Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma
-
gojzerica
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Imate li kakvih prijedloga za večeras, duplanje..
[quote="jozinho"]Aragon - Puerto Sagunto 1
1,55
9,5 - Gladyr S. (Nan) MANJE
Broj poena igrača
1,85[/quote]
1,55
9,5 - Gladyr S. (Nan) MANJE
Broj poena igrača
1,85[/quote]
-
tribalhardcore
- Kontakt:
probaj boca juniors i argentinu ( mali nogomet ) a mozes jos i Chapecoense-SC daje go (brazilska 2 liga )gojzerica je napisao/la:Imate li kakvih prijedloga za večeras, duplanje..
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
-
gojzerica
- Kontakt:
Stavio sam Bocu i Chape.. daje gol, treba još jedan par, dajte kakvu mrtvu siguricu 
-
tribalhardcore
- Kontakt:
argentina mali fudbalgojzerica je napisao/la:Stavio sam Bocu i Chape.. daje gol, treba još jedan par, dajte kakvu mrtvu siguricu
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
-
gojzerica
- Kontakt:
Nema mi ponude za to... stavio sam Arsenal daje gol (iz Londona)
-
tribalhardcore
- Kontakt:
kako nema ako igras u premieru u 00:30 pocinje 2.200 broj i kv 1,30gojzerica je napisao/la:Nema mi ponude za to... stavio sam Arsenal daje gol (iz Londona)
-
gojzerica
- Kontakt:
Evo našao sam, morao sam kliknuti na ''sve igre''
koliko si siguran u ovaj par?? ne pratim ovo uopšte ovaj mali nogomet
Svaka čast miky.zgmiky je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Stuttgart-Nurnberg oba daju gol 1.60
Stuttgart-Nurnberg over 1.5 1.pol. 2.35
Stuttgart-Nurnberg oba daju gol u 1.pol. 4.25
fala momci idemo dalje
-
tribalhardcore
- Kontakt:
nisam bas nesto puno ja sam ih stavio a vidim i bet 365 daje 12.00 kv na gvatemalugojzerica je napisao/la:Evo našao sam, morao sam kliknuti na ''sve igre''
-
gojzerica
- Kontakt:
Ma preskočit ću ja njih ipak, što je sigurno sigurno je..
ovo sam odigrao

ovo sam odigrao

-
tribalhardcore
- Kontakt:
gojzerica je napisao/la:Ma preskočit ću ja njih ipak, što je sigurno sigurno je..
sad sjeti i prati rezultate
Evo momci malo uvoda u pojedine sutrašnje tekme, prvi na listi mi je Arsenal.
Crystal Palace - Arsenal @ 2
Odabrao sam čistu dvicu jer nisam siguran da li će Wenger ići na to da ubaci par mlađih igrača čisto da čuva Girouda, Ramseya ili Wilshera (koji se blago povrijedio protiv mrtve Borussije) zbog meča protiv Čelzija u utorak ili će ići punom postavom čisto da osigura bodove jer Liverpool 95% uzima WBA sutra. Sutra oko 12 smo sigurni oko postave pa ćemo vidjeti da li je komotno igrati i hendikep na Arsenal ili čak pm2 (pobjeda gosta i 3+)
Aston Villa - Everton @ pm3 (oba daju go i 3+)
Ovdje sam odabrao pm3 zato što su oba tima solidna, jaka, doduše Everton je malo jači po meni. Oba tima imaju po jednu golgetersku zvijer Benteke i Lukaku s tim da je moguće da Benteke ne igra ako se nije još potpuno oporavio od povrede. Očekujem čist rezultat 1:2, vrijedi i to pokušati.
Hannover - Hoffenheim @ pm3
I na ovoj sam utakmici odabrao pm3 zato što su ova 2 tima a i cijela Bundesliga općenito poznata po mnogo golova po utakmici. Hoffenheim znatno bolji u odnosu na prošlu sezonu dok je Hannover relativno stabilan. Jedino što moram napomenuti je da sam čitao da su Ya Konan i Mame Biram Diouf bili povrijeđeni prošlo kolo. Nisam informisan da li su još uvijek povrijeđeni što može biti veliki minus za Hannover. Također ne želim da zaobiđem i ŽK2 (više žutih kartona), jer su ova dva tima relativno agresivna na terenu. Može biti i crvenih.
Inter - Verona @ h1
Ovdje biram hendikep na Inter jer su malo vratili formu i moral, Valter Mazzarri je prilikom današnje press konferencije izjavio da je sutra POBJEDA IMPERATIV za Inter! Očekujem puno forsiranje Intera i žarku želju za pobjedom
Barcelona - Real Madrid @ pm3 / 2
Ovdje očekujem neku pobjedu Reala na guzove što bi narod rekao, Barcelona relativno oslabljena, X protiv Osasune i X protiv Milana bi ih trebao bar malo protresti. Postoji i činjenica da Barca igra El Clasico bez Gerarda Piquea, jednog od glavnih stubova odbrane Barcelone i nije okusila pobjedu u prošlih 5 utakmica. Real Madrid u jako dobroj formi, Ronaldo još jednom pokazuje zašto je jedan od najboljih igrača svijeta. Još jedna činjenica koju moram spomenuti da upotpunim ovaj pm3 je ta da ako Messi zavali go Realu sutra, postaje najbolji strijelac u ovom španskom derbiju. Također je povrijeđen i Jordi Alba. Također sa druge strane i Italijan, Carlo Ancelotti se isto bori sa povredama par igrača.
Sutra više, sretno!
Crystal Palace - Arsenal @ 2
Odabrao sam čistu dvicu jer nisam siguran da li će Wenger ići na to da ubaci par mlađih igrača čisto da čuva Girouda, Ramseya ili Wilshera (koji se blago povrijedio protiv mrtve Borussije) zbog meča protiv Čelzija u utorak ili će ići punom postavom čisto da osigura bodove jer Liverpool 95% uzima WBA sutra. Sutra oko 12 smo sigurni oko postave pa ćemo vidjeti da li je komotno igrati i hendikep na Arsenal ili čak pm2 (pobjeda gosta i 3+)
Aston Villa - Everton @ pm3 (oba daju go i 3+)
Ovdje sam odabrao pm3 zato što su oba tima solidna, jaka, doduše Everton je malo jači po meni. Oba tima imaju po jednu golgetersku zvijer Benteke i Lukaku s tim da je moguće da Benteke ne igra ako se nije još potpuno oporavio od povrede. Očekujem čist rezultat 1:2, vrijedi i to pokušati.
Hannover - Hoffenheim @ pm3
I na ovoj sam utakmici odabrao pm3 zato što su ova 2 tima a i cijela Bundesliga općenito poznata po mnogo golova po utakmici. Hoffenheim znatno bolji u odnosu na prošlu sezonu dok je Hannover relativno stabilan. Jedino što moram napomenuti je da sam čitao da su Ya Konan i Mame Biram Diouf bili povrijeđeni prošlo kolo. Nisam informisan da li su još uvijek povrijeđeni što može biti veliki minus za Hannover. Također ne želim da zaobiđem i ŽK2 (više žutih kartona), jer su ova dva tima relativno agresivna na terenu. Može biti i crvenih.
Inter - Verona @ h1
Ovdje biram hendikep na Inter jer su malo vratili formu i moral, Valter Mazzarri je prilikom današnje press konferencije izjavio da je sutra POBJEDA IMPERATIV za Inter! Očekujem puno forsiranje Intera i žarku želju za pobjedom
Ovdje očekujem neku pobjedu Reala na guzove što bi narod rekao, Barcelona relativno oslabljena, X protiv Osasune i X protiv Milana bi ih trebao bar malo protresti. Postoji i činjenica da Barca igra El Clasico bez Gerarda Piquea, jednog od glavnih stubova odbrane Barcelone i nije okusila pobjedu u prošlih 5 utakmica. Real Madrid u jako dobroj formi, Ronaldo još jednom pokazuje zašto je jedan od najboljih igrača svijeta. Još jedna činjenica koju moram spomenuti da upotpunim ovaj pm3 je ta da ako Messi zavali go Realu sutra, postaje najbolji strijelac u ovom španskom derbiju. Također je povrijeđen i Jordi Alba. Također sa druge strane i Italijan, Carlo Ancelotti se isto bori sa povredama par igrača.
Sutra više, sretno!
Robin je napisao/la:
Barcelona je kompletna,svi osim Jordija Albe ce biti na raspolaganju.
X protiv Milana i Osasune nema nikakve veze sa sutrasnjom utakmicom jer je rijec o El Classicu.Kao sto nema veze ni polozaj na tabeli ni bilo sta drugo.
Sto se tice Piquea (kao sto rekoh iznad) on ce bit spreman,ali bi mozda bilo bolje za Barcu da nije jer je u katastrofalnoj formi i vrlo je moguce da ce sutrasnji stoperski duo ciniti Puyol-Mascherano jer je pomenuti totalni kloc kojeg je Ronaldo cinio smijesnim na nekim od prethodnih duela.
Kod Reala nece biti Xabi Alonsa kojeg nema od pocetka sezone,a i Varane vjerovatno nece igrati iako je na spisku za sutrasnji susret.
-
marioo8888
- Kontakt:
Norwich-Cardiff 1x 1.30
Southampton-Fulham zgb 2.5 manje 1.90
Hannover-Hoffenheim 1x 1.35
Wolfsburg-Werder 1 1.65
Inter-Verona 1 1.40
Malaga-Celta 1 1.65
Lorient-Sochaux 1 1.80
Zvijezda-Borac og3+ NE 1.45
Hajduk-Lokomotiva 1 2.05
Radnički-CZV 2 1.75
Kvota 118,18
Southampton-Fulham zgb 2.5 manje 1.90
Hannover-Hoffenheim 1x 1.35
Wolfsburg-Werder 1 1.65
Inter-Verona 1 1.40
Malaga-Celta 1 1.65
Lorient-Sochaux 1 1.80
Zvijezda-Borac og3+ NE 1.45
Hajduk-Lokomotiva 1 2.05
Radnički-CZV 2 1.75
Kvota 118,18
NHL
double
Pittsburgh-N.Y.Islanders over 5.5 1.75
StLouis-Vancouver Canuc. under 5.5 1.65
Colorado-Carolina tik 1 1.50 ili 1 1.90
single
Ottawa-Anaheim Ducks 1 2.30
double
Pittsburgh-N.Y.Islanders over 5.5 1.75
StLouis-Vancouver Canuc. under 5.5 1.65
Colorado-Carolina tik 1 1.50 ili 1 1.90
single
Ottawa-Anaheim Ducks 1 2.30
Probati i Tavaresa da daje gol, nije zabio zadnje dvije, vrijeme mu je 
nakon hokeja za noćne ptice evo jedan par i za jutarnje ranoranioce
CC Mariners-Adelaide United oba daju gol 1.65, oba daju i 3+ 2.15
klokani su u pitanju, znali su igrati prelaze ali kako ne znam što bi moglo biti onda sam odabrao ove opcije mislim da je to najpametnije, a ako bih se morao odlučiti tražiti pobjednika mislim da bi mogla doći dvojka a prelaz 1/2 pa pametniji sutra ujutro
CC Mariners-Adelaide United oba daju gol 1.65, oba daju i 3+ 2.15
klokani su u pitanju, znali su igrati prelaze ali kako ne znam što bi moglo biti onda sam odabrao ove opcije mislim da je to najpametnije, a ako bih se morao odlučiti tražiti pobjednika mislim da bi mogla doći dvojka a prelaz 1/2 pa pametniji sutra ujutro
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 26 okt 2013, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
Barcelona-Real Madrid zbroj kornera 10.5 MANJE
U zadnjih 5 utakmica samo su jednom išli preko,a u ostala 4 je to bilo debelo ispod s tim da R.M. ni protiv Juvea nije išao preko iako su talijani bilo na prosjeku od 15-tak kornera,mislio sa se odabrati manje žutih k.,ali mi se ovo čini kao izglednije.
U zadnjih 5 utakmica samo su jednom išli preko,a u ostala 4 je to bilo debelo ispod s tim da R.M. ni protiv Juvea nije išao preko iako su talijani bilo na prosjeku od 15-tak kornera,mislio sa se odabrati manje žutih k.,ali mi se ovo čini kao izglednije.
Evo ih današnji :

Zadnja izmjena: HaHu1x2, dana/u 26 okt 2013, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.