Dovoljno sto je 2 puta izbacio Penalda ispred Valdeza da se kaze da je uradio svoj posao.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Modric daleko najbolji igrac Reala , Sarma nije ni gledao utakmicu siguran sam 
Dovoljno sto je 2 puta izbacio Penalda ispred Valdeza da se kaze da je uradio svoj posao.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Kad ovo bude na terenu moci cemo se i sa Bayernom nositi do tad krpit koliko se moze

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Barca > R. Madrid
moram vas malo zezat, halalite 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Modrić ništa konkretno nije napravio osim šanse u koju je gurnuo Ronalda nakon što je Iniesta izgubio loptu na 20m.Lillard je napisao/la:Sto su mi dragi ovi padobranci i njihove "ocijene" susreta. Cuj Modric najlosijiSaurman je napisao/la:Real je zaslužio remi ali sudija ih je oštetio za čist penal nad Ronaldom.
Najlošiji pojedinci su svakako Modrić,Khedira i Bale.
Jesse je više pokazao u ovih nekoliko minuta nego 100 mil man u sve utakmice dosad..
Kad se vrati Alonso Modriću ne gine klupa kao što je bio slučaj i prije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- OmarSivori
- Kontakt:
Posten sudija i poraz naravno, jos 100 miliona i bice bolje.
Modric je prosle sezone bio 5. po minutazi od svih Realovih igracaSaurman je napisao/la:Modrić ništa konkretno nije napravio osim šanse u koju je gurnuo Ronalda nakon što je Iniesta izgubio loptu na 20m.Lillard je napisao/la:Sto su mi dragi ovi padobranci i njihove "ocijene" susreta. Cuj Modric najlosijiSaurman je napisao/la:Real je zaslužio remi ali sudija ih je oštetio za čist penal nad Ronaldom.
Jesse je više pokazao u ovih nekoliko minuta nego 100 mil man u sve utakmice dosad..
danas je bio ponajbolji u Realu
nije sudil penal za barcu i penal za madridOmarSivori je napisao/la:Posten sudija i poraz naravno, jos 100 miliona i bice bolje.
1:1 u greškama
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Oba penala bi se svirali Barci protiv Seville recimo ili Realu protiv Levantea, pa kad bi ono nad Cescom bio penal svaka bi utakmica završila sa par penala, sa Ronaldom isti kuratz al' eto naviklo se...maminho je napisao/la: nije sudil penal za barcu i penal za madrid
1:1 u greškama
Don't hate what you don't understand.
care , bez ljutnje , al ti nisi gledao utakmicu . Modric je bio kreator svega opasnog vezanog za Real , dosta lopti je oduzeo , odlicno gradi loptu kao sto i proigrava , zasigurno uz Varanea , najbolji na terenu sa Realove strane .Saurman je napisao/la:Modrić ništa konkretno nije napravio osim šanse u koju je gurnuo Ronalda nakon što je Iniesta izgubio loptu na 20m.Lillard je napisao/la:Sto su mi dragi ovi padobranci i njihove "ocijene" susreta. Cuj Modric najlosijiSaurman je napisao/la:Real je zaslužio remi ali sudija ih je oštetio za čist penal nad Ronaldom.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Jese je pokazao da je bolje da ulažu u svoju školu nego da dovode neke igrače za velike cifre.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Panjzemu lagano utoliti nekome za neke fine pare i pokušati dovesti igrača iole željnog' dokazivanja kako bi se sa Jeseom borio za mjesto prvog' napadača ekipe. Benzema stvarno preloš, ne volim puno kritikovati, al' brate ne možeš biti tako nezainteresovan. 
Isto ovo vrijedi i za Bale-a...
Isto ovo vrijedi i za Bale-a...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- RickBlaine
- Kontakt:
Kasnis jedno sedam dana. Veceras je bas bio dobar. Al' stoji to da ga treba nabit nogom u guzicu.*p!p!t@* je napisao/la:Benzema stvarno preloš, ne volim puno kritikovati, al' brate ne možeš biti tako nezainteresovan.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Pa kad' sve malo realnije sagledaš i ne kasnim. Nešto malo više pokazao je večeras, al' nakon onako kritične utakmice protiv Juveta, barem večeras sam se nadao da će pružiti nešto više, pa makar konstantno bio u ofsajdu, što po meni nije pokazao...RickBlaine je napisao/la:Kasnis jedno sedam dana. Veceras je bas bio dobar. Al' stoji to da ga treba nabit nogom u guzicu.*p!p!t@* je napisao/la:Benzema stvarno preloš, ne volim puno kritikovati, al' brate ne možeš biti tako nezainteresovan.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Kako je ocajno Marcelo reagovo kod 2 gola.Prvo Alexis mu pobjegne,i umjesto da ga proba stici on nesta bjezi na stranu.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ako cemo realno ovo je bila najbolja utakmica Reala u ovoj sezoni.
Prvi gol je primljen nesretno (odbila se lopta),drugi je remek djelo i to je to.
O penalima mi se neda.
Mislim da je najrealniji ishod bio nerjesen rezultat,i moze se reci da je Barca imala i srece na momente.
U jednu ruku ni katalonci se nemaju Bog zna cemu radovati,jer je ocito da su kvalitetom svjetlosnu godinu iza Bayerna recimo.A u drugu imaju jer su prvi na tabeli i glavni kandidat za osvajanje primere i ove godine.
Prvi gol je primljen nesretno (odbila se lopta),drugi je remek djelo i to je to.
O penalima mi se neda.
Mislim da je najrealniji ishod bio nerjesen rezultat,i moze se reci da je Barca imala i srece na momente.
U jednu ruku ni katalonci se nemaju Bog zna cemu radovati,jer je ocito da su kvalitetom svjetlosnu godinu iza Bayerna recimo.A u drugu imaju jer su prvi na tabeli i glavni kandidat za osvajanje primere i ove godine.
Sveti je napisao/la:Dva penala nisu dosuđena ako ćemo iskreno.
Ja i zaboravio sta ja sa Iscom,evo 2 utakmica kako nije u prvih 11 
A danas nije nikako ulazii.
A danas nije nikako ulazii.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Idem sad pogledati snimku, mada osjećam da će drugo poluvrijeme biti gadost sudeći po AS-ovim komentarima, odnosno po komentarima i tvrdnjama novinara istog medija koji tvrde da je ona ruka Adriana bila penal.
Koji jeebeni mamlazi
Koji jeebeni mamlazi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.