Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Tri igraca 200 miliona....Protiv Barce sva trojica zajedno skupili 90 minuta. Ni jedan udarac u okvir gola. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem,kako to ne razumijete.
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Cautinho je napisao/la:Ajde da se dogovorimo mi kad si već tu.andro234 je napisao/la:steta zasluzili smo bar X
I Barca nije igrala protiv Reala nego protiv Madrida ili Real Madrida.
Daj se naučite već jednom.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
- anonymousHD
- Kontakt:
Dobra tekma, njima prvo poluvreme, nama drugo. Realan je trebao biti X, čist penal na Ronaldu je bio, ali bože moj.
Pa da, ima neku povredu, nakon repki, znate da je šepo, očigledno ne žele rizikovati s njim.
Ronaldo nije imao šut u okviru gola? Bale nije šutao? Jarane, ti nisi gledo tekmu uopšte.
Pa da, ima neku povredu, nakon repki, znate da je šepo, očigledno ne žele rizikovati s njim.
Ronaldo nije imao šut u okviru gola? Bale nije šutao? Jarane, ti nisi gledo tekmu uopšte.
Ko vam je bio najbolji, a ko najgori danas?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- legenda reala
- Kontakt:
svi su bili odličniLillard je napisao/la:Ko vam je bio najbolji, a ko najgori danas?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- RickBlaine
- Kontakt:
Najbolji Ronaldo, najgori Marcelo ili Khedira. Po meni.Lillard je napisao/la:Ko vam je bio najbolji, a ko najgori danas?
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Po meni Varane najbolji,Modric jeo na sredini najgori Carvahal i Khdira bogalj 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pusti ih, povrijeđeni su (na psihičkoj bazi, dakako).maminho je napisao/la:Daj se naučite već jednom.
Modrić - Ramos, ako se ja pitam.Lillard je napisao/la:Ko vam je bio najbolji, a ko najgori danas?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
De malo kmecite kolektivno 
Real sutra igra protiv Almerie.legenda reala je napisao/la:Odlična utakmica, Real pojeo Barcelonu ali nisu imali sreće
- RickBlaine
- Kontakt:
De prestani jest goovna. Ismijan si na dva foruma sa tim, nema potrebe da i ovdje bude isto. Neka ljudi govore onako kako su naucili ili idi u Spanjolsku i ispravljaj Spanjolce kad kazu "Modrik, Mijatovi i Majkel".maminho je napisao/la: Real sutra igra protiv Almerie.
A dobro, nakon pet Clasica bez poraza ovakav scenarij nije bio neocekivan, samo sam razocaran jer se moglo puno vise napraviti u ovoj utakmici. Liga je bataljena i onako kad je dovedeno krme, pero bueno... Vemos que pasa.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
+1RickBlaine je napisao/la:De prestani jest goovna.maminho je napisao/la: Real sutra igra protiv Almerie.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Odgovornost za poraz mora da snosi Anceloti iako Real nije zasluzio da izgubi ali prosto ej nevjerovatno da ti nekakav Carvanesto igra a na klupi ostao defanzivni virtuoz Arbeloa, da ti Bale igra u prvih 11, a Ronaldo spic, dok Benzema ostaje na klupi. DA je krenuo sa Arbeloom, Benzemom a na krila Ronaldo-Di Maria unistio bi Barcelonu vec danas.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Gdje ce igrac od 100 mil biti na klupi

Jese mora igrati bacili smo 100 miliona a imamo boljeg igraca koji je djete kluba.slazem se da je Arbeloa treao igrati,takodjer fali Xabi bice ovo odlicno kad se uigra,a i cilj je LP .
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Stavi Jesea u potpisemir18 je napisao/la:Jese mora igrati bacili smo 100 miliona a imamo boljeg igraca koji je djete kluba.slazem se da je Arbeloa treao igrati,takodjer fali Xabi bice ovo odlicno kad se uigra,a i cilj je LP .
Pa Real sutra igra protiv Almerie.RickBlaine je napisao/la:De prestani jest goovna. Ismijan si na dva foruma sa tim, nema potrebe da i ovdje bude isto. Neka ljudi govore onako kako su naucili ili idi u Spanjolsku i ispravljaj Spanjolce kad kazu "Modrik, Mijatovi i Majkel".maminho je napisao/la: Real sutra igra protiv Almerie.
A dobro, nakon pet Clasica bez poraza ovakav scenarij nije bio neocekivan, samo sam razocaran jer se moglo puno vise napraviti u ovoj utakmici. Liga je bataljena i onako kad je dovedeno krme, pero bueno... Vemos que pasa.
Ja ti nisam kriv ako si neuk.
Čovjek bi očekivao da navijač Madrida barem zna kako mu se klub zove.
Vjerovatno Dinamo zoveš Građanski, Split Radnički, itd.
Zašto npr. Valladolid ne zoveš Real?
Zadnja izmjena: maminho, dana/u 26 okt 2013, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro me podsjetiLillard je napisao/la:Stavi Jesea u potpisemir18 je napisao/la:Jese mora igrati bacili smo 100 miliona a imamo boljeg igraca koji je djete kluba.slazem se da je Arbeloa treao igrati,takodjer fali Xabi bice ovo odlicno kad se uigra,a i cilj je LP ..
Real je zaslužio remi ali sudija ih je oštetio za čist penal nad Ronaldom.
Najlošiji pojedinci su svakako Modrić,Khedira i Bale.
Jesse je više pokazao u ovih nekoliko minuta nego 100 mil man u sve utakmice dosad.
Jesse je više pokazao u ovih nekoliko minuta nego 100 mil man u sve utakmice dosad.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sto su mi dragi ovi padobranci i njihove "ocijene" susreta. Cuj Modric najlosijiSaurman je napisao/la:Real je zaslužio remi ali sudija ih je oštetio za čist penal nad Ronaldom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.