NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

randy_moss
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la randy_moss » 22 okt 2013, 23:07

SaltCityAttack je napisao/la:hoce li ovi Bearsi dovodit kakvih igraca kakav trade nesto jer nema niko u odbrani hahahaa...ako Peppers ne proigra slijedecu tekmu ne obori ROGERSA 3 PUTA JA MU EBEM SVE !!!!!!!!!.kako smo mi skrti ebo mater kazu osjecaju da imaju bolje u rosteru i da kao nece praviti neke tradove ahhahaa..osjecaju da imaju bolje ljudi nam 45p daju..pa mi to nekad nismo znali primit za 3 utakmice 45p

hej bolan 41p smo mi dali i zijanili tekmu..washintgton ima finu odbranu dosta dobra moglo bi se reci i mi smo eto bez Cutlera zbili im toliko poena ...pa da je odbrana samo malo samooo trunku bolje odigrala ojjj Urlacher vrati se vrati se brate igraj pomozi ovoj gamadi dole...bolji si i u tim godinama i bez trening campa si bolji od ovih :(... zovite covjeka neka se oprosti casno i neka vam pomogne

reko sam ja slabo ko moze zamjeniti Urlchera..izgubio je brzinu,ostario je, nije isti, ali jos uvjek je on top ..za nas nije izgledao dobar jer smo navikli ga gledati u boljim izdanjima pa iz tog razloga, ali definitivno vidis koliko je ova odbrana izgubila samo kad on nije tu
Nemoj lagati da si ovo napisao...? :roll:

Ljudi dopustaju 400 yardi i 30+ poena po susretu. Gdje je tu sta dobro?
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2013, 02:18

Ove godine da ali govorim za onu proslogodisnju odbranu koja je bila puno bolja..nemon ovo sad racunat ljudi su izgunili QB moral je tu puno opao...uglavnom ove godine su jako losi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 okt 2013, 02:22

Rodman je napisao/la:Kad več spominjete Peppersa, ja bi njega probao trejdati. Ionako če biti otpušten nakon ove sezone.
Zadovoljio bi se sa nekim low round pickom(5,6,7) jer nam treba što više pickova da podmladimo odbranu.

I slažem se sa izjavom Urlachera u vezi McClellina.Lik nema visinu i snagu da igra DE. Totalni promašaj Emery-a.

A mogli smo imati onog Jonesa što igra za Patse sad. Lik razvaljuje. :roll:
Ma ko ce ga povredjen je lim ..svo opet ga nece biti na treningu vjeruje. Jer svaki put nakon tekme propusti baRem je dan trening...Mcclellin ce valjda postati nesto..neka ga probaju na LB..ne moze kad mu nisu dali da igra nikako I sad ga odjednom guras u vatru
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 24 okt 2013, 16:34

slika

hahahahahaha. Tebow QB. hahahahahahaha
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2013, 17:58

nego kazu da Cutler ipak da bi potpuno ozdravio trebalo bi 6-8 sedmica a ne 4 kao sto govore..sto znaci haman da se tu negdje pred playoff vrati..samo kako sa ovom odbrnaom izboriti playoff?..mislim prvi smo u diviziji sa istim rekordom kao Detrpit i Packersi ali ljudi imaju svoje startne QB i odbrane ebiga .

eh sad Bearsi trebaju valjda znati sta zele...Cutlera moraju potpisati osim ako su toliko blentavi pa ga puste ...dovoljno nam je da vidimo Minesotu kako mjenja 3 QB u 2 sedmice da nam bude jasno da boljeg nemas slobodnog i koliko zapravo Cutler je dobar ....pa covjek je za sada ove sezone napravio bojke karijere ..ima do sada najbolji rejting ikada , cak je bacio vise TD od Rogersa do trenutka dok je igrao,i manje INT od njega takodjer ..sad kad smo malo poslozili tu OL koja ce biti do godine i bolja ostaviti njega i traziti neke nove mogucnosti ema sanse da mi se svidja..treba draftovat odbranu sad i onda sljedece gdine ce ovo izgledati puno bolje :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 okt 2013, 20:49

Nesto me interesuje je sam li dobro skontao sljedece:

Posto Broncosi i Chiefsi imaju dva najbolja rekorda u AFC-u jedan od njih ce sigurno biti #1 seed i osvojiti diviziju...
No mene interesuje sta ce biti sa tom drugom ekipom. Hoce li ta ekipa onda automatski biti #5 seed i igrati Wild-Card utakmicu, ne vazno sto ostali pobjednici divizija imaju losiji rekord. Ili sam ja totalno pobrkao sada sto se ovih seed-ova tice...

Hvala unaprijed na odgovoru !
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 24 okt 2013, 20:55

amerosm je napisao/la:Nesto me interesuje je sam li dobro skontao sljedece:

Posto Broncosi i Chiefsi imaju dva najbolja rekorda u AFC-u jedan od njih ce sigurno biti #1 seed i osvojiti diviziju...
No mene interesuje sta ce biti sa tom drugom ekipom. Hoce li ta ekipa onda automatski biti #5 seed i igrati Wild-Card utakmicu, ne vazno sto ostali pobjednici divizija imaju losiji rekord. Ili sam ja totalno pobrkao sada sto se ovih seed-ova tice...

Hvala unaprijed na odgovoru !
wild card, dakle pozicija #5 ili #6, zavisno od skora. seeded su samo pobjednici divizija.

ovdje ti je sve fino nacrtano:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:NFL_playoff_tree.PNG" onclick="window.open(this.href);return false;

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 okt 2013, 11:40

Sinoc ubjedljiva i rutinska pobjeda Panthersa protiv Bucsa rezultatom 31-13...
Newton je odigrao odlicnu utakmicu i imao dva TD pasa, te je ostvario jedan TD trcanjem.
Zanimljiva cinjenica je ta je ovo prvi put od 2008 da su Panthersi iznad .500 kada je omjer pobjeda i poraza u pitanju.

Sto se tice ostalih utakmica moze se reci da nema zanimljivih utakmica izuzev one izmedju Patsa i Dolphinsa, te one izmedju Detroita i Dallasa, no nazalost obje pocinju u istom terminu. U ostalim utakmicama pobjednik je manje vise poznat.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 okt 2013, 21:03

Pobjednici divizija automatski idu u PO bez obzira na record, I uzimaju jedan od 4 seeda (raspodeljeni po rekordu pobjednika divizija). Wild card su 2 ekipe sa najboljim rekordom a da nisu uzeli diviziju, kako sad stvari stoje Broncosi ce u Wild Card.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 25 okt 2013, 21:26

alemsa je napisao/la:Pobjednici divizija automatski idu u PO bez obzira na record, I uzimaju jedan od 4 seeda (raspodeljeni po rekordu pobjednika divizija). Wild card su 2 ekipe sa najboljim rekordom a da nisu uzeli diviziju, kako sad stvari stoje Broncosi ce u Wild Card.
Samo sto ce ih prestici do kraja sezone pa ce Kansas na kraju u wc, sto nije lose matchup za najgoreg pobjednika divizija sto bi mogli biti mi :D
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 okt 2013, 23:13

Tom Brady listed as probable with right shoulder injury
Hebem ti zivot i srecu vise...
Pa zar vise nije dosta ovih povreda ?

Nek Kraft ode kakvom hodzi, svesteniku, popu ili rabinu, jer ovo vise sa povredama nije normalno.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 25 okt 2013, 23:28

amerosm je napisao/la:

Nek Kraft ode kakvom hodzi, svesteniku, popu ili rabinu, jer ovo vise sa povredama nije normalno.
Zar ti nije drago, igraće neko drugi, ipak je ovaj pod uticajem brazilske foke :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 25 okt 2013, 23:31

jesmo pehisti
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 okt 2013, 08:12

RiverPlate je napisao/la:
amerosm je napisao/la:

Zar ti nije drago, igraće neko drugi, ipak je ovaj pod uticajem brazilske foke :lol:
Brady prije i poslije brazilske foke nije isti igrac, ali i ovaj Brady je trenutno nas najbolji igrac u napadu i nije on kriv sto su ga Kraft i BB postenski zahebali.

Jedina utakmica gdje ove sezone zakazao je bila ona protekle sedmice protiv Jetsa...

Tako da mi ne moze biti drago ovo sto mu se trenutno desava, uz to je jos sutra must-win utakmica.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 26 okt 2013, 23:36

Imal išta vijesti o Bradyu, danas nije trenirao. Sutra je utakmica u 6 po našem, Ameri još ne vraćaju sat
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 okt 2013, 00:21

Sportfanatik je napisao/la:Imal išta vijesti o Bradyu, danas nije trenirao. Sutra je utakmica u 6 po našem, Ameri još ne vraćaju sat
Prema svemu sudeci igrace Brady danas...
Dobro pa si napomenuo za sat, ja sam totalno zaboravio da Ameri tek naredne sedmice isti vracaju. :D :D

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 27 okt 2013, 00:30

amerosm je napisao/la:
Sportfanatik je napisao/la:Imal išta vijesti o Bradyu, danas nije trenirao. Sutra je utakmica u 6 po našem, Ameri još ne vraćaju sat
Prema svemu sudeci igrace Brady danas...
Dobro pa si napomenuo za sat, ja sam totalno zaboravio da Ameri tek naredne sedmice isti vracaju. :D :D
Igra brazilska foka, eto prilike da ga pljuješ!
Grbavica naš je Hram!!!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 27 okt 2013, 00:41

Ja sam se nesto nalozio na college football.U 1h mec UCLA-Oregon.Valjalo bi pogledati Mariota,QB Oregona,jedan od glavnih kandidata za Heisman trophy.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 okt 2013, 00:43

Sta je problem u probable? Eno i Manning je clanak lijeve noge, ubili ga svoji :lol:

Toliko je zelja da se dodje do Manninga da je i linija Denvera zbrisana pred Mathisom i drustvom :D

Odmaramo se sutra, nek' se drugi pate 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 okt 2013, 01:16

amerosm je napisao/la: Jedina utakmica gdje ove sezone zakazao je bila ona protekle sedmice protiv Jetsa...
Zakazao je on itekako i protiv Bengalsa ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []