Ma onaj Monaco me povalio zadnji vikend od 0-2 do 2-2 protiv jadnog Sochauxa, zato im i prkosim a i mislim da Lyon nije toliko slab koliko tabela govori. A za Romu znam da nema Totija i Žervinja, ali ima Ljajić umjesto Žervinja (dostojna zamjena) i Borielo umjesto Totija (ne bih da komentarišemHaHu1x2 je napisao/la:rizican ti je x2 lion, mada i ja sumnjam u Monako i Roma ti je bez Žervinja i Totija, a Udine uopste ne volim, nisu neka ekipa, ali moguce je da izvuku XFaraonTM je napisao/la:Udinese-Roma 2 2,20
Parma-Milan 2 2,25
Swansea-West Ham 1 1,70
Monaco-Lyon (h.0:1) 2 2,40
St.Etienne-PSG 2 1,95
Ukupni koeficijent: 39,38
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Vrlo realna opcija, ko ne smije ovo onda preko žutih zicer danaMonolog je napisao/la:Ja jučer bježao od zicera - svi ziceri prošli.![]()
Mor'o sam se vadit na Inter - Verona odg3+ i sličnim s*anjima.![]()
Za danas jedan duh koji je prolazio u posljednjih x godina.![]()
Sunderland - Newcastle crveni karton - DA![]()
Jedan od većih engleskih derbija. U posljednjih 6 utakmica pokazano je 5 crvenih kartona.Inače, kad god igraju ove dvije ekipe bude skoro pa ratna atmosfera.
![]()
Na jednoj strani su tu Tiote () i Saylor (oporavio se), na drugoj Cattermole, Bardsley i sigurno da će biti krvavih startova.
Sudac je Lee Probert koji je ove sezone već pokazao jedan crveni karton.
Eto, ukoliko ima ludih likova da ovo isprate - sretno nam bilo.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ako je Sunderland kako ti kazes očajan, onda je reprezentacija BiH također očajna jer je napadač Sunderlanda (Altidore) uvalio 3 komada našim.Believe je napisao/la:Ja danas stavljam na Newcastle protiv Sunderlanda.Kvota 2.5 je više nego dobra,Sunderland je očajna ekipa,a Newcastle im se želi revanširati za onaj bolan poraz prošle sezone.
Također sam stavio i na Udine.S obzirom da je Roma bez Gervinha i Tottija i s obzirom na jačinu Udinesea na Friuliju,nekako sam siguran da je vrijeme za prvi kiks a ujedno i poraz Rome.Kvota 2.90
Čvrsto vjerujem i u Sassuolo protiv Catanie,kvota 3.50 čista dvica a x2 je 1.65.Mada ništa ovo ne nagovještava,Sassuolo uopšte nije dobar u gostima,ali vidjećemo.
Bologna 1,valjda i ona proigra,vrijeme je
Sociedad da dobija sa 2 i više razlike
i Lazio 1
kvota 253,75![]()
Drugi listić Feyenoord,Zwolle-AZ oba daju,Del Potro bi trebao dobit Federera,Sassuolo zabija,Monaco,Chelsea k.p.(vjerujem u Mourinha,Chelsea je počeo bolje igrat),Anderlecht k.p. 1 i Sociedad kvota 28.55
Treći listić Slavija X bubnuo bezveze,Sassuolo x2,Goteborg 2,Schaffhausen 2,Chelsea 1x,Tottenham 1,Monaco 1,Anderlecht 1
112.65 kvota
Sretno svima.
Teško da ćeš i na jednom dobiti, a na prvom garantujem da ne prolazis
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
A nije Sunderland očajan,ha? Skor 0-1-7,al' nisu oni očajni,dobri su.HaHu1x2 je napisao/la:Ako je Sunderland kako ti kazes očajan, onda je reprezentacija BiH također očajna jer je napadač Sunderlanda (Altidore) uvalio 3 komada našim.Believe je napisao/la:Ja danas stavljam na Newcastle protiv Sunderlanda.Kvota 2.5 je više nego dobra,Sunderland je očajna ekipa,a Newcastle im se želi revanširati za onaj bolan poraz prošle sezone.
Također sam stavio i na Udine.S obzirom da je Roma bez Gervinha i Tottija i s obzirom na jačinu Udinesea na Friuliju,nekako sam siguran da je vrijeme za prvi kiks a ujedno i poraz Rome.Kvota 2.90
Čvrsto vjerujem i u Sassuolo protiv Catanie,kvota 3.50 čista dvica a x2 je 1.65.Mada ništa ovo ne nagovještava,Sassuolo uopšte nije dobar u gostima,ali vidjećemo.
i Lazio 1
kvota 253,75![]()
Drugi listić Feyenoord,Zwolle-AZ oba daju,Del Potro bi trebao dobit Federera,Sassuolo zabija,Monaco,Chelsea k.p.(vjerujem u Mourinha,Chelsea je počeo bolje igrat),Anderlecht k.p. 1 i Sociedad kvota 28.55
Treći listić Slavija X bubnuo bezveze,Sassuolo x2,Goteborg 2,Schaffhausen 2,Chelsea 1x,Tottenham 1,Monaco 1,Anderlecht 1
112.65 kvota
Sretno svima.
Teško da ćeš i na jednom dobiti, a na prvom garantujem da ne prolazis
Jest bilo i teško uvalit golove kad je Sušić pola prvog sastava izveo.
Hvala ti što si dao svoje mišljenje,a sad to napiši na papir i isprintaj te mi pošalji da mi pas ima na šta piškit.
You'll never walk alone.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
OZLJEĐENI IGRAČI LYON:HaHu1x2 je napisao/la:rizican ti je x2 lion, mada i ja sumnjam u Monako i Roma ti je bez Žervinja i Totija, a Udine uopste ne volim, nisu neka ekipa, ali moguce je da izvuku XFaraonTM je napisao/la:Udinese-Roma 2 2,20
Parma-Milan 2 2,25
Swansea-West Ham 1 1,70
Monaco-Lyon (h.0:1) 2 2,40
St.Etienne-PSG 2 1,95
Ukupni koeficijent: 39,38
Anthony Lopes G 10 0-0
27.10 Alexandre Lacazette F 9 4-1 27.10 s
20.10 Bakary Kone D 7 0-0
5.10 Samuel Umtiti D 4 0-0
15.9 Yoann Gourcuff M 4 2-2
16.8 Rachid Ghezzal M 0 0-0
16.8 Remy Vercoutre G 0 0-0
Bilbao-Gran Canaria 1.pol. 2 2.35
Bilbao je na 0-2 do sada, GC je na 2-0 i igraju sjajnu košarku, mislim da gosti mogu uzeti 1.pol. a moguće i utakmicu na kraju
Bilbao je na 0-2 do sada, GC je na 2-0 i igraju sjajnu košarku, mislim da gosti mogu uzeti 1.pol. a moguće i utakmicu na kraju
-
Unstoppable
- Kontakt:
Believe je napisao/la:A nije Sunderland očajan,ha? Skor 0-1-7,al' nisu oni očajni,dobri su.HaHu1x2 je napisao/la:Ako je Sunderland kako ti kazes očajan, onda je reprezentacija BiH također očajna jer je napadač Sunderlanda (Altidore) uvalio 3 komada našim.Believe je napisao/la:Ja danas stavljam na Newcastle protiv Sunderlanda.Kvota 2.5 je više nego dobra,Sunderland je očajna ekipa,a Newcastle im se želi revanširati za onaj bolan poraz prošle sezone.
i Lazio 1
kvota 253,75![]()
112.65 kvota
Sretno svima.
Teško da ćeš i na jednom dobiti, a na prvom garantujem da ne prolazis![]()
Jest bilo i teško uvalit golove kad je Sušić pola prvog sastava izveo.![]()
Hvala ti što si dao svoje mišljenje,a sad to napiši na papir i isprintaj te mi pošalji da mi pas ima na šta piškit.
Napoli - Torino(s.t.) 27.10. 12:30 1 1,50
St.Gallen - Thun 27.10. 13:45 1X 1,18
Feyenoord - Heracles 27.10. 14:30 1 1,30
Vaduz - Biel 27.10. 16:00 1 1,70
Dynamo K. - Illichivec M. 27.10. 16:00 1 1,30
S.Williams - Na Li(s.t.) 27.10. 16:05 1 1,30
Vitesse - Groningen 27.10. 16:30 1 1,55
Tottenham - Hull 27.10. 17:00 1 1,40
Monaco - Lyon 27.10. 17:00 1 1,45
kvota: 20.80
St.Gallen - Thun 27.10. 13:45 1X 1,18
Feyenoord - Heracles 27.10. 14:30 1 1,30
Vaduz - Biel 27.10. 16:00 1 1,70
Dynamo K. - Illichivec M. 27.10. 16:00 1 1,30
S.Williams - Na Li(s.t.) 27.10. 16:05 1 1,30
Vitesse - Groningen 27.10. 16:30 1 1,55
Tottenham - Hull 27.10. 17:00 1 1,40
Monaco - Lyon 27.10. 17:00 1 1,45
kvota: 20.80
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Udinese are undefeated in their last 22 home matches in Serie A.
For everything there first time.kinder_jaje je napisao/la:Udinese are undefeated in their last 22 home matches in Serie A.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
sarajevo81
- Kontakt:
jel jedini mislim da bi alkmaar mogao dobiti zwolle u gostima?
dobar listić ali chelsea je jedinicaHead je napisao/la:
danas chelsea, monaco i porto kvota je 6.78 i pare u džepenku
- Consigliere
- Kontakt:
Jesam li jedini koji misli da ce Delpo rasut' Federera?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
turnir u Baselu koji je Rođin rodni grad i po meni dvojka na Fedexa po toj kvoti je poklon dana, svaka čast Delpi ali Rođo uzima još jedan turnir u BaseluConsigliere je napisao/la:Jesam li jedini koji misli da ce Delpo rasut' Federera?
Today 14:30 Feyenoord Rotterdam - Heracles Almelo Handicap (0:2) 1 @2,55
Ima se sta igrati ja bi ovo zaobiso , AZ novi trener Advocat i nije neki trener al eto Az prije neki dan igro euroligu ,zwolle nije los tim ako bi igro ovo a necu onda bi odigro 1x ,radije uzmi feyenorda danas ili hendi ili na golove Herakles redovno prima po guzici od feyenorda plus danas heraklesu ne igraju dva vazna igraca iz odbrane ,inace sam izbjegavam igrati feyenord jer me naguzio par puta za dobre pare al sam ih danas odigro u singlu za Hendy na @2.55 ,eto haj reko da koju ubacimsarajevo81 je napisao/la:jel jedini mislim da bi alkmaar mogao dobiti zwolle u gostima?
Jos jedan tip koji ide u sistem zajedno sa Romom , Pzg-om i Feyenord Hendy....
Today 16:00 Eisb. Bremerhaven - Bayern Munich Handicap (13,5:0) 2 @1,80
Today 16:00 Eisb. Bremerhaven - Bayern Munich Handicap (13,5:0) 2 @1,80
- Consigliere
- Kontakt:
Stvarno ne vidim kakva mu je to prednost. Poprilicno lose igra cijeli turnir i juce ga je milimetar dijelio od poraza protiv prosjecnog Pospisila. S druge strane Delpo gazi sve redom, a ima i 3 pobjede nad Ferdererom u nizu. Vidio sam na dosta tiketa Federera, valjda zbog dobre kvote.zgmiky je napisao/la:turnir u Baselu koji je Rođin rodni grad i po meni dvojka na Fedexa po toj kvoti je poklon dana, svaka čast Delpi ali Rođo uzima još jedan turnir u BaseluConsigliere je napisao/la:Jesam li jedini koji misli da ce Delpo rasut' Federera?
Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.