svoj interes,pa onda ako sta komsiju zapadne.jer bi se i oni isto ponadali.A u drugu ruku Hrvati imaju kvalitet i ako neodu na ovaj SP otice na idući.Dok je ovo historijska šansa za Island koja ce im se tesko pružiti ponovo i upravo zbog toga bih volio da Island prodje.Da i oni osjete sav taj glamur bar 1Amar Dzeko je napisao/la:Zato što mi je draže da i susjedi idu na SP, nego tamo neki Islanđani.NoName je napisao/la:A zašto ne i u drugoj?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Daj nam Gibraltar da oborimo rekord najvece pobjede.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Inace, jel priznata drzava Gibraltar? Da li se takmici u ostalim sportovima? 

Ne vazno je u kojem cemo sesiru biti...
Ukoliko se ne kvalifikujemo na ovo EP, onda nek se nasi igraci prestanu baviti fudbalom. Dakle imaju priliku proci kao jedna od prve dvije reprezentacije iz grupe, te kao najbolja treceplasirana reprezentacija ili kroz baraz gdje nas nece sigurno cekati Portugal.
Sve osim plasmana na EP bi bila velika bruka, bez obzira u kojem se sesiru nalazili kada bude izvlacenje...
Ukoliko se ne kvalifikujemo na ovo EP, onda nek se nasi igraci prestanu baviti fudbalom. Dakle imaju priliku proci kao jedna od prve dvije reprezentacije iz grupe, te kao najbolja treceplasirana reprezentacija ili kroz baraz gdje nas nece sigurno cekati Portugal.
Sve osim plasmana na EP bi bila velika bruka, bez obzira u kojem se sesiru nalazili kada bude izvlacenje...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Slažem se s tobom,ali neće biti problema.Francuska dolazimoamerosm je napisao/la:Ne vazno je u kojem cemo sesiru biti...

Željo tebi pjevam ja!
Ljubav si mi jedina!
Samo hrabro bori se!
Naša pjesma ori se!
Ljubav si mi jedina!
Samo hrabro bori se!
Naša pjesma ori se!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sakupljaju reprezentacijuCartman je napisao/la:Daj nam Gibraltar da oborimo rekord najvece pobjede.

Potraga po Britaniji se i dalje nastavlja, jer tu im je baza igraca.
Do sada su potvrdili da ce nastupiti veteran Higginbotham
http://www.news.nom.co/danny-higginboth ... egin-news/" onclick="window.open(this.href);return false;
isto tako i Scott Wiseman, 28-godisnji defender Barnsleya
http://barnsleynewsandsport.com/2013/10 ... ualifiers/" onclick="window.open(this.href);return false;
kao i dvojac Adam Priestley (Farsley) i Anthony Bardon (Cray Wanderers).
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black