Nianga je najbolje poslati na posudbu, ali nipošto ga se ne treba odricati. Kao ni Petagne, Cristantea itd. De Sciglio i El Shaarawy su najbolji pokazatelj da se može igrati s mladim igračima, i to kao prvim violinama.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kad Honda dođe, Allegri će biti na slatkim mukama. Uglavnom, igrat će se po formaciju koju je @rope postavio, s Hondom, De Jongom i Montolivom u vezi, Kakom kao trequartistom (raduje me što je odlično odigrao i na krilu, treba to uzeti u obzir; ja prvi sam mislio da ne može
) i SES - Balo tandemom u napadu. Jedino mi je žao što će onda Poli morati na klupu, no nije da nismo navikli na to.
Nianga je najbolje poslati na posudbu, ali nipošto ga se ne treba odricati. Kao ni Petagne, Cristantea itd. De Sciglio i El Shaarawy su najbolji pokazatelj da se može igrati s mladim igračima, i to kao prvim violinama.
- francobaresi
- Kontakt:
Nije valjda brate da si zaboravio da je i u onoj sjajnoj sezoni 2006/07, Kaka znao igrati kao krilo, ali na desnoj strani. Famozna formacija "božićno drvce" gdje je Seedorf igrao lijevo Pippo kao prvi napadač i Kaka desno. Možda to nije bila klasična krilna pozicija ali ima dosta sličnosti sa tom pozicijom.Claus je napisao/la:Kad Honda dođe, Allegri će biti na slatkim mukama. Uglavnom, igrat će se po formaciju koju je @rope postavio, s Hondom, De Jongom i Montolivom u vezi, Kakom kao trequartistom (raduje me što je odlično odigrao i na krilu, treba to uzeti u obzir; ja prvi sam mislio da ne može) i SES - Balo tandemom u napadu. Jedino mi je žao što će onda Poli morati na klupu, no nije da nismo navikli na to.
![]()
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma nisam, kakvi, to se ne zaboravlja za života. Famozna 4-3-2-1. To je meni bio najdraži Milan, iako se možda nećeš složiti jer ti je Sheva draži od Pippa.francobaresi je napisao/la:Nije valjda brate da si zaboravio da je i u onoj sjajnoj sezoni 2006/07, Kaka znao igrati kao krilo, ali na desnoj strani. Famozna formacija "božićno drvce" gdje je Seedorf igrao lijevo Pippo kao prvi napadač i Kaka desno. Možda to nije bila klasična krilna pozicija ali ima dosta sličnosti sa tom pozicijom.Claus je napisao/la:Kad Honda dođe, Allegri će biti na slatkim mukama. Uglavnom, igrat će se po formaciju koju je @rope postavio, s Hondom, De Jongom i Montolivom u vezi, Kakom kao trequartistom (raduje me što je odlično odigrao i na krilu, treba to uzeti u obzir; ja prvi sam mislio da ne može) i SES - Balo tandemom u napadu. Jedino mi je žao što će onda Poli morati na klupu, no nije da nismo navikli na to.
![]()
Nianga je najbolje poslati na posudbu, ali nipošto ga se ne treba odricati. Kao ni Petagne, Cristantea itd. De Sciglio i El Shaarawy su najbolji pokazatelj da se može igrati s mladim igračima, i to kao prvim violinama.Kad se vrati Stephan on će igrati lijevo, Balo kao centralni napadač i Kaka desno. Alternative su Niang i Saponara , obojica mogu igrati i lijevo i desno, odnosno Pazzo i Matri kao zamjene za Balotellia. Mada mislim da će Niang na posudbu a Honda će biti u igri za jednu od ofanzivnih pozicija u ekipi.
Tek se sad vidi koliko je nepotreban bio dolazak flopa Matrija, što smo mi svi na temi znali i bili za Eriksena, Hondu...
- francobaresi
- Kontakt:
Ćelo se malo pogubio i ishitreno je kupio Matrija, to je bilo apsolutno nepotrebno. Evo sad radi na tome da to ispravi, Rami je došao, Honda je također jako blizu. Nadam se da će pridodati još jednog kvalitetnog stopera i Milan može puno toga u drugom dijelu sezonu. Nažalost, bit' će opet prekasno za Scudetto ali šta je tu je.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
jeste vala kupio ga je dzaba. ali negdje sam procitao da bi mogao Matri biti prodat, sad koliko ima istine u tome ne znam 
ja bi najsretniji bio da ga prodaju
ja bi najsretniji bio da ga prodaju
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma kakav Scudetto, prekasno je i za Ligu prvaka. Sedam bodova zaostaju za Juventusom, Roma ide izgleda prema tituli, a Napoli se dobro drži i ne posustaje pred izazovom zvanim Serie A.francobaresi je napisao/la:Ćelo se malo pogubio i ishitreno je kupio Matrija, to je bilo apsolutno nepotrebno. Evo sad radi na tome da to ispravi, Rami je došao, Honda je također jako blizu. Nadam se da će pridodati još jednog kvalitetnog stopera i Milan može puno toga u drugom dijelu sezonu. Nažalost, bit' će opet prekasno za Scudetto ali šta je tu je.
Drugovi Milanisti sad imamo i istog prozivodaca opreme tj Adidas
masni su ugovori tj odlicne cifre naravno zna se koja su dva velikana talijanskog nogometa

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ma kakvi prekasno za LP. ima tu vakta da se to dofati, nije nemoguca misija.
Yucca, dobro dosli u elitu, nek ste se rijesili Nike-a
Yucca, dobro dosli u elitu, nek ste se rijesili Nike-a
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Na današnjem treningu Allegri uvježbavao napad Niang - Balo - Robinho.
Izgleda da nam je opet primarna formacija 4-3-3.
Izgleda da nam je opet primarna formacija 4-3-3.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Nemam nista protiv sto se vracaju na tu formaciju, pokazalo se da nam ona daleko bolje lezi.
Ono sto raduje je neigranje Matrija ( mada cisto sumnjam u validnost te vijesti ).
Ono sto raduje je neigranje Matrija ( mada cisto sumnjam u validnost te vijesti ).
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Aaaaaaaaaa
Get well soon

- IlPrincipe
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
De Sciglio is expected to be in the squad that will travel to Parma today.
Allegri: " I'll decide after today's training session, whether Amelia or Gabriel will play against Parma tomorrow."
Allegri: " I'll decide after today's training session, whether Amelia or Gabriel will play against Parma tomorrow."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
hahah znao sam, i budaletina ce izabrati Ameliu, mada ruku na srce nije bio los protiv Barce, ali i gabriel je briljirao proslu tekmu, pa valjda zasluzuje a i mladji je pred njim je buducnost....
nego kad ce se vise Faraon vratiti, zna li ko tacno?
nego kad ce se vise Faraon vratiti, zna li ko tacno?
- francobaresi
- Kontakt:
Allegri: "De Sciglio has been training regularly with the squad, and it's almost certain that he will play from the start vs. Parma." Lijepa vijest, ali možda je malo rano da odmah ga forsira od prve minute.
Što se tiče Stephana, mislim niko ne zna kad će on na teren. Možda zaigra već sljedeći vikend a možda ga ne bude ni do Januara.
Što se tiče Stephana, mislim niko ne zna kad će on na teren. Možda zaigra već sljedeći vikend a možda ga ne bude ni do Januara.
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 26 okt 2013, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Neki od najjačih TRIDENT-ata za vrijeme ere Berlusconija .. (Desni klik->Prikaži sliku/View image)

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
yebo majku sto mene nervira ovaj Allegri kad prica,ko motorka,,,reze nesta svaku petu rijec,,, 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- francobaresi
- Kontakt:
Treba mu vremena da skonta šta će slagatiadointer je napisao/la:yebo majku sto mene nervira ovaj Allegri kad prica,ko motorka,,,reze nesta svaku petu rijec,,,
-Rui Costa-
-Rui Costa-
on kad kaze ono AAAAAaaaaAAAa EEEeeeEEEeeee mene mensecini kroz stomak nesta reze

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Allegri: "I have respect to Berlusconi he expresses his ideas, but I'm the coach and getting back to 4-3-3 was my idea not his"
Jel moguce,ja mislim da mu se digo' dok je ovo izgovorio
Jel moguce,ja mislim da mu se digo' dok je ovo izgovorio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.