Zali boze onog Polia, uspjeti ce usrat i njega.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Je*em ga u Muntarija vise, stavlja dva destruktivca ko da igramo protiv Real Madrida, a ne jedne Parme.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
+1rope11 je napisao/la:Je*em ga u Muntarija vise, stavlja dva destruktivca ko da igramo protiv Real Madrida, a ne jedne Parme.![]()
Fakat mi nije jasno da protiv je.be.ne Parme igramo sa dva DMF
Il Club più titolato al mondo!
Očekujem danas 3 boda iako su jedna od grubljih ekipa u Seriji A.
Il club piu titolato al mondo!
- LegendKiller
- Kontakt:
Ja se nadam da Birsu više nečemo gledati u početnom sastavu, Kaka se oporavio i Saponara je spreman tako da Birsa arivederci. Poli treba da igra umjesto Muntaria.
Nije ni meni jasno sto se Birsa konstantno forsira. Mozda cuva Kaku, ali zar nije logicnije da on krene od prve, pa da ga poslije neko zamijeni ?
Ista stvar i sa Saponarom, ne mogu vjerovati da ne moze odigrati ni 5 minuta.
Ja uopste ne vjerujem da ce biti lagano danas, zeznuta je Parma, a imaju i jednog Cassana i Amaurija u napadu. Svi ocekujemo pobjedu, ali se ne treba iznenaditi ni ako bude neki drugi rezultat. Sve je otvoreno.
Ista stvar i sa Saponarom, ne mogu vjerovati da ne moze odigrati ni 5 minuta.
Ja uopste ne vjerujem da ce biti lagano danas, zeznuta je Parma, a imaju i jednog Cassana i Amaurija u napadu. Svi ocekujemo pobjedu, ali se ne treba iznenaditi ni ako bude neki drugi rezultat. Sve je otvoreno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Krajnje je vrijeme da dobijemo jednu u gostima i da krenemo ka vrhu tabele, ima još puno da se igra, Liga Prvaka nije izgubljena.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Je l' ja napisah poslije Barce da je njemu svejedno protiv kojeg protivnika igra, jer uvijek jedni te isti igraju?muxa je napisao/la:+1rope11 je napisao/la:Je*em ga u Muntarija vise, stavlja dva destruktivca ko da igramo protiv Real Madrida, a ne jedne Parme.![]()
Fakat mi nije jasno da protiv je.be.ne Parme igramo sa dva DMF
- francobaresi
- Kontakt:
OFFICIAL line-up vs. Parma (4-3-3): Gabriel; Abate, Zapata, Silvestre, Constant; Montolivo, De Jong, Poli; Birsa, Balotelli, Robinho. Nema Muntaria
Ali tu je Birsa, koji je donio 6 bodova Milana i zbog toga ga i forsira. Najviše sreće danas želim Gabrielu i Poliu.
Neće ovo biti nimalo lagana utakmica, ali Milan nema izbora nego da pobjedi.
Milan’s bench: Amelia, Coppola, Vergara, Zaccardo, De Sciglio, Urby, Cristante, Muntari, Saponara, Kakà, Niang, Matri ... Klupa skoro jača nego početnih 11.
Neće ovo biti nimalo lagana utakmica, ali Milan nema izbora nego da pobjedi.
Milan’s bench: Amelia, Coppola, Vergara, Zaccardo, De Sciglio, Urby, Cristante, Muntari, Saponara, Kakà, Niang, Matri ... Klupa skoro jača nego početnih 11.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
bem ga ja ni jedna Arena ne prenosi Milan haman, sta ce to biti. valja gledati na netu. ako ko bude imao dobar link nek okaci kad pocne mec 
neka i Birse samo da ne gledam ublehu Matria
neka i Birse samo da ne gledam ublehu Matria
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
http://www.viponlinesports.eu/
Eto vam stranice s odličnim live streamovima, da znate za ubuduće i ne patite se pred svaku utakmicu. Odete u rubriku football, nađete Milan i izaberete koji ćete link. Sad, dosta zavisi od konekcije i samog kompjutera hoće li fercerati.
Eto vam stranice s odličnim live streamovima, da znate za ubuduće i ne patite se pred svaku utakmicu. Odete u rubriku football, nađete Milan i izaberete koji ćete link. Sad, dosta zavisi od konekcije i samog kompjutera hoće li fercerati.
hvala care, ajde vidjet cemo kakvi su kad krene mec, ma imam i ja jednu sa kamaru ovih streamova, ali vecina bude losa, pa mi se ne trazi koji je dobar, daj ovako neki provjereni hehhe.. a sto se tice neta i konekcije ona je mrak. za to se ne sikiram 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ovdje sigurno bude dobrih, znači garantiram. Koristim ih već dugo vremena i prezadovoljan sam. Uvijek bude 5,6 linkova, tako da imaš izbora. Ako je konekcija dobra, onda se no sikiriki. 
e super onda
odoh po pive pa da se isprati ova tekma
odoh po pive pa da se isprati ova tekma
Tako je Allegri nek' si i ti jednom poslušao forum, još da si Birsu metnuo na klupu gdje bi nam kraj bio 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- francobaresi
- Kontakt:
Evo jedna "friška"

Treba napomenuti da danas Zapata igra meč broj 200 u Serie A. Pa neka je i njemu sa srećom.

Treba napomenuti da danas Zapata igra meč broj 200 u Serie A. Pa neka je i njemu sa srećom.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Balo me podsjeća na nekog uslužnog djelatnika (tipa konobar u deluxe restoranima)francobaresi je napisao/la:Evo jedna "friška"![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- francobaresi
- Kontakt:
Constant bliži lopti i umjesto da to "očisti" on pušta igrača Parme da dođe do lopte. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Jbt lik pretrca Constanta ko da stoji
A bas me zanima gdje je bio Zapata
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Constantov gol. Pa ne može te lik onako pretrčati ybt. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.