Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
joj koja igra leđima prema košu, ispadaju centri Cibone smiješni 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odlican Juka u prvom poluvremenu 9 minuta 10 poena 6 skokova

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakav je to majstor. Bravo.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Juka masina! 
Izdržati, to je temelj vrline!
Samo da ga ozljede zaobiđu... neće on dugo u Evropi ostat
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- legenda reala
- Kontakt:
On će do kraja sezone, prevazići ABA ligu 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Juka igra i "leđima" ko bi rekao.

Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Polahko, neka. Najvise bi volio da ostane s Jaskom i naredne sezone..Sredio mu je glavu, jos dok ga fizicki dotegne, tj. dok ga posljedice stalno nekih viroza prodju, bice to ekstra. Unutrasnja linija repke je za narednih deset godina rjesena, da je samo jos jednog slicnog vani.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
JUKA -IMRAN-SEMIR-EMIR -neno#4 je napisao/la:Polahko, neka. Najvise bi volio da ostane s Jaskom i naredne sezone..Sredio mu je glavu, jos dok ga fizicki dotegne, tj. dok ga posljedice stalno nekih viroza prodju, bice to ekstra. Unutrasnja linija repke je za narednih deset godina rjesena, da je samo jos jednog slicnog vani.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Taman, u pravu si. Kontam da će se to i desiti, da ga za to i spremaju, sljedeće sezone da preuzme ulogu prvog centra.neno#4 je napisao/la:Polahko, neka. Najvise bi volio da ostane s Jaskom i naredne sezone..Sredio mu je glavu, jos dok ga fizicki dotegne, tj. dok ga posljedice stalno nekih viroza prodju, bice to ekstra. Unutrasnja linija repke je za narednih deset godina rjesena, da je samo jos jednog slicnog vani.
nego, što mi žao ovog Tomasa. Dečko je rijetko viđen peh. Tetiva pukla
Semir?kim je napisao/la:JUKA -IMRAN-SEMIR-EMIR -neno#4 je napisao/la:Polahko, neka. Najvise bi volio da ostane s Jaskom i naredne sezone..Sredio mu je glavu, jos dok ga fizicki dotegne, tj. dok ga posljedice stalno nekih viroza prodju, bice to ekstra. Unutrasnja linija repke je za narednih deset godina rjesena, da je samo jos jednog slicnog vani.![]()
Skonto
Sehic na to dodas nedima djedovica koji moze od 1 do 4
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
samir Šehić moja greškanerminh74 je napisao/la:Semir?kim je napisao/la:JUKA -IMRAN-SEMIR-EMIR -neno#4 je napisao/la:Polahko, neka. Najvise bi volio da ostane s Jaskom i naredne sezone..Sredio mu je glavu, jos dok ga fizicki dotegne, tj. dok ga posljedice stalno nekih viroza prodju, bice to ekstra. Unutrasnja linija repke je za narednih deset godina rjesena, da je samo jos jednog slicnog vani.![]()
Zadnja izmjena: kim, dana/u 26 okt 2013, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Joj sudija zbog koskanja Juke i Blassingema iskljucise obojicu
Juka 12 minuta 14 poena 8 skokova

Juka 12 minuta 14 poena 8 skokova
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vokri mi što ga ne zakuca da valja
Na kraju biće da je taj incident odlučio tekmu. Cedeviti je mnogo više značio Juka, nego Cibonu onaj amerkinac.
Na kraju biće da je taj incident odlučio tekmu. Cedeviti je mnogo više značio Juka, nego Cibonu onaj amerkinac.
Kad je on izasao kosa ne mogu ubaciti, al je napredovao aBd. samo da budem zdrav i cist u glavi 
Jusufu bi najpametnije bilo da što prije ode iz zla zvanog Cedevita. Dobija mizerne minute gdje nemilice trpa, pa šta hoće njihov trener više 
Steta sto je Tomas povrijedi,oslabiti ce ekipa..Mozda Jusuf dobije vise prostora u napadu.
Šta ovo bi sa Šutala? 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
veoma dobre partije gordica i sutala, ali su njihove ekipe izgubile
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Izađe Juka, raspad sistema u Cedeviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.