Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
sad bi se vratio, kad polagano Arsenal raste,kako financijski tako će valjda i rezultatski uskoro ići naprijed.bar se nadam tome.Ima većih prioriteta koji su potrebni ovoj ekipi od vračanja izdajnika.prvo dovest krilnog napadača,još jednog dmf-a i stopera ili stopera koji pokriti i desnog bočnog.
-
- Kontakt:
Kao i sve sponzoruse brzo je namirisao novac i ukoliko mu das odgovarajucu ponudu Barcelona vise nije njegova porodica sad mu je porodica Arsenal, hebote ovi igraci ko da su zanat pekli od Cire Blazevica (od velikoh Hrvata, 100% Bosanca iz Travnika do toga da bi sa Iranskom vojskom na prvoj liniji branio "domovinu" od Amerikanaca)Seaman je napisao/la:sad bi se vratio, kad polagano Arsenal raste,kako financijski tako će valjda i rezultatski uskoro ići naprijed.bar se nadam tome.Ima većih prioriteta koji su potrebni ovoj ekipi od vračanja izdajnika.prvo dovest krilnog napadača,još jednog dmf-a i stopera ili stopera koji pokriti i desnog bočnog.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Zaboravi i covjeka koji sada proziva srpsku reprezentaciju zbog neuspjeha u ovim kvalifikacijama jer nisu njemu ponudili selektorsko mjesto!BigBigBang je napisao/la:Kao i sve sponzoruse brzo je namirisao novac i ukoliko mu das odgovarajucu ponudu Barcelona vise nije njegova porodica sad mu je porodica Arsenal, hebote ovi igraci ko da su zanat pekli od Cire Blazevica (od velikoh Hrvata, 100% Bosanca iz Travnika do toga da bi sa Iranskom vojskom na prvoj liniji branio "domovinu" od Amerikanaca)Seaman je napisao/la:sad bi se vratio, kad polagano Arsenal raste,kako financijski tako će valjda i rezultatski uskoro ići naprijed.bar se nadam tome.Ima većih prioriteta koji su potrebni ovoj ekipi od vračanja izdajnika.prvo dovest krilnog napadača,još jednog dmf-a i stopera ili stopera koji pokriti i desnog bočnog.

Inace spanski mediji sada pisu kako eto Barca spremila ponudu za Wilsherea u januaru. Ovi jadnici se utripovali da ce im Arsenal sto godina biti prinudjen prodavati igrace. Inace vec su ga poceli vrbovati, sada ocekujem potvrdu njegove katalonske DNKa!

Takodje pojavila se i pretpostavka nakon svih ovih izjava i nagadjanja da spremaju zamjenu Fabregas-Wilshere!

Ti se ljudi drogiraju opasno!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Jedino ako Fabregasa i Songa u paketu posalju 

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
-
- Kontakt:
Ma to su samo spekulacije a ionako Wilshere ne treba Barceloni, dobar je ali oni imaju dosta takvih igraca u Barceloni B 

Pajo, hoćete li izdržati do nove godine?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ako ispadnemo u grupama LP, titula ne bi trebala doci u pitanje. Uostalom Arsenal je poslije dobrih startova uvijek padao tamo krajem Februara pocetkom Marta, kad pocinje proljece u Evropi i kad se u FA kupu zakuha, ne znam odakle taj mit da Arsenal prije nove godine ispada iz trke (dobro jedino ako racunamo ove zadnje dvije sezone, ali realno tad nismo imali trku iz koje cemo ispasti jer u trci za titulu nismo bili vec poslije 5-6 kola).
uživanje 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kakva vam je logika da ne zelite Fabregasa nazad, stvarno ne razmisljate puno glavom.
Koliko godina imaju Arteta i Rosicky? Diaby ako poigra hrakni me slobodno. Cocquelin nece ni dobijati sanse izgleda jer nesto Wenger ne vjeruje u njega..
Fabregas je tu onda, ako dodje nazad bice to fenomenalno, Wilshere, Ramsey, Cesc, Ozil, imali bi najjacu vezu na svijetu uz Flaminija jos, + Flamini i Cesc su igrali zajedno i to bi bilo FENOMENALNO.
Ali par vas ovdje ocito konta da bi Rosicky i Diaby, Arteta mogli igrati jos 4 godine znas.. a ustvari ako dogodine iko poigra kako treba od njih onda stvarno nismo ekipa za vece domete, nije da ja imam nesto protiv njih, sva tri igraca su mi dosta draga, a Arteta nekako najdrazi ali budite realni sada.. da li je bolje imati na klupi jednog Cesca ili ove starije igrace koji imaju cesto povrede a jos imaju problem sa formom.. Ako nebude neko radio npr. malo opadne igra ili umor tu je Cesc.
Tako da cu ga otvorenim rukama docekati jer mu je mjesto u Arsenalu.
Koliko godina imaju Arteta i Rosicky? Diaby ako poigra hrakni me slobodno. Cocquelin nece ni dobijati sanse izgleda jer nesto Wenger ne vjeruje u njega..
Fabregas je tu onda, ako dodje nazad bice to fenomenalno, Wilshere, Ramsey, Cesc, Ozil, imali bi najjacu vezu na svijetu uz Flaminija jos, + Flamini i Cesc su igrali zajedno i to bi bilo FENOMENALNO.
Ali par vas ovdje ocito konta da bi Rosicky i Diaby, Arteta mogli igrati jos 4 godine znas.. a ustvari ako dogodine iko poigra kako treba od njih onda stvarno nismo ekipa za vece domete, nije da ja imam nesto protiv njih, sva tri igraca su mi dosta draga, a Arteta nekako najdrazi ali budite realni sada.. da li je bolje imati na klupi jednog Cesca ili ove starije igrace koji imaju cesto povrede a jos imaju problem sa formom.. Ako nebude neko radio npr. malo opadne igra ili umor tu je Cesc.
samo pitanje jedno Gunnersi, imam u ponudi na kladzi Bendtner NE daje gol, kvota 1.50, pa me zanima da li ima ikakve sanse da on nastupi sutra ili je jednostavno ovo poklon kladionice ? 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
gaston je napisao/la:samo pitanje jedno Gunnersi, imam u ponudi na kladzi Bendtner NE daje gol, kvota 1.50, pa me zanima da li ima ikakve sanse da on nastupi sutra ili je jednostavno ovo poklon kladionice ?
ima šanse...zabit će ga Benta sutra...kladionica nikad ne poklanja

A.F.C. Bournemouth!
Jesi ti ozbiljan il' se salis kad kazes da bi ti Cesc bio na klupi?AA23 je napisao/la:Kakva vam je logika da ne zelite Fabregasa nazad, stvarno ne razmisljate puno glavom.

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Nije valjda mislio da Cesc bude na klupi...

- Ozymandias
- Kontakt:
Pokraj ovakvog veznog reda i na klupi bi mu mjesto bilo upitnoParadajz je napisao/la:Nije valjda mislio da Cesc bude na klupi...

- frankqqqqq
- Kontakt:
Očekujem da se iskale na CP-u i da im uvale 4 gola minimalac. Giroud, Ramsey i da Bog da Bendtner odčepio pa ga i on uvalio 

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Flamini, Ramsey, Ozil, Cazorla, Giroud.
Rođen s tobom da budem
ovo se mora pobjediti 

Mislim da cemo rastaviti CP na proste faktore,još bi više volio da nam je sredina sa Jackom,a Arteta na klupi,ali i ovako solidno izgleda, a i bliži se gust raspored pa mora se i Jack odmorit..Faraon iz Visokog je napisao/la:Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arteta, Flamini, Ramsey, Ozil, Cazorla, Giroud.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
sa Artetom u prvih 11, mi FK Sarajevo ne bi rastavili na proste faktore.
Nesto kontam da ce te kiksati kad citam ove postove. Par puta ste bili ubjedjeni u pobjedu i na kraju drugacije ispadne, pa pisete postove kako ste poletili.
To samo mislim ovako forumski, inace sam vas rukno na par tiketa pobjedu
To samo mislim ovako forumski, inace sam vas rukno na par tiketa pobjedu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.