Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dok sam citao prvi dio tvog komentara, pomislio sam isto sto si napisao u drugom dijelu. Moguc isti scenarij. Nakon toliko godina cekanja titule, zasitili se tom jednomZgemboAdislic je napisao/la:Zato sto je pobjedio sve moguce sa Unitedom: Champions League, Premiership, FA Cup, zvanicno proglasen najboljim igracem svijeta sa Unitedom.. Sta je imao vise dokazivat tamo?tyler durden je napisao/la: Ne znam, zasto je Ronaldo napustio UTD ?
Ali opet smatram da bi trebao Romu da napusti. Ovo im je jedna godina gdje igraju super. Poslje ce opet biti neozbiljni i nece imati ambicije niti para da potrose na igrace tako da budu medju najboljim klubovima u Europi. Isto ko u godinama poslje kad su pobjedili Seriju A kad ono, 2000 ili 2001?
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Toti;mogao birat klub,mega igrac bio...
Tip osta,dakle,sve je individualno...
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Don't raise your voice, improve your argument.
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Satima je dnevno ucio od najboljeg, zato i jeste najbolji, i ne samo po slobodnjacima ima jos puno karakteristika sa kojima je Pjana u vrhu Evrope.maminho je napisao/la:Miralem je trenutno najbolji izvođač slobodnjaka u Europi.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
lolmaminho je napisao/la:Miralem je trenutno najbolji izvođač slobodnjaka u Europi.
on ni u klubu nije najbolji, a kamol' u Evropi
sve dok igra Totti, Mire ce uvijek biti broj 2
Smijes se vlastitoj gluposti. Procitaj sta je covjek napisao.harko8 je napisao/la:lolmaminho je napisao/la:Miralem je trenutno najbolji izvođač slobodnjaka u Europi.
Gdje ti vidis da je covjek napisao ko je broj 1 u Romi kao igrac?
Pise ti lijepo da je Pjanic trenutno najbolji izvodjac slobodnih udaraca u Evropi.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
i ja kazem da nije najbolji izvodjac slobodnih udarca ni u klubu, a kamoli u Evropiemir79 je napisao/la:Smijes se vlastitoj gluposti. Procitaj sta je covjek napisao.harko8 je napisao/la:lolmaminho je napisao/la:Miralem je trenutno najbolji izvođač slobodnjaka u Europi.
Gdje ti vidis da je covjek napisao ko je broj 1 u Romi kao igrac?
Pise ti lijepo da je Pjanic trenutno najbolji izvodjac slobodnih udaraca u Evropi.
ne znam ni jednog tko je u ovom trenutku bolji, pa pjankeov svaki slobodnjak ide u okvir, i kada ju plasira i kada ju napucaharko8 je napisao/la:
i ja kazem da nije najbolji izvodjac slobodnih udarca ni u klubu, a kamoli u Evropi
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Bernd Stange: "harko8 sere."Virtu4l je napisao/la:Šta reče i ostade živ.
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Harko8 ne smijes takvo nesta napisati,samo potvrdjuj i ne govori nista kontra nekih postova koji nase igrace dizu u nebesa.harko8 je napisao/la:lolmaminho je napisao/la:Miralem je trenutno najbolji izvođač slobodnjaka u Europi.
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma jok,samo hrakaj jel vidis da se preziva sa ic,a pogotovo da igra za BIH repku.Sabinho je napisao/la:Harko8 ne smijes takvo nesta napisati,samo potvrdjuj i ne govori nista kontra nekih postova koji nase igrace dizu u nebesa.harko8 je napisao/la:lolmaminho je napisao/la:Miralem je trenutno najbolji izvođač slobodnjaka u Europi.
I da, sto vise dizati komsije,i iz okolnih dezela i drugih quraca palaca.
U prevodu i tudje vanago,sladze od baklave.
Haj sad ce crtani.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Džeko je onda na sigurnom.harishp je napisao/la:samo hrakaj jel vidis da se preziva sa ic,
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 19vendetta87, al87, ANamelessGhoul, b00t, boki86, BordoArmy88, CHR, Confiance, COYGBiH, Crkvice1988, Daduli, DanijelTZ, denza, drakemayelover, dzemil, EdinTz, enobarca, exampLe., ExEsPerac, FerdinandF, galia95, GeriOldman, Hajdeee, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, izdzezveubrazil, J1897, Jegres, Jet2Holiday, JimmyPage, jurisicduska, KarlMarx, kladionicar30, lakilone, Ledara, LondonBlues, Lynx, marlostanf1eld, Maroon1946, MokraKifla, MostarNeretva, nerkolfc, PeppermintSA, Proximic, ronaldo99, s4mke, shminka, signalidunapark, Smaja, soxx, StevieG8, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, UtdBiH21, Venom, Wisey, Wolffire, xinxee, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 443 gosta.