NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Cujem iz provjereni informacija da je za vecinu kriv Mustafa Pestalic a isto tako da ga ne mogu otjerat jer ga cuvaju Omercic i Asim Pestalic.
Dobrodosao na forum Kolumbonebitan24 je napisao/la:Cujem iz provjereni informacija da je za vecinu kriv Mustafa Pestalic a isto tako da ga ne mogu otjerat jer ga cuvaju Omercic i Asim Pestalic.
-
zvijezdacom
- Kontakt:
nebitan24h na dan..upoznaj nas malo bolje sa timdentist je napisao/la:Dobrodosao na forum Kolumbonebitan24 je napisao/la:Cujem iz provjereni informacija da je za vecinu kriv Mustafa Pestalic a isto tako da ga ne mogu otjerat jer ga cuvaju Omercic i Asim Pestalic.
borac dolazi sa najjacim sastavom sutra i najavljuju pobjedu.nasa ekipa sutra debituje sa novim trenerom pred domjacom publikom i trebalo bi doci u sto vecem broju i dati i momcimai treneru podrsku.utakmica je prekretnica za nas,jer sa pobjedom cini mi se da vec osiguravamo opstanak i ulazimo u miran zavrsetak prvog dijela sezone dok sa porazom nedaj boze opet padamo na tabeli i prestoji nam grcevita borba za opstanak
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hej moja zvijezdo sta bi sa tebe i sta ti pojedini ljudi uradise .unistili su ti sjaj koji je ponosno sjajio,srozali su te
nisko
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sta se desilo? nesto novo ili?astra1922 je napisao/la:hej moja zvijezdo sta bi sa tebe i sta ti pojedini ljudi uradise .unistili su ti sjaj koji je ponosno sjajio,srozali su te![]()
nisko
Kako u klubu tako i van njega, treba da nas sve bude sramotaastra1922 je napisao/la:hej moja zvijezdo sta bi sa tebe i sta ti pojedini ljudi uradise .unistili su ti sjaj koji je ponosno sjajio,srozali su te![]()
nisko
Kod nas se svaki dan dešava nešto novo. Juče čujem da igrači hoće da bojkotuju utakmicu protiv Borca zbog neizmirenih plata. Mi smo izgleda dotakli dno dna. Džaba smo se mi nadali i mislili da je sve uredu, spominjali neke strane sponzore itd. To su bili samo naše puste želje. Htjeli mi priznati ili ne ako se iole normalno razmišljalo znalo se da čim Cimos izađe iz Zvijezde da će doći do njenog kraja igranja Premier lige ili početka kraja igranja u istoj.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Apsolutna podrska vasim igracima!Juče čujem da igrači hoće da bojkotuju utakmicu protiv Borca
i da istraju do kraja.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Opšte je poznato kada malo financijski zaskripi da će fudbaleri tako reagovati,mada oni su znali često bojkotovati kroz igru i kada su redovna plaćanja.U kakvim problemima je od početka nas današnji protivnik pa opet sjaje na tronu.Travniku,Leotaru...plata misaona imenica pa ljudi grizu koliko mogu.Svjestan sam da neće niko dzaba igrati,ali im neće niko ostat dužan.Otprilike,traze se alibi za eventualni poraz od Borca,ali kada dobiju platu onda će možda jedva dobiti Travnik,izgubiti od Viteza pa od Zelje..... 
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ma daje nekako izgurat ovu sezonu.Opste je poznato kako zavrsavaju klubovi koji su oslonjeni samo na igrace sa strane da to traje dok ima novca.Osnovni problem naseg kluba je sto se malo obracalo paznje na razvoju omladinskog pogona i sto se nisu stvarali igraci u Gradaccu.Mi i dalje ruku na srce nemamo kvalitetnih igraca gledajuci tabele omladinske lige i u taj proces se treba sto hitnije krenut da bi bar u narednih 5 godina imali kostur ekipe od svojih igraca i u tome lezi buducnost kluba uz pojcanje 4-5 kvalitetnih igraca sa strane,a ne ovako 20 stranaca koji ce te pocet ucjenjivat prvom prilikom,a sigurno kvalitetom to nezasluzuju.U svakom slucaju dans odigrat nerijeseno bio bi veliki podvig i za samopouzdanje i za smirenje situacije.Sretno danas.
Kao npr bar jedan klub u nasoj ligi....... to je problem citave lige ne samo nas, i mi kao pojedinci to nemozemo rijesit, sve dok savez to nekako regulise nekim pravilo ili kako veczmajevac je napisao/la:Ma daje nekako izgurat ovu sezonu.Opste je poznato kako zavrsavaju klubovi koji su oslonjeni samo na igrace sa strane da to traje dok ima novca.Osnovni problem naseg kluba je sto se malo obracalo paznje na razvoju omladinskog pogona i sto se nisu stvarali igraci u Gradaccu.Mi i dalje ruku na srce nemamo kvalitetnih igraca gledajuci tabele omladinske lige i u taj proces se treba sto hitnije krenut da bi bar u narednih 5 godina imali kostur ekipe od svojih igraca i u tome lezi buducnost kluba uz pojcanje 4-5 kvalitetnih igraca sa strane,a ne ovako 20 stranaca koji ce te pocet ucjenjivat prvom prilikom,a sigurno kvalitetom to nezasluzuju.U svakom slucaju dans odigrat nerijeseno bio bi veliki podvig i za samopouzdanje i za smirenje situacije.Sretno danas.
A prvo Gradačac sa svojim gografskim položajem, pa onda Zvijezda kao klub nikad nece imat kvalitetnu omladinsku školu, jedino da osnuju neku Školu u Tuzli, Zenici, ili Sarajevu a u Gradaccu toga neće zadugo bitTkanton je napisao/la:Kao npr bar jedan klub u nasoj ligi....... to je problem citave lige ne samo nas, i mi kao pojedinci to nemozemo rijesit, sve dok savez to nekako regulise nekim pravilo ili kako veczmajevac je napisao/la:Ma daje nekako izgurat ovu sezonu.Opste je poznato kako zavrsavaju klubovi koji su oslonjeni samo na igrace sa strane da to traje dok ima novca.Osnovni problem naseg kluba je sto se malo obracalo paznje na razvoju omladinskog pogona i sto se nisu stvarali igraci u Gradaccu.Mi i dalje ruku na srce nemamo kvalitetnih igraca gledajuci tabele omladinske lige i u taj proces se treba sto hitnije krenut da bi bar u narednih 5 godina imali kostur ekipe od svojih igraca i u tome lezi buducnost kluba uz pojcanje 4-5 kvalitetnih igraca sa strane,a ne ovako 20 stranaca koji ce te pocet ucjenjivat prvom prilikom,a sigurno kvalitetom to nezasluzuju.U svakom slucaju dans odigrat nerijeseno bio bi veliki podvig i za samopouzdanje i za smirenje situacije.Sretno danas.
Izgleda da ti imas nekog interesa od ovakvih informacija! Redovno nas j.e.b.e.š ! Aj popusti malo pretjerujes i naporan si stim !combe je napisao/la:Kod nas se svaki dan dešava nešto novo. Juče čujem da igrači hoće da bojkotuju utakmicu protiv Borca zbog neizmirenih plata. Mi smo izgleda dotakli dno dna. Džaba smo se mi nadali i mislili da je sve uredu, spominjali neke strane sponzore itd. To su bili samo naše puste želje. Htjeli mi priznati ili ne ako se iole normalno razmišljalo znalo se da čim Cimos izađe iz Zvijezde da će doći do njenog kraja igranja Premier lige ili početka kraja igranja u istoj.
imali neko link
A kako Široki ima dobru omladinsku školu a veoma mala sredina u kojoj postoji?Tkanton je napisao/la:A prvo Gradačac sa svojim gografskim položajem, pa onda Zvijezda kao klub nikad nece imat kvalitetnu omladinsku školu, jedino da osnuju neku Školu u Tuzli, Zenici, ili Sarajevu a u Gradaccu toga neće zadugo bitTkanton je napisao/la:Kao npr bar jedan klub u nasoj ligi....... to je problem citave lige ne samo nas, i mi kao pojedinci to nemozemo rijesit, sve dok savez to nekako regulise nekim pravilo ili kako veczmajevac je napisao/la:Ma daje nekako izgurat ovu sezonu.Opste je poznato kako zavrsavaju klubovi koji su oslonjeni samo na igrace sa strane da to traje dok ima novca.Osnovni problem naseg kluba je sto se malo obracalo paznje na razvoju omladinskog pogona i sto se nisu stvarali igraci u Gradaccu.Mi i dalje ruku na srce nemamo kvalitetnih igraca gledajuci tabele omladinske lige i u taj proces se treba sto hitnije krenut da bi bar u narednih 5 godina imali kostur ekipe od svojih igraca i u tome lezi buducnost kluba uz pojcanje 4-5 kvalitetnih igraca sa strane,a ne ovako 20 stranaca koji ce te pocet ucjenjivat prvom prilikom,a sigurno kvalitetom to nezasluzuju.U svakom slucaju dans odigrat nerijeseno bio bi veliki podvig i za samopouzdanje i za smirenje situacije.Sretno danas.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Gle čuda Pehilj i Maksumić igraju, gdje je onaj sto kaze da pije sa njima kafu i da su mu rekli da su napustili Zvijezdu
Koliko ovo ozbiljnije izgleda na sredini sa Ordagićem, nekako i Trejić opuštenij
Kakvog ovog Azerbejdzanca komentator spominje
Koliko ovo ozbiljnije izgleda na sredini sa Ordagićem, nekako i Trejić opuštenij
@ Mancini
Nisam mislio na velicinu grada, vec polozaj grada, u blizini cega se nalazi i td
Široki brijeg preko brda i eto te u Mostaru nekih 15 min, i tamo imas fakultet, dok u Gradaccu djeca kad zavrse srednju skolu idu u Tuzu i Sarajevo i tamo zive za vrijeme studiranja, tako da ako dijete bas i nije neki specijalni talenat roditelji to treniranje i neshvataju ozbiljno, svakom je prioritet Skola
Nisam mislio na velicinu grada, vec polozaj grada, u blizini cega se nalazi i td
Široki brijeg preko brda i eto te u Mostaru nekih 15 min, i tamo imas fakultet, dok u Gradaccu djeca kad zavrse srednju skolu idu u Tuzu i Sarajevo i tamo zive za vrijeme studiranja, tako da ako dijete bas i nije neki specijalni talenat roditelji to treniranje i neshvataju ozbiljno, svakom je prioritet Skola
i ja sam cuo kao neki tip iz azerbejdzana hoce da ulozi u nas...Tkanton je napisao/la:Gle čuda Pehilj i Maksumić igraju, gdje je onaj sto kaze da pije sa njima kafu i da su mu rekli da su napustili Zvijezdu
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 1 gost.