dingospo Ivica to sigurno ne bi nikad radio, a Amaw je druga stvarTrequartista je napisao/la:Došla cica na kolica, Boga mi dok je Ivica bio na čelu Saveza, a Željo prvi na tabeli svaki dosuđeni penal za najveći klub u državi je bio diskutabilan, a sad vidim to ništa...
Postali ste ko navijači ''Velikana iz Platonove'', žanjete ono što ste sijali u svom očaju proteklih nekoliko sezona, fino, fino...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Trequartista
- Kontakt:
Baš kao što je debeljuca "Nek' crknu dušmani'' oličenje poštenja.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
-
vincenttan
- Kontakt:
mislim da je vrijeme d aneki popiju redovne tablete i kupe naočale
i odlepršaju sa teme
i odlepršaju sa teme
- champions1921
Vincente jesi li to i forum kupiovincenttan je napisao/la:mislim da je vrijeme d aneki popiju redovne tablete i kupe naočale
i odlepršaju sa teme
BUDI ŽELJO !!!
PREMIJER LIGA I KLUBOVI su nam presmjesni...A o stadionima ne bih sad
Ni jedan klub za citavu sezonu nece prodati 100 000 ulaznica kao domacin...Smiješno,žalosno,tužno...
Kakav kvalitet na terenima,takav odraz gledalaca na tribinama!!! Bruka i sramora!
::::SAMO ČELIK::::
Liga je regularnija i bolja nego ikada prije, samo da se nastavi ovim tempom.
FCS je napisao/la:Liga je regularnija i bolja nego ikada prije, samo da se nastavi ovim tempom.
Sve dok Zeljo ne preuzme prvu poziciju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
al_akhisari
- Kontakt:
...volim i pratim želju od sredine 80-ih godina; kako tada, tako i sada, ali mora se priznati da je veliki dio od navedenog istinazamorano je napisao/la:PREMIJER LIGA I KLUBOVI su nam presmjesni...A o stadionima ne bih sadNi jedan klub za citavu sezonu nece prodati 100 000 ulaznica kao domacin...Smiješno,žalosno,tužno...
Kakav kvalitet na terenima,takav odraz gledalaca na tribinama!!! Bruka i sramora!
Sve dok tvoje Sarajevo kotira dobro zar ne? A koga briga ak ose krade druge klubove dok tvoj ne diraju...FCS je napisao/la:Liga je regularnija i bolja nego ikada prije, samo da se nastavi ovim tempom.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Slucajno naleti na ovoj video, pa reko da ga postavim jer vise je puta bila prica kako je u Gradaccu zivi krkanluk na stadionu....... al barem niko ne skida gace na tribini
pa mozda se ko i pronadje u ovom videu
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jako zanimljiva tekma izmedju Radnika i Velike Obarske, kako na terenu tako i na tribinaaama.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kakva kombinacija dresova u Obarske... svijetlozeleni šorc, tamnozeleni dres.
Dojam bi bio znatno bolji kad bi kamera bila na suprotnoj strani, ono što se vidi s ove tribine izgleda zastrašujuće.
Dojam bi bio znatno bolji kad bi kamera bila na suprotnoj strani, ono što se vidi s ove tribine izgleda zastrašujuće.
Hayley <3
Zašto je ova tekma u Bijeljini završila prije 3.15 sati?Znači počela ranije 4-5 minuta ranije što samo kod nas u BiH postoji.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Celik je najofirniji u ovoj ligi.
Mislim da svi stimaju ali ovo sto Celik radi je katastrofa.
Po meni sumnjiv rezultat radnik je odlicna ekipa.Mancini je napisao/la:Zašto je ova tekma u Bijeljini završila prije 3.15 sati?Znači počela ranije 4-5 minuta ranije što samo kod nas u BiH postoji.
Zar mi ne prednjacimo u tome ?SamoZeljo je napisao/la:Celik je najofirniji u ovoj ligi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ukucaš replay, i popraviš svoj post. Još veća je ironija kada navijač Želje spominje "nepostojeće" penale.Trequartista je napisao/la:Manjem sarajevskom klubu u posljednja dva kola svirana 3 penala, a ovdje se ništa ne piše, svi sretni, svi šute, sve pošteno...
ESTRANEI ALLA MASSA
O nama se najvise prica jer smo najveci ali, ovi manji su dosta gori.Elegant je napisao/la:Zar mi ne prednjacimo u tome ?SamoZeljo je napisao/la:Celik je najofirniji u ovoj ligi.
Koji im je ovo remi? Deveti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.