FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jastaje druze vama jedan zuti a nama 5 mislim 2-3 zbog prigovora koji se mogu tolerisat. Jbte morat cu ja protiv Radnika igratDzoleZeljo je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije znao je sudija da ima dvaMrWhite je napisao/la:Je li Selimovic dobio zuti?![]()
Stvarno mi pojedini nisu ovdje jasni. Pa ovaj sudija danas je bio katastrofalan po nas. Vi ste nas mlatili kako ste stigli, a stekao sam dojam da ste namjenski mlatili za one gore.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Nemojte molim vas o sudijama pricati covjek bi pomislio da ste iz zenice a ne iz Mostara. Uvijek sudije se spominju ...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zeljo imao vise sansi i zasluzeno dobio nase pice mada je mogla i nasa jedna-dvi uc. Nego nas bezveze ker izreseta kartonimaterabajt je napisao/la:Nemojte molim vas o sudijama pricati covjek bi pomislio da ste iz zenice a ne iz Mostara. Uvijek sudije se spominju ...
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Jeste, skandiralo se oko 70. min čini mi se, neki pojedinci sa sjevera, jasno se to čulo između juga i zapada.[/quote]mulumbu1921 je napisao/la:nijeeHead je napisao/la:jel se ovo skandira dino odlazi
e ne znam za to al znam da se sa juga nije nista skandiralo sto se tice toga u prvom poluvremenu a u drugom znamo sta se desilo zbog onih debila koji dodju na utakmicu da se izivljavaju nad nama,sramota
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
-
- Kontakt:
ma nema potrebe sudijo pominjati pobjedili ste spominjete ga kad bude nerjeseno ili porazterabajt je napisao/la:Nemojte molim vas o sudijama pricati covjek bi pomislio da ste iz zenice a ne iz Mostara. Uvijek sudije se spominju ...

Robijasi 1988
- champions1921
e ne znam za to al znam da se sa juga nije nista skandiralo sto se tice toga u prvom poluvremenu a u drugom znamo sta se desilo zbog onih debila koji dodju na utakmicu da se izivljavaju nad nama,sramota[/quote]mulumbu1921 je napisao/la:Jeste, skandiralo se oko 70. min čini mi se, neki pojedinci sa sjevera, jasno se to čulo između juga i zapada.mulumbu1921 je napisao/la:nijeeHead je napisao/la:jel se ovo skandira dino odlazi
Ma skandiralo 20 ublehasa koji su i Svraki zvizdali a posle mu aplaudirali.. Odprilike isti oni likovi koji bi da je Zeljo kojim slucajem danas izgubio bodove ovdje vec ispisali 20 stranica postova pljujuci sve zivo a ovako su se malo zastekali do sledeceg naseg kiksa..
Sto se tekme tice opet jedna mucna predstava nasih.. Jamak, Kerla i Tomic po meni daleko iznad ostatka ekipe.. Hodzic i Selimovic izgledaju totalno nezainteresovano na terenu, bez imalo agresivnosti u igri.. Neozbiljno se ponasaju i moraju uveliko promijeniti pristup igri.. Nadam se da ce Svraki ovaj gol popraviti raspolozenje i da ce on poceti od pocetka derbi te dati sve od sebe.. Od ostalih nisam puno ni ocekivao tako da je njihove role suvisno komentarisati..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 26 okt 2013, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Utakmica, očekivano teška. Da smo dali gol na vrijeme, bilo bi mnogo lakše. Međutim sve je dobro što se dobro svrši. Ova tri boda su najvažnija.
Imamo dosta povrijeđenih igrača. Stana neće igrati protiv pitara, a on nam je jako bitan igrač, zbog mogućnosti igranja više pozicija. Škaljić povrijeđen. Zeljković mora igrati stopera. Ko će desnog beka? Neko je već primjetio da naša dva krila, na današnjoj tekmi (Bajić i Hodžić) nisu mogli pomoći mnogo odbrani, a to se mora. Mora se zatvarati prazan prostor. Ara je igrao neprirodnu poziciju, lijevo krilo. Morao, a to mu nije prava pozicija. Trošio se vraćajući se nazad i mislim da je to jedan od razloga što nije imao dovoljno koncentracije u završnici.
Drago mi je zbog Svrake. Mislim da će ga ovaj gol dići i da će biti opet onaj stari. Treba mu podrška sa tribina. Onih pola sata je odigrao odlično. Ne samo zbog gola. Nego općenito. Trčao, pokrivao prostor, uklizavao i sl. Igrao isturenije, nego inače. Neko je morao dati gol.
Koliko god napadali Stanića, mnogo će nam nedostajati na Hadisonu. Protiv pitara moramao imati dva beka i dva krila koja će moći "odraditi" i posao u odbrani.
Imamo dosta povrijeđenih igrača. Stana neće igrati protiv pitara, a on nam je jako bitan igrač, zbog mogućnosti igranja više pozicija. Škaljić povrijeđen. Zeljković mora igrati stopera. Ko će desnog beka? Neko je već primjetio da naša dva krila, na današnjoj tekmi (Bajić i Hodžić) nisu mogli pomoći mnogo odbrani, a to se mora. Mora se zatvarati prazan prostor. Ara je igrao neprirodnu poziciju, lijevo krilo. Morao, a to mu nije prava pozicija. Trošio se vraćajući se nazad i mislim da je to jedan od razloga što nije imao dovoljno koncentracije u završnici.
Drago mi je zbog Svrake. Mislim da će ga ovaj gol dići i da će biti opet onaj stari. Treba mu podrška sa tribina. Onih pola sata je odigrao odlično. Ne samo zbog gola. Nego općenito. Trčao, pokrivao prostor, uklizavao i sl. Igrao isturenije, nego inače. Neko je morao dati gol.

Koliko god napadali Stanića, mnogo će nam nedostajati na Hadisonu. Protiv pitara moramao imati dva beka i dva krila koja će moći "odraditi" i posao u odbrani.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Ultras1921
- Kontakt:
Stanic moze igrati u srijedu 

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- Trequartista
- Kontakt:
Za nas bi bilo bolje da ne može, ali eto.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
aaa napisem za danas vidjenje,analizu i igru svakog igraca i izbrise mi se kilometarski post...ccc tako da mi je mrsko kucati ponovo
u kratkim crtama:
Kerla najbolji u prvom a Svraka na kraju zbog gola..
Sejo unio svjezine i iskustvo...majstorski asistirao
Murija uradila sta je uradila,upropastila navijanje u drugom...
Sve u svemu nije lose na derbiju odigrat muski pa sta bude..
p.s niko nije primjetio da semafor nije radio..

u kratkim crtama:

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- invincible1921
- Kontakt:
Dobra utakmica,puno bolje nego radnik i slavija.Svraka konacno podsjetio na starog sebe,kerla konacno bez grske da odigra,bucan strasan igrac za zadnjih pola sata da udje ,bas se vidi njegovo iskustvo i svjezina.Stanic solidan,hodzic isto.Najvise me vezni red razocarao tomic i ja misli mhasnovic da su igrali ,u sustini najveci prolbem i jes ta rupa koja ima izmedju veze i odbrane,na grb ko god nam je centar jednom preso odma je sansu napravio ,pa tako i dns kad je ona precka bila :S Na derbiu bi bio zadovljan i bodom jer imamo pravo lagan raspored onda ,mada naravno nadam se pobjdi
izac i odigrat muski u kost pa sta bog da.
GOL ZA GOLOM ETO NOVE POBJEDE,....

=\_1921_/=
- corleone87
- Kontakt:
Pa Tomic je ubjedljivo najbolji bio.invincible1921 je napisao/la:Dobra utakmica,puno bolje nego radnik i slavija.Svraka konacno podsjetio na starog sebe,kerla konacno bez grske da odigra,bucan strasan igrac za zadnjih pola sata da udje ,bas se vidi njegovo iskustvo i svjezina.Stanic solidan,hodzic isto.Najvise me vezni red razocarao tomic i ja misli mhasnovic da su igrali ,u sustini najveci prolbem i jes ta rupa koja ima izmedju veze i odbrane,na grb ko god nam je centar jednom preso odma je sansu napravio ,pa tako i dns kad je ona precka bila :S Na derbiu bi bio zadovljan i bodom jer imamo pravo lagan raspored onda ,mada naravno nadam se pobjdiizac i odigrat muski u kost pa sta bog da.
![]()
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pa Tomic je ubjedljivo najbolji bio.[/quote]
Tomic je kao Cambiaso MASINA!
Tomic je kao Cambiaso MASINA!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
-
- Kontakt:
Jesam jaSouthboy je napisao/la:aaa napisem za danas vidjenje,analizu i igru svakog igraca i izbrise mi se kilometarski post...ccc tako da mi je mrsko kucati ponovo![]()
u kratkim crtama:

- corleone87
- Kontakt:
Tomic je kao Cambiaso MASINA![/quote]Elki je napisao/la:Pa Tomic je ubjedljivo najbolji bio.
Ma bori se covjek za svaku loptu.Gledam danas napada ga po nekoliko igraca Veleza nemogu loptu da mu uzmu.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- invincible1921
- Kontakt:
ma brate jesu dobri,al et bar neko moje vidjenje da je tu najveci problem ekipe u defanzivi ti vezni,e sad nez jel to do postavke ili igraca ,u napadu je ok sve i tomic i hasanovic i selimovic svi svi ,al jel neka polukontra protiv nas ,RASPAD SISTEMAcorleone87 je napisao/la:Pa Tomic je ubjedljivo najbolji bio.invincible1921 je napisao/la:Dobra utakmica,puno bolje nego radnik i slavija.Svraka konacno podsjetio na starog sebe,kerla konacno bez grske da odigra,bucan strasan igrac za zadnjih pola sata da udje ,bas se vidi njegovo iskustvo i svjezina.Stanic solidan,hodzic isto.Najvise me vezni red razocarao tomic i ja misli mhasnovic da su igrali ,u sustini najveci prolbem i jes ta rupa koja ima izmedju veze i odbrane,na grb ko god nam je centar jednom preso odma je sansu napravio ,pa tako i dns kad je ona precka bila :S Na derbiu bi bio zadovljan i bodom jer imamo pravo lagan raspored onda ,mada naravno nadam se pobjdiizac i odigrat muski u kost pa sta bog da.
![]()
=\_1921_/=
Ma sunce danas bilo pa obasjalo semafor vjeruj da msnogi nisu ni vidjeli da li radi ili ne heheh. Pred pitare me najvise brinu ono masanje zicera i izglednih prilika. Pa dokle vise iz kola u kolo a najvise me nervira selimovic kolko je taj profulo prilika ove sezone toj za rubrike vjerovali ili ne.A bgm ni hodzic mu nije daleko. Ako ovo popravimo sljedecu sigurno ih dobijamo na mezarju.
Sa onakvom igrom dobro smo na kraju i prosli.
Ne znam go gura Stanica ali frajer je za batine, izgubi loptu on se seta terenom je.be se njemu.
Ne znam go gura Stanica ali frajer je za batine, izgubi loptu on se seta terenom je.be se njemu.
Izgleda da su opet struju iskljucili, novo je i osiguranje.Southboy je napisao/la: p.s niko nije primjetio da semafor nije radio..
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.