Koga trazis za njega?majestic24 je napisao/la:adriano jesi li zainteresiran za jareta jacka?
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
ima li ko mi dat asisstencije???? kakog igraca tte predpozicije
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Lin??Rule_hz je napisao/la:ima li ko mi dat asisstencije???? kakog igraca tte predpozicije
JHam je napisao/la:Lin??Rule_hz je napisao/la:ima li ko mi dat asisstencije???? kakog igraca tte predpozicije
sta ti treba?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Komesare, što dozvoli ovaj trade? Morao je ići na glasanje, ovako je regularnost lige dovedena u pitanje.
Deron i Holiday za Irvinga je van pameti. Kakvi Knighti, Copelandi i bakrači.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Sta nudis, koja si ekipa?Rule_hz je napisao/la:JHam je napisao/la:Lin??Rule_hz je napisao/la:ima li ko mi dat asisstencije???? kakog igraca tte predpozicije
sta ti treba?
- adriano_leite
- Kontakt:
Kakva ba regularnost lige? O cemu pricas? To hoces svaki trade na glasanje? Pa da tako ide, ne bi ni jedan trade bio odobren. De malo dodji sebi brate dragi. Cuj regularnost ligework je napisao/la:Komesare, što dozvoli ovaj trade? Morao je ići na glasanje, ovako je regularnost lige dovedena u pitanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
karlo puno bolje prošao po mom mišljenju, al adriano najbolje zna kakve zastrašujuce statistike ce imati irwing pa se ovako kockao
nema potpisa
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma mogao sam dati bilo sta, jer nije Carlo kriv sto mu je kompjuterski biran Kyrie, kojeg je morao meni dati, a vjerovatno je mogao sebi uzeti nekog zeljenog igraca, ali nije bio u mogucnosti. Dosao mu je Deron, a ne neko koga bi on radije htio u svom timu, tako da je to neki vid kompromisa s moje strane.Admir_Sa je napisao/la:karlo puno bolje prošao po mom mišljenju, al adriano najbolje zna kakve zastrašujuce statistike ce imati irwing pa se ovako kockao
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ma normalan trade,sve uredu
@Carlo Hoces li Shumperta,Lina i jos nekog od boljih igraca za Derona i jos neke panjeve?
adriano_leite je napisao/la: Ma mogao sam dati bilo sta, jer nije Carlo kriv sto mu je kompjuterski biran Kyrie, kojeg je morao meni dati, a vjerovatno je mogao sebi uzeti nekog zeljenog igraca, ali nije bio u mogucnosti. Dosao mu je Deron, a ne neko koga bi on radije htio u svom timu, tako da je to neki vid kompromisa s moje strane.
Normalno da je neregularno, mogu i ja sad tradeat svoje najbolje igrače, npr. Admiru za neku buraniju i da Admir onda osvoji bez "po muke". Frajer te izlevatio u ovom trejdu za svaku statističku kategoriju, jedino možda TO budeš imao manje.
- adriano_leite
- Kontakt:
Jesi ti normalan? Znas li citati uopste? Carlo nije uopste htio uzeti Kyriea, mogao je uzeti bilo kojeg igraca da je bio tu, ali nije prisustvovao draftu kada je birao prvih par krugova, te je Kyrie biran kompjuterski. Ja sam uzeo Derona kojeg on ne zeli, shvati da je izmedju tog picka i Derona bilo drugih igraca koje je on mogao sebi uzeti. Eh posto nije, ja sam pristao i na to, da dobijem losije igraca, da bi napravio neki kompromis sa Carlom. Boli te qurac kako ja igram i da li cu biti losiji nakon tradea. Mogu sada otpustiti sve igrace i uzeti druge ako mi se qurac digne.work je napisao/la:adriano_leite je napisao/la: Ma mogao sam dati bilo sta, jer nije Carlo kriv sto mu je kompjuterski biran Kyrie, kojeg je morao meni dati, a vjerovatno je mogao sebi uzeti nekog zeljenog igraca, ali nije bio u mogucnosti. Dosao mu je Deron, a ne neko koga bi on radije htio u svom timu, tako da je to neki vid kompromisa s moje strane.
Normalno da je neregularno, mogu i ja sad tradeat svoje najbolje igrače, npr. Admiru za neku buraniju i da Admir onda osvoji bez "po muke". Frajer te izlevatio u ovom trejdu za svaku statističku kategoriju, jedino možda TO budeš imao manje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nisi ti problem, ti si bio truba ekipa i prije tradea. Problem je što je sad ovaj mnogo jači, nego što je bio i to ne svojom zaslugom na draftu ili vizijom za trade, nego isključivo zato što ti NE ZNAŠ.
- adriano_leite
- Kontakt:
Evo sad cu mu dati sve sto valja i uzeti boraniju, samo da tebe natjera da places, jer ti ocigledno malo fali da places bebice malena.work je napisao/la:Nisi ti problem, ti si bio truba ekipa i prije tradea. Problem je što je sad ovaj mnogo jači, nego što je bio i to ne svojom zaslugom na draftu ili vizijom za trade, nego isključivo zato što ti NE ZNAŠ.
P.S. Cekaj da krene sezone, pa ces da vidis koliko mi je tim truba
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ne bih da ulazim u polemiku oko ovog trejda, nego samo da kažem da je Carlo (kao i svi ostali) mogao izbjeći Irvinga, da je izdvojio minutu vremena nekad prije drafta i isključio Irvinga iz automatskog biranja. Dakle, nije baš da "Carlo nije kriv".
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
ma nema veze i da jeste **** ga sada da sam birao 7 8 5 nebitno ako smo se dog da ga ne diramo nebi ga uzeoali eto imo je lik neku viziju da dobije igraca kakav njemu pase i sdobio je derona i jurija ali eto sta ima veze nek je uzeo trade ako je ovaj fanatik kyre irvinga i klivenda haman komplet mu tim klivenda uredu ne osporavam ne ako zeli dati igrace i sam je svjestan sta je dao i ja ne mogu organski nikolu pekovica gadi mi se ev otvoreno kaem hoce li ko da trejda sa mnom slicnih karakteristika???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
koga trazis za njegRule_hz je napisao/la:ma nema veze i da jeste **** ga sada da sam birao 7 8 5 nebitno ako smo se dog da ga ne diramo nebi ga uzeoali eto imo je lik neku viziju da dobije igraca kakav njemu pase i sdobio je derona i jurija ali eto sta ima veze nek je uzeo trade ako je ovaj fanatik kyre irvinga i klivenda haman komplet mu tim klivenda uredu ne osporavam ne ako zeli dati igrace i sam je svjestan sta je dao i ja ne mogu organski nikolu pekovica gadi mi se ev otvoreno kaem hoce li ko da trejda sa mnom slicnih karakteristika???
što jednostavno nije bila zamjena irwing-deron
, ja sam na draftu savjetovao adrianu da uzme derona (14pik ja mislim) jer njega ce najlakše zamjeniti za irwinga. al dati korvera i holideja dva sigurna prvotimca i provjerena igraca, za knighta i koplanda, gdje ce ovaj drugi u prosjeku igrati 10min (skola, granger prve zamjene)
nema potpisa
- adriano_leite
- Kontakt:
Jonas, Asik za Pekovica?Rule_hz je napisao/la:ma nema veze i da jeste **** ga sada da sam birao 7 8 5 nebitno ako smo se dog da ga ne diramo nebi ga uzeoali eto imo je lik neku viziju da dobije igraca kakav njemu pase i sdobio je derona i jurija ali eto sta ima veze nek je uzeo trade ako je ovaj fanatik kyre irvinga i klivenda haman komplet mu tim klivenda uredu ne osporavam ne ako zeli dati igrace i sam je svjestan sta je dao i ja ne mogu organski nikolu pekovica gadi mi se ev otvoreno kaem hoce li ko da trejda sa mnom slicnih karakteristika???
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.