Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Seaman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Seaman » 26 okt 2013, 16:02

još je zanimljivije da konj koji je radio ugovor za posudbu Chamakha nije ugradio da nemože igrat protiv nas,tako bar radi 70% ekipa.makar dobro je završilo

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 26 okt 2013, 16:02

HighburyHigh je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:
Hajberi lave, ne mora bit tacno ono sto kaze komentator na SK1, cist crveni ko suza, ali je na kraju dobro ispalo, zadnji igrac, nema tu puno price.
Najmanje bitno sta komentator govori. Pogledaj ponovo video i obrati paznju na ruke Chamakha i do cega je doslo do pada. Bukvalno su se spetljali nakon odgurivanja Chamakha. Mozda bi i malo drugacije bilo da nije bio zadnji igrac Chamakh, ali je istovremeno veoma teska odluka za sudiju. Najbitnije je da postoji zamjena za Artetu, ali u ovom trenutno za Flaminija tesko. Nadam se da nije ozbiljna povreda.

[youtube][/youtube]
Ja stvarno ne znam o čemu ti pišeš, tj. znam, pišeš gluposti. Crveni karton je čist ko suza, nikakva teška odluka za sudiju, školski crveni karton.

Nego, mora se reći važna pobjeda za Arsenal, ovakve su prošli sezona rutinski kiksali ...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 okt 2013, 16:03

Ma Chamakh ga iskusno uzeo, primio loptu dao sebi veci for usao u putanju Artetej er je znao da ako ga ARteta ne srusi spor je stici ce ga neki bek ili Ramsey. Arteta glup nasjeo ko magarac i zakucao se u njega i srusio ga je. Ovde se takodjer pika i to da je lopta kod Chamakha posto je on primio i dao u for. Sudija nas jeste ostetio ali u ovoj situaciji sve osim crvenog je losa odluka.

Moram reci da gore ekipe od Palaca dugo nisam vidio a povremeno pratim i Premier ligu BiH. U onom Championshipu ima drama dobrih ekipa koje dobro igraju kuci sa premijerligasima i nerijetko pobjedjuju nije mi jasno kako su ovi mentoli usli u Premiership?
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 26 okt 2013, 16:07, ukupno mijenjano 2 puta.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 26 okt 2013, 16:04

Seaman je napisao/la:još je zanimljivije da konj koji je radio ugovor za posudbu Chamakha nije ugradio da nemože igrat protiv nas,tako bar radi 70% ekipa.makar dobro je završilo
kakav si ti talenat, pa frajer nije na posudbi nego ga je palace kupio

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 26 okt 2013, 16:06

PIKE je napisao/la:
Seaman je napisao/la:još je zanimljivije da konj koji je radio ugovor za posudbu Chamakha nije ugradio da nemože igrat protiv nas,tako bar radi 70% ekipa.makar dobro je završilo
kakav si ti talenat, pa frajer nije na posudbi nego ga je palace kupio
Toliko o tome kako on prati Arsenal :)

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 26 okt 2013, 16:08

:mrgreen: pisalo jedno vrijeme posudba,dalje opće nisam gledao kaj se s tim drvom događalo,tad sam bio na moru tak da nisam drko po netu

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 26 okt 2013, 16:16

MoR je napisao/la: Ja stvarno ne znam o čemu ti pišeš, tj. znam, pišeš gluposti. Crveni karton je čist ko suza, nikakva teška odluka za sudiju, školski crveni karton.

Nego, mora se reći važna pobjeda za Arsenal, ovakve su prošli sezona rutinski kiksali ...
Ti dodjes ovdje sa nekim pokusajem normalne komunikacije koje vidim imas manjak. Niko ti ne daje pravo da vrijedjas. Forum jeste sredstvo iskazivanja svog misljenja. Mogao si ovo normalnije napisati, jednostavno uljudno sloziti se ili ne, a ne govoriti nekome da pise gluposti. Procitaj bolje sta sam napisao. Ti si baljezgao po ovom podforumu hiljade puta pa ti nisam ni rijeci rekao.
U fudbalu ovih situacija je bilo na pretek pa su se desavali i razliciti raspleti situacija. Ovo je moglo otici u oba slucaja, ali najvise je rezultiralo to sto je Chamakh bio posljednji igrac. Jako naivno od Artete sto je iskoristio ovaj duel onako kako je iskoristio. Chamakh je previse otisao u stranu i jednostavni duel rukama je doveo do toga da se spetljaju. Jedan igrac Arsenala je i sustizao njihovog posljednjeg, moglo je ovo zavrsiti i mnogo bolje nego sto jeste.
Victoria Concordia Crescit.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 26 okt 2013, 16:18

Na ovakvim se utakmicama titula osvaja,ovo je ono sto je falilo Arsenalu zadnjih sezona.Dosta su gubili bodove protiv ovih ekipa ,gdje se odmah upisu bodovi.
Sretno u nastavku sezone.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 26 okt 2013, 16:20

Joj opete se ložite na ove pacenicke komentare, pa koga boli qrac šta oni misle, zašto toliko patite od toga šta drugi ljudi misle i pišu..

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 26 okt 2013, 16:24

MoR je napisao/la: Ja stvarno ne znam o čemu ti pišeš, tj. znam, pišeš gluposti. Crveni karton je čist ko suza, nikakva teška odluka za sudiju, školski crveni karton.

Ti dodjes ovdje sa nekim pokusajem normalne komunikacije koje vidim imas manjak. Niko ti ne daje pravo da vrijedjas. Forum jeste sredstvo iskazivanja svog misljenja. Mogao si ovo normalnije napisati, jednostavno uljudno sloziti se ili ne, a ne govoriti nekome da pise gluposti. Procitaj bolje sta sam napisao. Ti si baljezgao po ovom podforumu hiljade puta pa ti nisam ni rijeci rekao.
Nema potrebe da jadikuješ o načinu mog pisanja i da filozofiraš o načinu pravljenja ovog faula, ovo je jednostavno školski primjer crvenog kartona i tvoje tvrdnje na koje sam reagovao, a kojima si tvrdio suprotno i jesu gluposti - ili neznanje, kako god hoćeš. O tome da li sam ja baljezgao ili ne, možemo raspraviti, iznesi činjenice pa da vidimo.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 26 okt 2013, 16:28

Upravu je covjek, sta ga napadate.

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 26 okt 2013, 16:32

MoR je napisao/la:

Nema potrebe da jadikuješ o načinu mog pisanja i da filozofiraš o načinu pravljenja ovog faula, ovo je jednostavno školski primjer crvenog kartona i tvoje tvrdnje na koje sam reagovao, a kojima si tvrdio suprotno i jesu gluposti - ili neznanje, kako god hoćeš. O tome da li sam ja baljezgao ili ne, možemo raspraviti, iznesi činjenice pa da vidimo.
Ne znam sto se istresas na ovoj temi, mozda preokrene United :mrgreen: .

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 26 okt 2013, 16:34

Ozymandias je napisao/la:
MoR je napisao/la:
Ne znam sto se istresas na ovoj temi, mozda preokrene United :mrgreen: .
To se i ne dovodi u pitanje, to je aksiom. slika

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 okt 2013, 16:37

Sve i da je na posudbi, a nije, takav ugovor je neizbjezan jer je ja mislim zabranjeno da igrac igra protiv svog kluba. Nedavno se o tome nesto raspravljalo, da se u buducnosti omoguci ali navodno je sad za sad po pravilniku EPL nemoguce uraditi ugovor da posudjeni igrac igra protiv svog kluba.
Ja se ne sjecam da sam gledao tekmu (EPL) u kojoj posudjeni igrac igra protiv svog kluba?

Ovo je bitna pobjeda. Nisam bio u mogucnosti da gledam, ni minutu, pa zato nemam sta reci o igri ali bodovi u ovakvim tekmama su svakako najbitniji. Ova utakmica moze omoguciti pravo na kiks u nekoj mnooogo tezoj tekmi pa u tom slucaju ima tezinu kao da se uzeo neki puno bolji protivnik.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 26 okt 2013, 16:52

Chamackh na posudbi, vidi se koliko pratis Arsenal i koji si troll na ovoj temi.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 26 okt 2013, 17:10

MOTM
slika
Pld W D L
38 26 12 0

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 okt 2013, 17:16

Kako nekima malo treba da seru po nekome ko je drugi najbolje ocjenjeni igrac Arsenala.
Celik!3,2,2.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 26 okt 2013, 19:10

PODOLSKI: Hard work today. I hope that I can run on monday....
Pld W D L
38 26 12 0

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 26 okt 2013, 19:35

Gdje ima Giroudov gol da se pogleda??
SLOBODA NAVIJAČIMA

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 26 okt 2013, 19:37

Imas ovdje http://www.goalsarena.org/video/england ... al_en.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.