SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

adriano_leite
Kontakt:

Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Post Postao/la adriano_leite » 27 okt 2013, 10:41

JHam je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Hoce li neko Brewera, Jonasa, Asika, Knighta?
Ja hocu Jonasa i Knighta, sta trazis?
Moze njih dvojica za Batuma i recimo pick trece runde ako mogu pickovi se trejdati?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 27 okt 2013, 11:04

adriano_leite je napisao/la:
JHam je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Hoce li neko Brewera, Jonasa, Asika, Knighta?
Ja hocu Jonasa i Knighta, sta trazis?
Moze njih dvojica za Batuma i recimo pick trece runde ako mogu pickovi se trejdati?
Hoces li za Lin-a i Boguta?? Ne bih Bynuma davao za centra ili pleja, ili da vidimo da i njega ubacimo u trade al da i ti jos jednog ubacis...sad cu pogledati tvoj tim pa ti posaljem ponudu.
EDIT: upravo sam prihvatio trade od Tmac-a pa nemam vise Batuma...Mozes dobiti Boguta ili KG-a

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 okt 2013, 11:27

JHam je napisao/la: Hoces li za Lin-a i Boguta?? Ne bih Bynuma davao za centra ili pleja, ili da vidimo da i njega ubacimo u trade al da i ti jos jednog ubacis...sad cu pogledati tvoj tim pa ti posaljem ponudu.
EDIT: upravo sam prihvatio trade od Tmac-a pa nemam vise Batuma...Mozes dobiti Boguta ili KG-a
Ne bih dao Jonasa za Boguta, ipak je Bogut "izranjavan" i pitanje je koliko ce igrati, jos je i ugovor dobio, tako da mu je egzistencija obezbijedjena :D . Lina ne bih ni u ludilu, ide mi na zivce jos od Linsanitya, a sada je kardan.

Mes Que Un Club!

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 27 okt 2013, 11:40

Batum i Baynum za Wallacea i Randolpha. :lol:

Pa ovo je komedija, kako ih levate.

Još ovaj gore pickove trajduje. Neko ce iztrejdat sve pikove i onda sljedece godine jedostavno nece igrat, ostavljajuci ligu u rasulu. :D
Zadnja izmjena: work, dana/u 27 okt 2013, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 27 okt 2013, 11:40

adriano_leite je napisao/la:
JHam je napisao/la: Hoces li za Lin-a i Boguta?? Ne bih Bynuma davao za centra ili pleja, ili da vidimo da i njega ubacimo u trade al da i ti jos jednog ubacis...sad cu pogledati tvoj tim pa ti posaljem ponudu.
Ne bih dao Jonasa za Boguta, ipak je Bogut "izranjavan" i pitanje je koliko ce igrati, jos je i ugovor dobio, tako da mu je egzistencija obezbijedjena :D . Lina ne bih ni u ludilu, ide mi na zivce jos od Linsanitya, a sada je kardan.
hahahaha, pa kazem ti, mozes dobiti KG-a npr. il pogledaj nekog od mojih, ali Lina bi morao pokupiti :D
Bynuma sam ti nudio al evo ode u tradeu Batum, Bynum za Wallacea i Randolpha

@work a sta si mi ti ono nudio?? :lol: :lol:

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 27 okt 2013, 11:43

Ne sjecam se, samo znam da je nesto bezveze čisto da podcrtam na kave gluposti pristajete. Dijete drago, Batum je top 15 fantasy igrač, imat ce sam statse kao ova dvojica zajedno. Ako ti se vec ne ceka Bynum, "amnestiraj" ga, ne daj da te levate ovakvim trejdovima.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 okt 2013, 11:55

work je napisao/la:Ne sjecam se, samo znam da je nesto bezveze čisto da podcrtam na kave gluposti pristajete. Dijete drago, Batum je top 15 fantasy igrač, imat ce sam statse kao ova dvojica zajedno. Ako ti se vec ne ceka Bynum, "amnestiraj" ga, ne daj da te levate ovakvim trejdovima.
Svi sve levate, samo tebe niko ne moze izlevatiti, jer si ti najpametniji na zemaljskoj kugli.

Mes Que Un Club!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 okt 2013, 11:56

work je napisao/la:Ne sjecam se, samo znam da je nesto bezveze čisto da podcrtam na kave gluposti pristajete. Dijete drago, Batum je top 15 fantasy igrač, imat ce sam statse kao ova dvojica zajedno. Ako ti se vec ne ceka Bynum, "amnestiraj" ga, ne daj da te levate ovakvim trejdovima.

work hajmo ja i ti da se trejdamoo ? evo ti pekovic i carlos boozer za duranta:D jel posteno od mene???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 27 okt 2013, 12:00

Hahahahha najludji si, al ozbiljno :lol: :lol: :lol:
Imao sam Batuma vec u par ekipa i ne ocekujem od njega previse, cak sta vise mislim da ce Wallace u Bostonu biti bolji fantasy igrac od njega, i onda dobijem jos Randolpha double double masinu za Bynuma za kojeg se ne zna ni kad ce poceti igrati.. :roll:
Stvarno me izlevatio lik, nema sta :lol: :lol:

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 27 okt 2013, 12:06

Rule_hz je napisao/la: work hajmo ja i ti da se trejdamoo ? evo ti pekovic i carlos boozer za duranta:D jel posteno od mene???
Evo vidite, upravo na ovakve ponude se ovdje pristaje. I neka ja sad ovo prihvatim, Rule automatski ima najbolju ekipu u ligi i možete se onda samo slikat.

@JHam

E nek si mi rekao, wallace otisao na draftu kao neki 100+ pick, a Randolph oko 80. Dok si ti uzeo ovu dvojicu u 2, 3 ili 4 krugu. Ne, nije te izlevatio nikako.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 27 okt 2013, 12:11

work je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la: work hajmo ja i ti da se trejdamoo ? evo ti pekovic i carlos boozer za duranta:D jel posteno od mene???
Evo vidite, upravo na ovakve ponude se ovdje pristaje. I neka ja sad ovo prihvatim, Rule automatski ima najbolju ekipu u ligi i možete se onda samo slikat.

@JHam

E nek si mi rekao, wallace otisao na draftu kao neki 100+ pick, a Randolph oko 80. Dok si ti uzeo ovu dvojicu u 2, 3 ili 4 krugu. Ne, nije te izlevatio nikako.
Ja ovu dvojicu nisam ni uzeo, a vjerovatno i nebi, ovo mi je racunar uzeo zbog onih autopikova koje nisam potpuno namjestao. ;)

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 okt 2013, 12:12

work je napisao/la:

@JHam

pa ne znam vise bi ti dobio nego ja ali eto:) dobivas 40tak poena 20tak skokova blokada sta znam:) tu negdje priblizno kao i durant bil mozda imao na papiru najacu ekipu kad bi tako i bilo, a i ovako imam jak roster mislim opet barem bolje sam ti ponudio:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 27 okt 2013, 18:37

U redu, cijenim tvoju brigu za mnom i želju da mi pomogneš u svaranju jače ekipe, ali isto toliko sam mišljenja da je Peković prevara igrač i da će mu se statsi popoloviti ove godine povratkom Lovea, a imao sam priliku draftat boozera, ali sam to preskočio, tako da mi ni sada ne treba, a radi se i o 2 na 1.

Još jednom, hvala na tvojoj brizi, ali, ne, hvala.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 okt 2013, 19:03

t mac uozbilji se malo,cuj nudis mi onu budala jr smitha za jos smitha hehe

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 okt 2013, 19:09

work je napisao/la:U redu, cijenim tvoju brigu za mnom i želju da mi pomogneš u svaranju jače ekipe, ali isto toliko sam mišljenja da je Peković prevara igrač i da će mu se statsi popoloviti ove godine povratkom Lovea, a imao sam priliku draftat boozera, ali sam to preskočio, tako da mi ni sada ne treba, a radi se i o 2 na 1.

Još jednom, hvala na tvojoj brizi, ali, ne, hvala.

ma regularno sve lave nista narucito ponudio ti, a sto se tice nikole lik, je u prvoj petorki konstantan igrac, dominantan nije sklon povredama kao love, a prosle sezone minimum 10 skokova imo 16p po mecu koliko se sjecam. a sto se tice boozera on i roose ce ubitacni bit ove sezone ocekuje se minimum 12 13 skokova i 16 17 poena.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 27 okt 2013, 19:30

Jesu li njemu fakat prihvatali ovakve slicne tradeove prosle sezone :?

slika
ser del barça es el millor que hi ha !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 okt 2013, 19:32

Scof1eld je napisao/la:Jesu li njemu fakat prihvatali ovakve slicne tradeove prosle sezone :?

slika
Leonard, Paul za Hicksona i Derona? Ne kontam šta je belaj, ako hoćeš prihvati ako nećeš nemoj i kraj.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 27 okt 2013, 19:33

@Carlo ponudi williamsa da vidimo mozemo li se dogovoriti...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 27 okt 2013, 19:40

Carlo je napisao/la: Leonard, Paul za Hicksona i Derona? Ne kontam šta je belaj, ako hoćeš prihvati ako nećeš nemoj i kraj.
3. pick i 35. pick za 16. i 150. Koja je to logika ? Ili ovdje dole pick 9. runde za picka 3. runde. Po ovom odnosu ja tebi komotno mogu ponuditi Splittera za A.Davisa :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 okt 2013, 19:42

i meni je ponudio derona za hardena :D
nema potpisa

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []