FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos da sam se njemu obratila, pa hajde. Dobi ban za dz. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dobro je i sto Zvijezda vodi, koliko sam upratio tu tekmu, cini mi se da igraju bolje i mogli bi im uvaliti do kraja barem jos 1
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Katastrofalni su nam rezultati stvarno, ako ovako ostane u Travniku i Gradačcu prilazimo Borcu na dva boda.Sramota, HUSREFE ODLAZI1L8F9C2 je napisao/la:Pusti njega i slicne, oni i dalje smatraju da je doticni neki strucnjak, a nas klub nikad nije imao bolje uslove a goru igru i rezultate. Igramo seljacki fudbal ko nekad Sloboda bitno je samo sacuvati svoj gol a gore ako sta udje dobro je.
Zato doticni treba da ode dok jos imamo sanse da nesto napravimo u ligi.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Sa ovim rasporedom mi smo trebali biti u plusu 5 bodova....Shanks je napisao/la: Katastrofalni su nam rezultati stvarno, ako ovako ostane u Travniku i Gradačcu prilazimo Borcu na dva boda.Sramota, HUSREFE ODLAZI
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Opet procitaj sta sam napisao ... kakve uslove i ostalo imamo znaci trebalo bi da smo daleko ispred ostalih, al dosta nama bod protiv Mladosti iz Velike Obarske, sto je najtuznije ruznijeg fudbala nisam gledao ni kad je Husnija Arapovic bio trener.Shanks je napisao/la:Katastrofalni su nam rezultati stvarno, ako ovako ostane u Travniku i Gradačcu prilazimo Borcu na dva boda.Sramota, HUSREFE ODLAZI1L8F9C2 je napisao/la:Pusti njega i slicne, oni i dalje smatraju da je doticni neki strucnjak, a nas klub nikad nije imao bolje uslove a goru igru i rezultate. Igramo seljacki fudbal ko nekad Sloboda bitno je samo sacuvati svoj gol a gore ako sta udje dobro je.
Zato doticni treba da ode dok jos imamo sanse da nesto napravimo u ligi.
Dakle opet se saberi i skontaj raspored USLOVE i ostalo i zapitaj se zasto smo zadovoljni ako cemo doci Borcu na dva boda.
A novi trener bi to kao promijenio
ne možemo stalno mijenjati trenere, tako nećemo daleko.
Bravo za momke koji su otišli u Travnik, odlično navijanje.
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Pa vjerovatno bi novi trener imao onu stvar da napadne Mladost kuci a u gostima protiv Zvijezde gdje nam treba tri boda ubacio malog Plakala pa sta bude. Ali nema veze bitno je da se Radovac i nasa djeca ne guraju a mali je nas najbolji igrac, ali neka nama brzog od njega ima koristi.Shanks je napisao/la:A novi trener bi to kao promijenione možemo stalno mijenjati trenere, tako nećemo daleko.
Ma pustite ga, lik u svakom komentaru kuka na Husrefa. Mora da su po strani licni razlozi.
Dosadio je i Bogu i narodu. Shvatili smo vise da ga ne podnosi, al' on ne prestaje. Uhvatio se Husrefa k'o pijan plota.
Crk'o link.
Dosadio je i Bogu i narodu. Shvatili smo vise da ga ne podnosi, al' on ne prestaje. Uhvatio se Husrefa k'o pijan plota.
Crk'o link.
Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 26 okt 2013, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
LANET OLSUN!
-
lucif3R666
- Kontakt:
ovo je vise smijesno , pa ne znam sta treba da se desi da musemic kaze da odlazi ?
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
sta je sad ovo, jel vodi sarajevo, il je 1-1 ?
i na rezultatima 1-1. nije valjdaBelmin6 je napisao/la:sta je sad ovo, jel vodi sarajevo, il je 1-1 ?
Sarajevo ljubavi moja.
Ovi ispravili na 0:1. 
LANET OLSUN!
Tatomiroviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic

0-2
Tatko nakon kornera
Tatko nakon kornera
Aferim. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Joj ovih zaduzenih za prenos, stisavaju ton kod skandiranja...

Joj Karicuuuuuuuu

Napokon.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mi dobili,Borac kiksao,kone 0-0 za sad,extra kolo za nas.Sad u srijedu aBd po pobjedu. 
Sarajevo ljubavi moja.
Trenutno korisnika/ca: egocentrik i 3 gosta.