Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Vrlo bitna pobjeda, protiv Uniteda i Liverpola 4 boda ce biti ok. 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To Ramsey donesi mi bodova na fantasyju 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Bili smo dvaput bolja ekipa ali imali smo danas više sreće nego pameti iako smo bolji od ovih jadnika. Trebali smo i morali smo sve riješiti još u prvom poluvremenu ili na početku drugog. Girouda je izvukao ovaj kasni gol, a taman sam se spremao da napišem dosta kritika na njegovu igru danas. Do sljedećeg puta Oliviere.
Dakle izgubili smo Flamstera i Artetu na 3 tekme. Iako znam da vam je zbog ovog drugog drago meni ipak nije jer slijede teške utakmice a nemamo koga rotirat. Crveni jeste bio ali i sudija i Arteta su prelako nasjeli. Znaci Chamakh izdominirao.
Necu vise da pametujem, dobili smo ali daleko sam od zadovoljnog. Iz utakmice u utakmicu roster nam je sve manji, a igrači sve više pokazuju neke dječije bolesti od kojih smo uvijek bolovali.
Opet drago mi je da pred neke jako teške utakmice i derbije ulazimo sa nekom finom bodovnom zalihom, ali ovo može i mora bolje.
COYG!
Dakle izgubili smo Flamstera i Artetu na 3 tekme. Iako znam da vam je zbog ovog drugog drago meni ipak nije jer slijede teške utakmice a nemamo koga rotirat. Crveni jeste bio ali i sudija i Arteta su prelako nasjeli. Znaci Chamakh izdominirao.

Necu vise da pametujem, dobili smo ali daleko sam od zadovoljnog. Iz utakmice u utakmicu roster nam je sve manji, a igrači sve više pokazuju neke dječije bolesti od kojih smo uvijek bolovali.
Opet drago mi je da pred neke jako teške utakmice i derbije ulazimo sa nekom finom bodovnom zalihom, ali ovo može i mora bolje.
COYG!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Arsenal
Meni i Ramiz i Giro.Unofficialpage je napisao/la:To Ramsey donesi mi bodova na fantasyju
Keep walking.
-
- Kontakt:
Bitna su 3. boda, valjda cemo se nekako skrpiti za slijedece meceve. Sczeczny je zasluzui CS.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
DŽABA SUDIJE DZABA!
Koliko nas ovi pehovi hoće to nije normalno..
Jako bitna trica danas, a ubjedljivo najzasluzniji Vojo, da je usla ili Vordova ili Jedinakova sutina mozda bi ostali i bez boda do kraja, podigo je kompletnu ekipu onim intervencijama.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Što misliš da će Arteta dobiti 3 utakmice? Možda jednu, eventualno dvije al baš tri... Nisam siguran, al eto svašta može biti.
Jel sigurno da Flaminija nema samo 3 utakmice, pošto bi to bila premija, dobro je ako neće biti više od te 3 utakmice odsutan.
Szszesny igrač utakmice
Jel sigurno da Flaminija nema samo 3 utakmice, pošto bi to bila premija, dobro je ako neće biti više od te 3 utakmice odsutan.
Szszesny igrač utakmice

Nadajmo se da ce Flamini biti sto skorije spreman, ovako nemamo nijednog veznjaka koji je defanzivno orjentisan. Super vazna 3 boda s obzirom na tok utakmice. Igru brisi bodove pisi.
- Marsal
- Kontakt:
Mislim da je svaki crveni 3 tekme ali opet moguće je da bude samo jedna zato što je bio "profesionalni" faul. Tako je Mertesackeru bilo prošle godine kada je dobio crveni na gostovanju kod WBA.PIKE je napisao/la:Što misliš da će Arteta dobiti 3 utakmice? Možda jednu, eventualno dvije al baš tri... Nisam siguran, al eto svašta može biti.
Za Flaminija ne znam, ali molite se da se vrati čim prije.
Što džaba sudije? Po meni je ono bio čist crveni!AA23 je napisao/la:DŽABA SUDIJE DZABA!
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- HighburyHigh
- Kontakt:
Ma daj, gurnuo je njega Chamakh prvo i bukvalno se zapetljali jedan za drugog. Pogledaj ponovni snimak i obrazi paznju na ruke Chamakha.anell je napisao/la:Što džaba sudije? Po meni je ono bio čist crveni!AA23 je napisao/la:DŽABA SUDIJE DZABA!
Victoria Concordia Crescit.
Jednu utakmicu ce dobiti,kakve 3Marsal je napisao/la:Mislim da je svaki crveni 3 tekme ali opet moguće je da bude samo jedna zato što je bio "profesionalni" faul. Tako je Mertesackeru bilo prošle godine kada je dobio crveni na gostovanju kod WBA.PIKE je napisao/la:Što misliš da će Arteta dobiti 3 utakmice? Možda jednu, eventualno dvije al baš tri... Nisam siguran, al eto svašta može biti.
Za Flaminija ne znam, ali molite se da se vrati čim prije.

Direktan crveni karton je 3 utakmice kazne
Ne mogu sad naci snimak, ali mislim da je Arteta u onoj situaciji navian i glup ispao, trebo je pusiti Chamaka... on bi to svakako profulao.HighburyHigh je napisao/la:Ma daj, gurnuo je njega Chamakh prvo i bukvalno se zapetljali jedan za drugog. Pogledaj ponovni snimak i obrazi paznju na ruke Chamakha.anell je napisao/la:Što džaba sudije? Po meni je ono bio čist crveni!AA23 je napisao/la:DŽABA SUDIJE DZABA!
Zadnja izmjena: anell, dana/u 26 okt 2013, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Hajberi lave, ne mora bit tacno ono sto kaze komentator na SK1, cist crveni ko suza, ali je na kraju dobro ispalo, zadnji igrac, nema tu puno price.HighburyHigh je napisao/la:Ma daj, gurnuo je njega Chamakh prvo i bukvalno se zapetljali jedan za drugog. Pogledaj ponovni snimak i obrazi paznju na ruke Chamakha.anell je napisao/la:Što džaba sudije? Po meni je ono bio čist crveni!AA23 je napisao/la:DŽABA SUDIJE DZABA!
#Voajeroljupci na respiratorima.
Sta god da je bilo ne umanjuje cinjenicu da je Arteta kloc i ne zasluzuje da prismrdi prvih XI Arsenala, nesto slicno kao i Chamakh birivaktile. Treba ga prodati pod hitno C.Palaceu.HighburyHigh je napisao/la:Ma daj, gurnuo je njega Chamakh prvo i bukvalno se zapetljali jedan za drugog. Pogledaj ponovni snimak i obrazi paznju na ruke Chamakha.anell je napisao/la:Što džaba sudije? Po meni je ono bio čist crveni!AA23 je napisao/la:DŽABA SUDIJE DZABA!
Sent from my iPhone using Tapatalk pro
- Marsal
- Kontakt:
I po meni je čist crveni, Arteta nasjeo ko levat.
-
- Kontakt:
Cist crveni bez dileme Arteta zadnji igrac odbrane Chamkh mu je pobjegao s prijemom lopte i Arteta ga kao zadnji igrac srusio naivno, ono je crveni 100%. Ramsey je pokusao da i prije obaranje prestigne obojicu da Arteta ne dobije crveni sto je i pokazivao sudiji ali nije stigao Arteta je zadnji igrac.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- HighburyHigh
- Kontakt:
Najmanje bitno sta komentator govori. Pogledaj ponovo video i obrati paznju na ruke Chamakha i do cega je doslo do pada. Bukvalno su se spetljali nakon odgurivanja Chamakha. Mozda bi i malo drugacije bilo da nije bio zadnji igrac Chamakh, ali je istovremeno veoma teska odluka za sudiju. Najbitnije je da postoji zamjena za Artetu, ali u ovom trenutno za Flaminija tesko. Nadam se da nije ozbiljna povreda.bega_afc je napisao/la:
Hajberi lave, ne mora bit tacno ono sto kaze komentator na SK1, cist crveni ko suza, ali je na kraju dobro ispalo, zadnji igrac, nema tu puno price.
[youtube][/youtube]
Victoria Concordia Crescit.
Da, ali ga NIJE POKOSIO!
Nije bilo starta sa ledja, cisto guranje jedan do drugoga, ali naravno sta ce Šamak se snadje a ovaj sudija ko debil samo crveni vadi, bez ikakve konsultacije sa ostalim sudcima, dzaba 50 sudija nikad neke odluke nece biti ispravne.
Nije bilo starta sa ledja, cisto guranje jedan do drugoga, ali naravno sta ce Šamak se snadje a ovaj sudija ko debil samo crveni vadi, bez ikakve konsultacije sa ostalim sudcima, dzaba 50 sudija nikad neke odluke nece biti ispravne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.