FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pozdrav navijačima Želje,neka tekma prođe u obostranom ,fer i sportskom nadmetanju...Vrijeme je da i mi sa Grbavice odemo pjevajući...
Željo-Velež 1:2
Željo-Velež 1:2
- DzoleZeljo
- Kontakt:
A stani malo, ja koliko znam Amar je doveo ljude iza sebe, a ono najbitnije u prvom mandatu kada su svi takvi isti poceli odlaziti, sve se raspalo, a ovoga puta isti scenaraio samo je Amar ostao..FBsports je napisao/la:Opet dzole vrtis jednu te istu pricu za koju nemas osnova. Postavljas pitanje zasto je Amar trebao preci u administraciju? Da ti ja odgovorim da Amar uopce nije nigdje trebao prelayit jer kad je dosao trebao napravit tim ljudi iza sebe koji ce raditi sta trebaju i koji ce se slagati s njim. On je rastjero sve pocevsi od Zuje. Nije bitno dzaba palamudimo svi, ali krvotak covjek pise onako kako jest. Mozda nekad pretjera ali isto tako i oni koji samo hvale i oni znaju nekad precerat.
Jedini covjek koji moze biti direktor i dovesti ljude u administraciju koji znaju radit svoj posao jeste Kozaric, a nikako Amar da se petlje gdje mu nije mjesto.
Dobar trener, nastavi raditi ono sto znas, a ne sto mislis da znas.
Razmisli malo jos jednom, evo kada vec spomijenjemo te mocne ljude u klubu. Recimo Brkovic (onaj sto je bio glavni za sve kod nas, samo ne znam jesam li mu prezime dobro napisa), zasto je isti otisao? Jer je zelio da podvali sina da mu igra u prvoj, a Amar to nije zelio dopustiti? Tako puce i ta relacija...
Zasto je Zujo otisao? Njegova silna obecanja da otjerala. Iskreno nakon onoga svega, obecanja kula i gradova, ja bih sam takoder otisao...
A governer, koliko dobar toliko i los. Jbg, svi oni imaju svoje vlastite interese u ovome svemu. Kada su vidjeli da nece moci kako oni zele, krenula je bjezanija.
Vecinom si ovo upravu ali se ne slazem s tim za Brkovica. Mozda je htio da ga progura ali ako Amar moze gurati 4 godine neznalice kao sto su Stanic, Urdinov, Loncaric, Jamak, Kerla itd zasto se ne bi mogao progurat i Brkovic koji sigurno ne moze biti gori od Stanica.
Slazem se da svi imaju interese, ali mi ne mozes reci da Amar nema svoje intere,jasno ko dan.
Koliko ima dobri stvari koje su uradene ima ih katastrofa.
Slazem se da svi imaju interese, ali mi ne mozes reci da Amar nema svoje intere,jasno ko dan.
- storm_raider
- Kontakt:
Aldin, Dona i hiljadu nickova rides again...FBsports je napisao/la:
Neces ni imati postova jer ce te odstraniti, a ove pojedince koji su svaki dan lonac ya poklopac i koji konstantno sta rade proyivaju druge uopce ne veyeano ya temu. Tako da ocekuj da ce te prozivati, a da ces ti dobiti ban. Oni su predali dokumente na sportsport.

@Krvotok, kako volim tvoje postove citati.

Sport je lijek za tijelo i duh.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Stani samo malo... Vidi, Amar da gura neznalice vjerovatno ne bi nista osvojili, ali evo u cetiri godine trofej minimalno po sezoni sa neznalicama?FBsports je napisao/la:Vecinom si ovo upravu ali se ne slazem s tim za Brkovica. Mozda je htio da ga progura ali ako Amar moze gurati 4 godine neznalice kao sto su Stanic, Urdinov, Loncaric, Jamak, Kerla itd zasto se ne bi mogao progurat i Brkovic koji sigurno ne moze biti gori od Stanica.

Dosta su raja nepravedna, imaju prevelika ocekivanja a rijetko ko gleda realno sliku svega. Lako je pricati, ovaj je kriv, onaj je kriv, ali jedno je jasno da je Amar od sirotinje napravio nesto. A takoder da se ne zaboravi, svi ti u upravi kada je zaskripilo su poceli bjezaniju iz kluba, sto ti opet pokazuje njihovu nesposobnost. Amar je jedini ostavo i cak linco iz svog dzepa isplaciovao plate igracima, a ko bi ti drugi to uradio?
I da naravno, svako ko dode ima interesa, samo vjeruj mi Amar ide za obostran interes jer covjek voli ovaj klub? Pa sta mislis da se on vratio u Zelju da nesto zaradi iz Japana?(Iz uradene zemlje u **** Alijinu-Dodik-Covic mafijasku drzavu) Dosao je jer voli Zeljo da pomogne. Naravno, svako ima svoje igrace koje gura, kod Amara su bili najvrijedniji, samo jbg, splet okolnosti je bio takav kada je. KAda smo se trebali uzdici i prodati nase najbolje igrace, uslijedile su povrede i sva druga razna sranja...
-
- Kontakt:
TO što ti govoriš su reakcije na posljedicu i tu si u pravu. I ja se slažem sa tjeranjem npr. Zebe u tom momentu tjeranja, ali ja govorim o tome da je greška što ga nije prodao prije jer je morao znati da ako još jednom odbije ponudu za njega može doći do nezadovoljstva ili do zasićenja. Morao je znati kad je neko na vrhuncu (ovdje prije svega mislim na Svraku) da ga tad tuhne jer u svemu postoji uspon i nakon toga ako nešto ne promijeniš pad. Svraku smo trebali prodati ranije ponuđaču koji je najviše dao pogotovo što on nije igrač na kojem možeš povećavati rejting lige dizanjem cijene jer su mnogi igrači bolji od njega otišli za manje love.Buu je napisao/la:zaboljisportuBiH je napisao/la:Generalno svi ste pomalo u pravu neko više neko manje. Rad svih sem Amara je veoma upitan i ima mnogo i vidljivih nedostataka. Greda tu balansira. Dobar je sa Amarom ali i drži ostale da se ne raspu bar po mom nekom osjećaju. Amar ( i Greda ali dosta manju) je i dalje jedina osoba koja ima moju punu podršku ali mora malo spustiti svoj gard. VIše ljudi je pametnije od jednoga i treba slušati i druge. Mislim da je njegov najveći problem arogancija koja odbija drugge koji se ne osjećaju nimalo bitnim. U slučajevima Svraka, Adil i ostali Amar je pogriješio. Spominjao sam ovdje mnogo puta da je trebao prodati Svraku prije svega jer nije toliko bitan igrač bio kao ostali jer bez ostalih je mogao doći u pitanje rezultat a bez Svrake nije. Također liga je takva da zasićenje dođe kod svakog igrača a pogotovo kod nkeih. Svraka je takav. Adil je i pored svega trčao nije pao skroz ali je i on pao za nekih 10-20%. Morao je Amar vidjeti na treningu da je Svraki dostaojna zamjena TOmić pa i Jamak i Hasanović. Sa druge strane i Svraka je puno pogriješio i to je odraz mentaliteta naših igrača. Nema on šta ni na koga biti ljut. Da nije Amara on bi sad bio igrač Travnika. Realno, objektivno. Amar je krenuo drakonski da mijenja cijene igrača a to nije moguće mora to ići polako. Ako je Bekrić otišao za 300.000 (lupam) onda ako dođe za Svraku ponuda slična toj uzimaš, ali za Kvesu dižeš na 400.000 ili više, pa za Zolu na 500.000 ili više itd itd.
RAzgovor je čudo. Niej Željo privatni klub da se sve pita jedan čovjek. Amar je u većini stvari u pravu ali mora saslušati i druge pa ih nekad i poslušati bez obzira misli li drugačije jer ako ti neki fule onda će mnogo opreznije govoriti u sl slučajevima. Sad je Amar došao u situaciju da mu drugi kažu kiksao si kod Svrake pa možda i kod Adila, Zebe itd (jbg ne znamo kakve su ponude dolazile i sl) daj sad poslušaj nas. Ako i tad krene po svom pa i ja bi ga poslao u pm. MOžda su i drugi tvrdoglavi jer ne znamo ih, ali samo govorim kako bi trebalo biti. Sa drugge strane nije ni Svraka zaslužio da se toliko pljuje jer ipak je grizao pune četiri godine i ne može mu se to zaboraviti. Treba ga psihički vratiti i zbog toga i služe psiholozi a ne npr. ja da piskaram ovdje.
Oko (ne)prodaje igraca, tjeranja Zebe, Bekrica nista mu ne zamjeram. Sta god da je uradio s tim potezima je donio titulu.
Ono sto mu najvise zamjeram je ovaj hinjavi rad, ova sutnja i muljanje sa Gredicem. Nista se ne razlikuje od ostalih u upravi.
Opet ti kazem i jedna i druga strana price imaju svoje pozitivne i megativne stvari. To sto je on osvojio titule u ovoj ligi je skroz druga prica jer je konkurencija u ovoj ligi pre smijesna, jer kad mozes osvojiti s ligu s Stanicem sta mi ovdje imamo polemisati.
I da ne gledam to i sto kazes da previse ocekujemo to nije istina. Ja ne trazim da za 8 km gledam Ronalda, ali isto tako trazim da za 8km ne gledam Stanica, Jamaka, Kerlu jer njih mogu gledat dzaba odem na Hrid i gledam takve igrace za 0KM.
I da ne gledam to i sto kazes da previse ocekujemo to nije istina. Ja ne trazim da za 8 km gledam Ronalda, ali isto tako trazim da za 8km ne gledam Stanica, Jamaka, Kerlu jer njih mogu gledat dzaba odem na Hrid i gledam takve igrace za 0KM.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Prvenstveno, tacno je to da jedna u druga prica imaju pozitivne i negativne stvari, ali zasto ponizavas uspijeh covjeka? Ako je to tako lagano, sto to drugi treneri nisu osvojili titule i kupove a imali su bolje igrace od Stanica i Jamaka? Generalno, skroz ti je neadekvatna ove recenica? Pa oni gore su onda imali zvijezde nad zvijezdama pa evo najveci uspijeh u sedam godina, titula Meme na farmi...FBsports je napisao/la:Opet ti kazem i jedna i druga strana price imaju svoje pozitivne i megativne stvari. To sto je on osvojio titule u ovoj ligi je skroz druga prica jer je konkurencija u ovoj ligi pre smijesna, jer kad mozes osvojiti s ligu s Stanicem sta mi ovdje imamo polemisati.
Dajte malo realno, jbg, ako ti se ne gleda, imas u 18.00h Barca vs Real, pa kritikuj koliko god hoces, ali ponizavat uspijeh, iskreno nece ti proci..
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma pretrcana kilometraza Are u Lukavici..anonimni je napisao/la:Kakvih 8 KM!?

Jedino to
Malo Aldin opet bunca s nekakvom nepostojećom cijenom karata...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Daj ba konacno da se uozbiljimo:
KM = oznaka za konvertibilnu marku
km = oznaka za jedinicu mjere (kilometar)
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Koji vam je k.... više,uprava,uprava,uprava,Zeta,Kukesi zadnjih 10 stranica?
Naš je posao da danas podermo grla i dlanove ! Molim vas ohladite malo.
Danas očekujem najmanje 5 hiljada/tisuća,protivnik atraktivan,stari rival,lijepo vrijeme,dobri rezultati u posljednje vrijeme,očekujem i popriličan broj Rođenih na tribinama,zašto ne?
Naš je posao da danas podermo grla i dlanove ! Molim vas ohladite malo.
Danas očekujem najmanje 5 hiljada/tisuća,protivnik atraktivan,stari rival,lijepo vrijeme,dobri rezultati u posljednje vrijeme,očekujem i popriličan broj Rođenih na tribinama,zašto ne?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jesi li to ti ozbiljan?Minhi je napisao/la:Daj ba konacno da se uozbiljimo:

Hvala u svakom slucaju, nisam znao ovu razliku.

-
- Kontakt:
Ma sigurno je da ima Amarovih grešaka i samo bi lud tvrdio da nema, čovjek je tvrdoglav, ters i kao i svi drugi griješi. Neke je poteze trebao povući ranije, po meni naročito oko Zebe i Svrake, situacija sa Bekrićem se isto mogla možda riješiti drugačije ali je činjenica da mi svi svoja mišljenja stvaramo oko onog rekla-kazala.zaboljisportuBiH je napisao/la:TO što ti govoriš su reakcije na posljedicu i tu si u pravu. I ja se slažem sa tjeranjem npr. Zebe u tom momentu tjeranja, ali ja govorim o tome da je greška što ga nije prodao prije jer je morao znati da ako još jednom odbije ponudu za njega može doći do nezadovoljstva ili do zasićenja. Morao je znati kad je neko na vrhuncu (ovdje prije svega mislim na Svraku) da ga tad tuhne jer u svemu postoji uspon i nakon toga ako nešto ne promijeniš pad. Svraku smo trebali prodati ranije ponuđaču koji je najviše dao pogotovo što on nije igrač na kojem možeš povećavati rejting lige dizanjem cijene jer su mnogi igrači bolji od njega otišli za manje love.Buu je napisao/la:zaboljisportuBiH je napisao/la:Generalno svi ste pomalo u pravu neko više neko manje. Rad svih sem Amara je veoma upitan i ima mnogo i vidljivih nedostataka. Greda tu balansira. Dobar je sa Amarom ali i drži ostale da se ne raspu bar po mom nekom osjećaju. Amar ( i Greda ali dosta manju) je i dalje jedina osoba koja ima moju punu podršku ali mora malo spustiti svoj gard. VIše ljudi je pametnije od jednoga i treba slušati i druge. Mislim da je njegov najveći problem arogancija koja odbija drugge koji se ne osjećaju nimalo bitnim. U slučajevima Svraka, Adil i ostali Amar je pogriješio. Spominjao sam ovdje mnogo puta da je trebao prodati Svraku prije svega jer nije toliko bitan igrač bio kao ostali jer bez ostalih je mogao doći u pitanje rezultat a bez Svrake nije. Također liga je takva da zasićenje dođe kod svakog igrača a pogotovo kod nkeih. Svraka je takav. Adil je i pored svega trčao nije pao skroz ali je i on pao za nekih 10-20%. Morao je Amar vidjeti na treningu da je Svraki dostaojna zamjena TOmić pa i Jamak i Hasanović. Sa druge strane i Svraka je puno pogriješio i to je odraz mentaliteta naših igrača. Nema on šta ni na koga biti ljut. Da nije Amara on bi sad bio igrač Travnika. Realno, objektivno. Amar je krenuo drakonski da mijenja cijene igrača a to nije moguće mora to ići polako. Ako je Bekrić otišao za 300.000 (lupam) onda ako dođe za Svraku ponuda slična toj uzimaš, ali za Kvesu dižeš na 400.000 ili više, pa za Zolu na 500.000 ili više itd itd.
RAzgovor je čudo. Niej Željo privatni klub da se sve pita jedan čovjek. Amar je u većini stvari u pravu ali mora saslušati i druge pa ih nekad i poslušati bez obzira misli li drugačije jer ako ti neki fule onda će mnogo opreznije govoriti u sl slučajevima. Sad je Amar došao u situaciju da mu drugi kažu kiksao si kod Svrake pa možda i kod Adila, Zebe itd (jbg ne znamo kakve su ponude dolazile i sl) daj sad poslušaj nas. Ako i tad krene po svom pa i ja bi ga poslao u pm. MOžda su i drugi tvrdoglavi jer ne znamo ih, ali samo govorim kako bi trebalo biti. Sa drugge strane nije ni Svraka zaslužio da se toliko pljuje jer ipak je grizao pune četiri godine i ne može mu se to zaboraviti. Treba ga psihički vratiti i zbog toga i služe psiholozi a ne npr. ja da piskaram ovdje.
Oko (ne)prodaje igraca, tjeranja Zebe, Bekrica nista mu ne zamjeram. Sta god da je uradio s tim potezima je donio titulu.
Ono sto mu najvise zamjeram je ovaj hinjavi rad, ova sutnja i muljanje sa Gredicem. Nista se ne razlikuje od ostalih u upravi.
Pričalo se već po ovom forumu da nemamo potpune a ni pravovremene informacije. Nikad mi nije padalo na pamet da mislim kako je Amar nekakav svetac i da nema kao i svi uostalom neki svoj interes, sve je to tako i svuda je to tako u svim segmentima društva u svim državama.
Pohvalno je to što Amar već godinama iz ničega stvara nešto, sa ljudima od kojih mnogi nisu mogli ili nisu htjeli da pruže potpunu podršku u svom dijelu posla. Kao i svuda i kod nas se sve vrti oko financija al mi na forumu nikako da to shvatimo pa stalno ističemo kako nećemo da gledamo ovog ili onog, kako je sramota da igra ovaj ili onaj ali ti su nam ljudi donijeli titule takvi kakvi jesu u vremenu u kojem kako Amar kaže najčešće, kao klub živimo od sadake.
Nije mi namjera braniti Amara al brate ne mogu ovih priča - Došao, sve ra.zjebao, uzeo lovu i pobjegao...gadi mi se sve to više čitati.
Kako vas jedan te isti djecak uvijek nafura nije mi jasno. Za manje od 3 sata je veoma bitna utakmica za nas i umjesto da nesto pisemo o tome, vi uvijek jedno te isto. Ocigledno da sve manje i manje ozbiljnijih forumasa pise ovdje i uskoro kako je krenulo nece niko, pravi forum pod imenom i prezimenom kad krene vidjecemo hoce li biti ovakvih gluposti.
- DzoleZeljo
- Kontakt:

Evo Rodeni vec stigli na Grbavicu, pa se vi zajebajite. Prica se da bi jos cetiri busa mogla stici...
- Trequartista
- Kontakt:
Na temi ništa novo, standardno prosipanje iz šupljeg u prazno. Kako vam ne dosadi? 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Igra li Vernes danas?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Trenutno korisnika/ca: b00t, ELDIABLO20, Hrasno15, Levin, mavi, tiagofaria25 i 58 gostiju.