Nisam igrao Bajern i Partizan jer samo njih cekam na sedmicnom
Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma

bevanda4 je napisao/la:ma ako mislite igrat, igrajte na 2:0 pospišila.. Kvota 4,70. Ako dodig izgubi, izgubit će sa stilom

Hvala obojici! Inače, od subote sam pao 9 tiketa sve po jedna utakmica, tako da me neće iznenaditi ako i večeras nešto obori!bevanda4 je napisao/la:bevanda4 je napisao/la:ma ako mislite igrat, igrajte na 2:0 pospišila.. Kvota 4,70. Ako dodig izgubi, izgubit će sa stilom![]()
Hvala @mario888 na korisnoj informaciji, iako mislim da nije ovdje kumovalo kumstvo dodiga, već bolja igra pospišila!Sve u svemu, dobro je!

To oni tako da ne bude očitobevanda4 je napisao/la:bevanda4 je napisao/la:ma ako mislite igrat, igrajte na 2:0 pospišila.. Kvota 4,70. Ako dodig izgubi, izgubit će sa stilom![]()
Hvala @mario888 na korisnoj informaciji, iako mislim da nije ovdje kumovalo kumstvo dodiga, već bolja igra pospišila!Sve u svemu, dobro je!
Svaka cast, vec u 7.min sve proslozgmiky je napisao/la:Stuttgart-Nurnberg oba daju gol 1.60
Stuttgart-Nurnberg over 1.5 1.pol. 2.35
Stuttgart-Nurnberg oba daju gol u 1.pol. 4.25
zgmiky je napisao/la:Stuttgart-Nurnberg oba daju gol 1.60

zgmiky je napisao/la:Stuttgart-Nurnberg oba daju gol 1.60
ja pokusao 2/X prelazzgmiky je napisao/la:Rayo Vallecano-Valladolid over 1.5 1.pol. 2.80
Rayo Vallecano-Valladolid over 3.5 3.10
hvala na ovom overu igro sam over 2.5 - proslozgmiky je napisao/la:Rayo Vallecano-Valladolid over 1.5 1.pol. 2.80
Rayo Vallecano-Valladolid over 3.5 3.10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.