Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Chat
Sretna nova godina svima ,da je provede u zdravlju i veselju
Ajd ljudi, fino se provedite veceras
"vidimo se" iduce godine

"vidimo se" iduce godine
kad ti dodje iz skoleMirza_Hordas je napisao/la:ŽELIM SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2010 GODINU SVIM FORUMAŠIMA![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
lejla je napisao/la:kad ti dodje iz skoleMirza_Hordas je napisao/la:ŽELIM SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2010 GODINU SVIM FORUMAŠIMA![]()
nema škole
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Sretna Nova 2010 Godina,puno zdravlja,vesenja,ljubavi,novaca,postova zeli vam Emir 
A C A B !
hihi,, bilo bi je da ti je Koha razrednaMirza_Hordas je napisao/la:
nema škole![]()
![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Sve najbolje vam želim od srca svima.
Isplešite se,proslavite i da nam bude BOLJA.
SRETNA VAM NOVA GODINA
Fanaticima navijačima želim da sportska godina bude uspiješnija,i da odemo na EP Ako Bog DA.
Pozdrav svima.
Isplešite se,proslavite i da nam bude BOLJA.
SRETNA VAM NOVA GODINA
Fanaticima navijačima želim da sportska godina bude uspiješnija,i da odemo na EP Ako Bog DA.
Pozdrav svima.
joj, kad vec spomenuste skolu, ja sam danas uspio neopravdani fasovat, ustvari citav moj razred

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Kad vec spominjete skolu...otisao sam samo na matematiku da mi 2 zakljuci i odma na kafuThe Game je napisao/la:joj, kad vec spomenuste skolu, ja sam danas uspio neopravdani fasovat, ustvari citav moj razred![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A C A B !
Ih, meni matematiku juce tri zakljucila, ja sam danas samo bio na kafi, zato sam i dobio neopravdani (tj. zbog profesorice koja je otisla u Sandzak, **** je on)Emir_ZENICA je napisao/la:Kad vec spominjete skolu...otisao sam samo na matematiku da mi 2 zakljuci i odma na kafuThe Game je napisao/la:joj, kad vec spomenuste skolu, ja sam danas uspio neopravdani fasovat, ustvari citav moj razred![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma dobro meni je ovo zavrsna godina skolovanja ...pa mi je svejedno koliko imam neopravdanih ...The Game je napisao/la: Ih, meni matematiku juce tri zakljucila, ja sam danas samo bio na kafi, zato sam i dobio neopravdani (tj. zbog profesorice koja je otisla u Sandzak, **** je on)![]()
![]()
![]()
Nemogu pasti ...gotiva
A C A B !
Meni je iduca aBd zavrsnaEmir_ZENICA je napisao/la:Ma dobro meni je ovo zavrsna godina skolovanja ...pa mi je svejedno koliko imam neopravdanih ...The Game je napisao/la: Ih, meni matematiku juce tri zakljucila, ja sam danas samo bio na kafi, zato sam i dobio neopravdani (tj. zbog profesorice koja je otisla u Sandzak, **** je on)![]()
![]()
![]()
Nemogu pasti ...gotiva
Al ovaj danas neopravdani je bio toliko ofiran i glup da ne mogu jos da vjerujem
Mi smo otisli sa casa, malo prohodali i vratili se pred skolu, kad tamo direktor ceka
Samo usli u kabinet i izasli u roku tri sekunde
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
lejla je napisao/la:hihi,, bilo bi je da ti je Koha razrednaMirza_Hordas je napisao/la:
nema škole![]()
![]()
opet ne bi bio u školi
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Koja skola ?The Game je napisao/la:
Meni je iduca aBd zavrsna
Al ovaj danas neopravdani je bio toliko ofiran i glup da ne mogu jos da vjerujem
Mi smo otisli sa casa, malo prohodali i vratili se pred skolu, kad tamo direktor ceka
Samo usli u kabinet i izasli u roku tri sekunde![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma mi smo dosli na matematiku ...zakljucila mi 2 ...nisam ni cekao da zvoni odma izadjem i na kafu (s kolegama) i onda poslije u skolu kod direktora zahebancija tamo vamo ....ma uzivas
A C A B !
Gimnazija brateEmir_ZENICA je napisao/la:Koja skola ?The Game je napisao/la:
Meni je iduca aBd zavrsna
Samo usli u kabinet i izasli u roku tri sekunde![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eto na sta je ta ugledna skola spala
Ja jos spadam među primjerne ucenike
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
I ja sam Gimnazija...vidjet ces kad dodjes u 4 razred..nefermas nikog ni 2%The Game je napisao/la:
Gimnazija brate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eto na sta je ta ugledna skola spala![]()
![]()
Ja jos spadam među primjerne ucenike![]()
I ja sam primjerno celjade
A C A B !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Mala raja, sretna nova godina, i da nam prezivite 2012. godinu
Da prezivimo i da se kvalifikujemo na Euro 2012QUARESMA 18<<< je napisao/la:Mala raja, sretna nova godina, i da nam prezivite 2012. godinu
× Plava krv ispod koze ×
- majestic24
- Kontakt:
SRETNA NOVA GODINA..Zelim vam sve najbolje u zivotu,puno zdravlja,srece ,postovanja i para!!
P.S bavarian_bk..nikad vise necu u Krupu doci za novu godinu. U 10 sam se vratio kuci. U piz.. materinu,koje nevrijeme. Allaha mi za 5 min 10 cm leda napadalo. Smrznuo sam se LP djeda mraz.

P.S bavarian_bk..nikad vise necu u Krupu doci za novu godinu. U 10 sam se vratio kuci. U piz.. materinu,koje nevrijeme. Allaha mi za 5 min 10 cm leda napadalo. Smrznuo sam se LP djeda mraz.
Zadnja izmjena: majestic24, dana/u 01 jan 2010, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sretna 2010. godina.
sretnu novu posebno zelim svim Kataloncima, Galacticosima i Zenicanima
i ostalim naravno zelim da vam se sve zelje barem upola ispune.
sretnu novu posebno zelim svim Kataloncima, Galacticosima i Zenicanima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.