Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
Legenda je tvoj guzni haver???Trequartista je napisao/la:A to što si mi tu guzni haver ćemo zanemariti.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nisam, ne znam nijednog od njih dvojice, samo onako ubijam dosadu pokušavam isprovocirati neku reakciju 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Trequartista
- Kontakt:
A zamijenio slova ''i'' i ''u''
Htio sam napisati ''mu ti.''
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta ti je cudno, danas raja zivi od fejzbuka i lajkova. Hoces nekom hljeb da uskratis, sram te bilo...Elegant je napisao/la:Otisla je ova omladina u vraziju mater sa ovim fb-om, ajde sto se trebe promovisu i blamiraju po istom nego i muskarci poceli.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Tribalian je napisao/la:Nije raja,nego klinci
- tyler durden
- Kontakt:
Trequartista je napisao/la:A to što si mi tu guzni haver ćemo zanemariti.
Malo se zaebao momak
-
gojzerica
- Kontakt:
Mora da je bila piva, pa zamjenili

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Elegant je napisao/la:Ko je ovaj pacenik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bas me zanima njegova reakcija kad vidi ovo![]()
![]()
![]()
![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Facebook i ostalo..
Vozdra.
Ako ima nekih fejsomana,da mi pomognu...
'Vako:
Imam puno frendova,svaki dan nekome rođendan.
Davno sam se kanio toga da saram po zidovima svaki dan cestitku za rođendan,a red bi bio da posaljem,jer ih i ja puno dobijem za rođendan,pa treba vratiti i tako
Pa eto,cuo sam da imaju kakve aplikacije koje automatski salju cestitku na zid,ali ne bih sad da bude ofirno sa nekim slikama i da se ako je sto vise moguce da se ne vidi da je aplikacija.
Nesto u fazonu da ja napisem tekst,koji ce slati,a dolje svakako mora pisati "koristeci
tu i tu aplikaciju"
Hvala,pozz.
'Vako:
Davno sam se kanio toga da saram po zidovima svaki dan cestitku za rođendan,a red bi bio da posaljem,jer ih i ja puno dobijem za rođendan,pa treba vratiti i tako
Pa eto,cuo sam da imaju kakve aplikacije koje automatski salju cestitku na zid,ali ne bih sad da bude ofirno sa nekim slikama i da se ako je sto vise moguce da se ne vidi da je aplikacija.
Nesto u fazonu da ja napisem tekst,koji ce slati,a dolje svakako mora pisati "koristeci
tu i tu aplikaciju"
Hvala,pozz.
Keep walking.
Cestitaj rodjendan obome kome se zaista i sjetis kada je. Na **** mi idu 63838 cestitki na zidu, a da nema fejsa 5 osoba se ne bi sjetilo da mu je rodjendan
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ja ne znam kad mi je sestri rođendan
(just kidding) , a da se sjetim nekom drugom 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Re: Odg: Facebook i ostalo..
Kako bi se ti samo uklopio u americki sistem...Cautinho je napisao/la:Vozdra.
'Vako:
tu i tu aplikaciju"
Hvala,pozz.
#miasanmia
i ti svakakve gluposti pitaš vala,sta vodis toliko racuna o tome toliko,isto ko da ces kasnije prodavati profil jbt.Cautinho je napisao/la:Daj ba,imal tko da mi pomogne,svi moraju nesto komentirati.
Jes ovaj Cautinho lud. Kada sam početkom 2009. napravio fb profil dodavao sam sve i svakoga, i koga znam i ne znam, i rodbinu i prijatelje i poznanike i za godinu i po-dvije sam nagurao preko 2 milje prijatelja i rođendani su mi se činili kao idealna prilika za brisanje onih koje ne želim imati u prijateljima i koje ne poznajem lično. Čestitka nekom anonimusu za rođendan je bilo uklanjanje iz prijatelja
Sad sam napravio, hajmo reći lažni profil, sa lažnim podacima i imam isključivo one koji su mi potrebni u svakodnevnom životu, ali iz dana u dan taj broj raste, opet ću se morati vratiti starim metodama brisanja "prijatelja" hahaha.
Il club piu titolato al mondo!
negdje procita da je '98 godiste
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa vidi se na faci
Kakve su "djevojke" bile u mom vremenu kad sam imao 13-14 godina
Sta se desava sa svijetom

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Stvarno su ove danasnje cure, bolje reci curice 15-18 godina bas napredne. Rastu im grudi, noge, imaju strasna bedra i kukove. Fizicki se bas razvijaju naglo, samo mentalno idu sve nize i nize - glupave postaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.