Ne obracajte na njih paznju ba nisu zanimljivi nikako
 Ne obracajte na njih paznju ba nisu zanimljivi nikakoFK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
De ba šta se raspravljate sa malim plavim, oni bi sve dali da imaju Tana, zato i ''provociraju''  Ne obracajte na njih paznju ba nisu zanimljivi nikako

Ne obracajte na njih paznju ba nisu zanimljivi nikakoSaraj'vo kao nekad želja nam je jedina
						- storm_raider
- Kontakt:
Haha, neka hvala.sekac je napisao/la:Hvala storm samo nam zasmijeni mjestastorm_raider je napisao/la:Kad niko nece ili ne zna:
Komsije sretan Vam rodjendan, puno uspjeha i da drugi budete uvijek (iza nas).da dodam Hvala i tebi Gavrane
 Vidimo se na derbiju!
 Vidimo se na derbiju! 
Sport je lijek za tijelo i duh.
znaš da ti možeš šta hočeš malo pozitive i šale nije na odmetstorm_raider je napisao/la:Haha, neka hvala.sekac je napisao/la:Hvala storm samo nam zasmijeni mjestastorm_raider je napisao/la:Kad niko nece ili ne zna:
Komsije sretan Vam rodjendan, puno uspjeha i da drugi budete uvijek (iza nas).da dodam Hvala i tebi Gavrane
Vidimo se na derbiju!

Sarajevo ljubavi moja!
Šef omladinske akademije Kardifa Dik Bejt (Dick Bate) doputovao je u trodevnu posjetu Fudbalskom klubu Sarajevo.Bejt ,čiji je zadatak u engleskom premijerligašu da prati razvoj fudbalera u dobi od 21 godine,u Sarajevu ce raditi tri dana sa mladim igracima na pomocnom terenu stadiona "AFH",a svoje iskustvo i znanje razmjenit ce s trenerima FK.Sarajevo.
U FK.Sarajevo naglasavaju da je dolazak Bejta jedan od pocetnih koraka saradnje sa Kardifom.
Jutros sam bio u klubu u Fan-Shopu,gdje je raja uz kupovinu pricala, sa jednim od trenera omladinske skole FK.Sarajevo o Dik Bejtu i trening kampu.
Navodno uz Butmir se razmatara i opcija gradnje trening kampa u Vogosci.U glavnom jos se traze najbolje lokacije i resenja, za gradnju kampa.Pa eto ako neko zna nesto vise nek napise.

U FK.Sarajevo naglasavaju da je dolazak Bejta jedan od pocetnih koraka saradnje sa Kardifom.
Jutros sam bio u klubu u Fan-Shopu,gdje je raja uz kupovinu pricala, sa jednim od trenera omladinske skole FK.Sarajevo o Dik Bejtu i trening kampu.
Navodno uz Butmir se razmatara i opcija gradnje trening kampa u Vogosci.U glavnom jos se traze najbolje lokacije i resenja, za gradnju kampa.Pa eto ako neko zna nesto vise nek napise.
- Ultras1921
- Kontakt:
mojatv
Sent from my C5503 using Tapatalk 2

Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
						Forza Inter!
Od svih ovih stvari oko sponzora, ugovora o saradnji i prava na upravljanje meni se najviše sviđa ova, obrazovanje našeg trenerskog osoblja i modernizacija omladinskog pogona. Zaista je dobra stvar za ove momke da ih posjeti jedna osoba koja godinama radi u vrhunskim uslovima na razvoju mladih igrača. Njima će ovo biti samo jedan vjetar u leđa da nastave sa radom. E sad ne treba na ovom stati nego je red da naši treneri idu tamo pa da vide kako se radi u njihovim akademijama da pokupe neku finu stvar koju će primjeniti na našoj djeci.amypitar je napisao/la:Šef omladinske akademije Kardifa Dik Bejt (Dick Bate) doputovao je u trodevnu posjetu Fudbalskom klubu Sarajevo.Bejt ,čiji je zadatak u engleskom premijerligašu da prati razvoj fudbalera u dobi od 21 godine,u Sarajevu ce raditi tri dana sa mladim igracima na pomocnom terenu stadiona "AFH",a svoje iskustvo i znanje razmjenit ce s trenerima FK.Sarajevo.
Što se tiče sutrašnje utakmice...

Ne zna čovjek šta da očekuje, svi su spremni pa ne bi trebalo da kiksaju. Nadam se da je ona Kup utakmica pokazala neke nedostatke ekipe domaćina i da će to naši znati iskoristiti, ali isto tako treba biti oprezan.
  Ne zna čovjek šta da očekuje, svi su spremni pa ne bi trebalo da kiksaju. Nadam se da je ona Kup utakmica pokazala neke nedostatke ekipe domaćina i da će to naši znati iskoristiti, ali isto tako treba biti oprezan. Ozbiljnim pristupom i sa mnogo trke mislim da možemo pobjediti, što ne znači da hoćemo.
Molio bih samo ove koji će ići u Vezirski grad da pirotehniku ostave u Sarajevu pa da je zapale kad se vrate.

Dvica sutra ko vrata,ide po kuce na 1.90

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hajde neko nek postavi stream za danasnju utakmicu,jer nemamo svi Moja TV. Hvala unaprijed  

Sarajevo ljubavi moja.
Dajte link radio BHT-1

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uf kakva prilika, nema veze, idemo dalje 
Engleski velikan Liverpool poslao je službenu ponudu za mladog fudbalera Sarajeva Dala Varešanovića.
Ovu vijest je za SportSport.ba potvrdio i sportski direktor tima sa Koševa Abdulah Ibraković.
"Istina je da imamo ponudu Liverpoola za Dala Varešanovića. Pustićemo ga da ode tamo sa ocem Mirzom, da vidi kako je to raditi u velikom klubu. Nakon toga ćemo znati više o svemu"; rekao je Ibraković.
Dal Varešanović (12), jedan je od najperspektivnijih mladih fudbalera u Bosni i Hercegovini, a oavj12-godišnji fudbaler je sin nekadašnjeg bh. reprezentativca Mirze Varešanovića.

Engleski velikan Liverpool poslao je službenu ponudu za mladog fudbalera Sarajeva Dala Varešanovića.
Ovu vijest je za SportSport.ba potvrdio i sportski direktor tima sa Koševa Abdulah Ibraković.
"Istina je da imamo ponudu Liverpoola za Dala Varešanovića. Pustićemo ga da ode tamo sa ocem Mirzom, da vidi kako je to raditi u velikom klubu. Nakon toga ćemo znati više o svemu"; rekao je Ibraković.
Dal Varešanović (12), jedan je od najperspektivnijih mladih fudbalera u Bosni i Hercegovini, a oavj12-godišnji fudbaler je sin nekadašnjeg bh. reprezentativca Mirze Varešanovića.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
						Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ima li neko linkHead je napisao/la:nisu nam priznali gol
dajte link xd

neda niko,aaaaaaaaaaaaaaaaa

- 
				lucif3R666
- Kontakt:
on samo moze u cardiff takav je dogovorBosniacum Lilium je napisao/la:uf kakva prilika, nema veze, idemo dalje

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
						- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
na mojatv svi gledaju (ko ima). Nikola Van Perise   pa hajde udji jedna
 pa hajde udji jedna   Bolje igramo sa 2 napadaca
 Bolje igramo sa 2 napadaca

pa hajde udji jedna
 pa hajde udji jedna   Bolje igramo sa 2 napadaca
 Bolje igramo sa 2 napadacaUz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
zna li iko od ovih pametni forumasa postaviti linck ko ima moju tv