Tema, radnoga naziva: "Broj stanovnika jednoga grada, kao prednost ili mana, za kvalitetan fudbalski klub i fudbalsku infrastrukturu".
Ha ja....

Nije renoviranje,ali rade samo da ispune minimum uslova,kako sto sam kazes.Jos jedan stadion bez nekog plana,samo izli betona i postavi stolice.Ali hajde bolje i to nego ova livada do sada sto je bila.Aj lijepo da se radi, al moram priznat da sam razocaran vidjenim na slikama. Prosto ne mogu da vjerujem da su krenuli u renoviranje postojecih tribina. To znaci da ostaje ona atletska staza koja to ustvari nije. Bojim se da rade stadion cisto da ispune minimum minimuma.

Šta je s onim polovnim semaforom koji je trebao ljetos doći iz Njemačke?astra1922 je napisao/la:evo da i ja napisem da se trenutno na stadionu zvijezde privode kraju radovi na trecem pomocnom terenu koji ce biti sa umjetnom travom.nakon sto se teren izravnao krenue su pripreme terena za drenazu nakon kojih ce se postavljati umjetna trava koja se vec vise od godinu dana nalazi u krugu stadiona.bitno je istaci da ce biti gotov do zimskih priprema i da ce zvijezda napokon imati adekvatne uslove za odigravanje pripremnih utakmica
trenutno na tom stadionu u njemackoj se jos nista ne radi i taj semafor se koristi za njihove potrebe, semafori ce ddoc u gradacac tek kada pocne rekonstrukcija stadiona u njemackojEdol je napisao/la:Šta je s onim polovnim semaforom koji je trebao ljetos doći iz Njemačke?astra1922 je napisao/la:evo da i ja napisem da se trenutno na stadionu zvijezde privode kraju radovi na trecem pomocnom terenu koji ce biti sa umjetnom travom.nakon sto se teren izravnao krenue su pripreme terena za drenazu nakon kojih ce se postavljati umjetna trava koja se vec vise od godinu dana nalazi u krugu stadiona.bitno je istaci da ce biti gotov do zimskih priprema i da ce zvijezda napokon imati adekvatne uslove za odigravanje pripremnih utakmica
Sheyi je napisao/la:Onaj projekat oko travnjaka sto je govorio Begic da krece u Martu u saradnji s Uefom, da li zna neko nesto vise o tome?
Kome ce raditi travnjake?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.