FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ultras1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ultras1921 » 26 okt 2013, 22:18

Osiguranje je novo od pocetka sezone

Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 okt 2013, 22:26

Komsije i jedni i drugi smo uhvatili dobar ritam pred derbi,pa se nadam da bi napokon mogli pogledati dobru utakmicu sto se tice dva najveca BH rivala.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 okt 2013, 22:45

Amar TM'87 je napisao/la:Jesam ja :D a i na kartama ne pisu ona "pravila" nego Ivicin citat, jel to neko primjetio :D
Isti citat je bio i na kartama protiv OlimpiKa :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 okt 2013, 22:46

FBsports je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Sjever je čemer !
Huligan iz C sektora!
Tako je brate moj ! Samo nemoj ovdje ofirati.
DRUG NEBI TI PUNCA

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 okt 2013, 23:12

Nevjerovatne pobjede omladinaca

http://fkzeljeznicar.ba/nevjerovatne-po ... naca/6948/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 26 okt 2013, 23:16

ipetm je napisao/la:Nevjerovatne pobjede omladinaca

http://fkzeljeznicar.ba/nevjerovatne-po ... naca/6948/" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo trpaj!Gojak macan će biti pravi, odmah to na pripreme zimske povesti ako ništa da osjeti kako je biti sa prvim timom, a onda aBd na pet godina ugovor kao sa Bajićem, Sadikovićem i Hasanhodžićem!
Grbavica naš je Hram!!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 okt 2013, 23:19

RiverPlate je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Nevjerovatne pobjede omladinaca

Samo trpaj!Gojak macan će biti pravi, odmah to na pripreme zimske povesti ako ništa da osjeti kako je biti sa prvim timom, a onda aBd na pet godina ugovor kao sa Bajićem, Sadikovićem i Hasanhodžićem!
Isto razmišljamo. Uživam gledati naše kadete.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 okt 2013, 02:06

Kako opisati danasnje dogadjaje na terenu i na tribinama:

Trenutno u klubu vlada situacija koja niti smrdi niti mirise !

Jucer smo po mom misljenju odigrali dobru utakmicu sa dosta stvorenih prilika, ali isto tako imali smo slabu realizaciju.

Bio sam na sjevernoj tribini i sve je kulminiralo nakon neshvatljivog promasaja Hodzica. No gledajuci sada moze se reci da je izljev bijesa sa sjeverne tribine na kraju nam i donio ta tri boda, jer nakon toga smo napadali na gol Veleza do gola Svrake.

Velez je apsolviran i euforija nakon Mladosti i Slavije se stisala i sada slijedi derbi gdje ukoliko zelimo uzeti minimalno jedan bod moramo odigrati dosta bolje nego li je to bio slucaj jucer.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 27 okt 2013, 10:18

slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

FBsports
Kontakt:

Post Postao/la FBsports » 27 okt 2013, 11:35

Ovaj gol Svraki trebao kao budali samar.
Posjeta vise nego razocaravajuca. Pred derbi se nikad nije desilo da bude dvije hiljade i jos da u navijanju se ne spomene ni rijec. Na tribinama juga se odvija mali slager. Sramotno nema sta

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 27 okt 2013, 12:17

FBsports je napisao/la:Ovaj gol Svraki trebao kao budali samar.
Posjeta vise nego razocaravajuca. Pred derbi se nikad nije desilo da bude dvije hiljade i jos da u navijanju se ne spomene ni rijec. Na tribinama juga se odvija mali slager. Sramotno nema sta
mnogo si ti i meni pametan :roll:
jednom pitar-uvijek supak

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 27 okt 2013, 12:39

Dječak je vjerovatno bio mališan prije dvije godine kada je Željo pred derbi pobijedio Slaviju pred 800 ljudi na Grbavici.

Ne zna on, dijete je to još uvijek, trebamo ga uputiti ovako ponekad, samo sabura.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 okt 2013, 13:00

Necu puno duziti,jer bi se ponavljao iz utakmice u utakmicu.Sta da radim kada se nista posebno ne mijenja u igri u borbenosti i u mnogim stvarima na terenu.Izdvojicu samo dobre stvari a lose necu pisati jer bi ih bilo jako mnogo.

Uzeli smo bodove.Treca utakmica zaredom gdje nismo primili gol i gdje smo pobijedili.Ovo onda lici na onog proslogodisnjeg Zelju,koji je tako i osvojio titulu saklupljajuci bodove,dajuci po jedan ili dva a ne primajuci nista.Uz igru koja se moze svrstati pod "onako",jer smo pobijedili,a da nismo bio bi haos od kritika i lose igre.

Izdvojio bi Kerlu,koji je juce odigrao gotovo bez greske.Volio bih kada bi odbrana ostala na ovom nivou,a Kerla se u zadnje dvije utakmice podigao na nivo koji se od njega ocekuje.
I Loncaric je djelovao jako sigurno u nekim situacijama kada je Velez zaprijetio i koje su mogle biti neugodne po nas.
Svraki bi posebno cestitao,bez obzira na postignuti pogodak.Djelovao je kao onaj igrac od kojeg mozes nesto ocekivati kao sto smo ocekivali cijelo ovo vrijeme.Bio je sabran,poentirao je,a uzeo je i poneki duel.Kada bi igrao ovako kao sto je odradio ovih dvadesetak minuta,on bi non stop imao podrsku i veliki aplauz sa tribina.Nadam se da ce ga ova utakmica podici i da bi na derbiju mogao da zaigra od pocetka i da pokaze onu svoju borbenost koja ga je nekada krasila.Nadam se da ce i da shvati da samo jakim radom,i pozrtvovanoscu na terenu moci da ponisti kritike raje ( prvog mene ) i nestale bi sve price oko njegovog privatnog nacina zivota,imao bi dobra ledja u publici,a svakako i vece sanse da napravi dobar transfer.Sve je u glavi,i on to mora da shvati.Samo tako mozes ostvariti svoje ciljeve.

Prikljuceni smo vrhu i to je najbitnije u ovom teskom rasporedu koji smo imali.Naredni period moramo rezultatski maksimalno iskoristiti.Derbi je derbi i ja bih bio zadovoljan nulom,sve preko je sjajno s obzirom na ekipu i talenat koji mi u njoj uopste nemamo.Uz ozbiljnost i veliku borbenost mozemo se vratiti da bar u ovoj ligi budemo opet kandidati za titulu.Nadam se fakat nekom pojacanju u pauzi prvenstva.Valjda su to nasi celnici shvatili.
Gledao sam Amara kada smo dali gol i koliko je odskocio i bio radostan,te aplaudirao nasim igracima.To znaci da je teska psiholoska situacija u ekipi i da je taj gol i ova pobjeda bas bila prijeko potrebna.Ali to znaci i daa je potrebno poneko pojacanje.Ovako ce biti gusto sa svakom ekipom koja imalo ima bilo kakav kvalitet.

Idemo dalje!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 27 okt 2013, 13:42

Raspored do kraja polusezone:
Borac: Leotar, Čelik i Olimpic (kući); Travnik, Vitez i Željezničar (u gostima)
Sarajevo: Željezničar, Slavija i Leotar (kući); Radnik, Zrinjski i Široki Brijeg (u gostima)
Željezničar: Rudar, Zvijezda, Vitez, Borac (kući); Sarajevo, Travnik (u gostima)

Znaci mi u 19 kolu vec mozemo preuzeti prvo mjesto,kada se pogleda tabela nas najjaci adut je raspored...
Sa svakom pobjedom kuci,uz bod/ove iz Travnika i jos derby za koji necu nista rezultatski reci mozemo se nadati boljim danima za naseg prvaka..
Svaki dan do derbija prolazice ko godina...

A KADA KOSA UZ TEBE OSIJEDI...
Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 27 okt 2013, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 27 okt 2013, 13:42

Odlicno su momci juce odigrali samo je problem bila realizacija.Precka Jamaka,Hodzicev sut glavom kad je golman Veleza dobro odbranio pa onda opet Hodzic kad je sam izasao pred golman.Sad na derbiju je bitno ostati neporazen i onda nakon toga lakse utakmice i povratak lagano na prvo mjesto. ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 27 okt 2013, 13:44

boccaccio je napisao/la:Necu puno duziti,jer bi se ponavljao iz utakmice u utakmicu.Sta da radim kada se nista posebno ne mijenja u igri u borbenosti i u mnogim stvarima na terenu.Izdvojicu samo dobre stvari a lose necu pisati jer bi ih bilo jako mnogo.

Uzeli smo bodove.Treca utakmica zaredom gdje nismo primili gol i gdje smo pobijedili.Ovo onda lici na onog proslogodisnjeg Zelju,koji je tako i osvojio titulu saklupljajuci bodove,dajuci po jedan ili dva a ne primajuci nista.Uz igru koja se moze svrstati pod "onako",jer smo pobijedili,a da nismo bio bi haos od kritika i lose igre.

Izdvojio bi Kerlu,koji je juce odigrao gotovo bez greske.Volio bih kada bi odbrana ostala na ovom nivou,a Kerla se u zadnje dvije utakmice podigao na nivo koji se od njega ocekuje.
I Loncaric je djelovao jako sigurno u nekim situacijama kada je Velez zaprijetio i koje su mogle biti neugodne po nas.
Svraki bi posebno cestitao,bez obzira na postignuti pogodak.Djelovao je kao onaj igrac od kojeg mozes nesto ocekivati kao sto smo ocekivali cijelo ovo vrijeme.Bio je sabran,poentirao je,a uzeo je i poneki duel.Kada bi igrao ovako kao sto je odradio ovih dvadesetak minuta,on bi non stop imao podrsku i veliki aplauz sa tribina.Nadam se da ce ga ova utakmica podici i da bi na derbiju mogao da zaigra od pocetka i da pokaze onu svoju borbenost koja ga je nekada krasila.Nadam se da ce i da shvati da samo jakim radom,i pozrtvovanoscu na terenu moci da ponisti kritike raje ( prvog mene ) i nestale bi sve price oko njegovog privatnog nacina zivota,imao bi dobra ledja u publici,a svakako i vece sanse da napravi dobar transfer.Sve je u glavi,i on to mora da shvati.Samo tako mozes ostvariti svoje ciljeve.

Prikljuceni smo vrhu i to je najbitnije u ovom teskom rasporedu koji smo imali.Naredni period moramo rezultatski maksimalno iskoristiti.Derbi je derbi i ja bih bio zadovoljan nulom,sve preko je sjajno s obzirom na ekipu i talenat koji mi u njoj uopste nemamo.Uz ozbiljnost i veliku borbenost mozemo se vratiti da bar u ovoj ligi budemo opet kandidati za titulu.Nadam se fakat nekom pojacanju u pauzi prvenstva.Valjda su to nasi celnici shvatili.
Gledao sam Amara kada smo dali gol i koliko je odskocio i bio radostan,te aplaudirao nasim igracima.To znaci da je teska psiholoska situacija u ekipi i da je taj gol i ova pobjeda bas bila prijeko potrebna.Ali to znaci i daa je potrebno poneko pojacanje.Ovako ce biti gusto sa svakom ekipom koja imalo ima bilo kakav kvalitet.

Idemo dalje!
realno gledajuci ja se ne bih slozio sa tobom po pitanju da licimo na proslogodisnjeg Zelju. Treba biti realan i reci da smo imali i mnogo srece pa nismo primili po koji gol sto znaci da nam je jos uvijek odbrana najgori dio ekipe. Ali hvala Bogu dosta nam se stvari poklopilo i pobijedili smo ove utakmice koje su bile od velikog znacaja i nisam mogao vjerovati da cemo kasniti samo 5 bod za prvim. Samo da je malo popraviti i tu realizaciju i ova sezona bi opet mogla biti vrlo povoljna za nas a onda na polusezoni se pojacaati na tim deficitarnim pozicijama koje imamo jer nam stvarno to treba.Uglavnom prezadovoljan sam trenutnim stanjem na tabeli kakvi smo mogli biti
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 27 okt 2013, 14:23

Samo da pitam ko je to jučer uhapšen iz predsjedništva kluba kada je pokušao da smiri tenzije između svinja i navijača i ni kriv ni dužan je uhapšen? može na pp
Il club piu titolato al mondo!

FBsports
Kontakt:

Post Postao/la FBsports » 27 okt 2013, 14:26

corleone87 je napisao/la:Odlicno su momci juce odigrali samo je problem bila realizacija.Precka Jamaka,Hodzicev sut glavom kad je golman Veleza dobro odbranio pa onda opet Hodzic kad je sam izasao pred golman.Sad na derbiju je bitno ostati neporazen i onda nakon toga lakse utakmice i povratak lagano na prvo mjesto. ;)
A precka Veleza kod 0:0, pa jos strasni sansi za velez kod istog rezultata. O kakvom ti prvom mjestu pises s onakvim pristupom igraca. Mali Bajic digao stucne i po desnoj strani hodao kao da je modnoj reviji, umjesto da napravi pritisak prema gore da zabijemo taj gol.

Igru brisi, bodove pisi, prvo mjesto ni blizu.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 27 okt 2013, 14:33

Ono ne ide ni na utakmice, a komentarise posjetu. Aldine hajde u pijesak, kanticu u ruke i igraj se dok odrasli pricaju. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

FBsports
Kontakt:

Post Postao/la FBsports » 27 okt 2013, 14:36

storm_raider je napisao/la:Ono ne ide ni na utakmice, a komentarise posjetu. Aldine hajde u pijesak, kanticu u ruke i igraj se dok odrasli pricaju. :mrgreen:
Nemoj ofirati raji ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 40 gostiju.