Definitivno!!! Em napokon odlična marka, em historijski dres, to se jednostavno mora kupiti!!!Goalgetter je napisao/la:Glavni prioritet mi je uzeti originalni dres nase reprezentacije cim izadje (koji vec bude, Adidas, Nike itd..).
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Tada nismo imali para da nabavimo Adidas, ali se vremena mijenjaju.Rikardo je napisao/la:Kad je prije par godina Mali Memo naslutio Adidas.
FK DELFIN NEUM
Srcani bi dobio bez po mukeAdmir_Sa je napisao/la:ja imam samo jednu želju, boli me briga za rezultat i sve, al ako se vec palsiramo u drugi krug da ne ispadnemo na penale
I to. Kod mene je ono što @Donnie napisa prije nekoliko dana, a to je da ne ispadnemo (opet) s dvije pobjede u grupi.Admir_Sa je napisao/la:ja imam samo jednu želju, boli me briga za rezultat i sve, al ako se vec palsiramo u drugi krug da ne ispadnemo na penale
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sejo promašio ali Beg izvadio sa dvije uzastopne odbrane Schurleu i Mulleru
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Što?!gringonjaOnajDrugi je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:Kakav epski doppelpack postova.
sto?
Prvo ni malo duhovit pokušaj prezentiranja nadimaka naših fudbalera. Zašto? Jednostavno, nije smiješno.
Ali to je ništa spram epske izjave u drugom postu "nek malo i FIFA zaradi". Mislim, zar ovdje treba neki poseban komentar.
- skyisthelimit
Admir_Sa je napisao/la:ja imam samo jednu želju, boli me briga za rezultat i sve, al ako se vec palsiramo u drugi krug da ne ispadnemo na penale
Na panale da ispadnemo ?
Zasto ? Pa vjerujem da nijedna repezentacija na svijetu nema odlicne izvodjace penala kao mi.
Ako do toga dodje, neka se puca ovim redom:
Pjanic
Misimovic
Ibricic
Hajrovic
Salihovic
____
Na golu rezervni golman Fejzic koji je majstor za izvodjenje i branjenje penala. U slucaju da bude nerijeseno nakon pet serija nek on puca a zatim sestu i sedmu Ibisevic odnosno Dzeko za kojeg se najvise bojim da bi mogao promasiti.
I molim vas, ne dizem nase igrace, ali cinjenica je da nabrojani ( barem prvih pet ) rijetko ili gotovo nikad ne promasuju sa bijele tocke.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Miske
Pjanic
Ibisevic
Salihovic
Ibricic
Dzeko ni pod razno. Uh jesmo uranili.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kontam da ga tu ne mozemo popusit' nikakoDukeOfWellington je napisao/la:Raspucavanje penala je igra živaca i tu uvijek pobjeđuju karakterno jači, a ne bolji izvođači penala na treningu ili u toku utakmice.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
O tome se može pričati. Jedno je sigurno, ako budemo pucali penale protiv Engleske nema šanse da izgubimo.fanatic je napisao/la:Kontam da ga tu ne mozemo popusit' nikakoDukeOfWellington je napisao/la:Raspucavanje penala je igra živaca i tu uvijek pobjeđuju karakterno jači, a ne bolji izvođači penala na treningu ili u toku utakmice.Vedo, Miske, Pjanke, Salihovic nemaju nikakvih problema da u 4 ujutro izvedu penal. Ako dodje do penala, ubjedjen sam da nema zime za nas..
"We can't even beat the likes of Bosnia".DukeOfWellington je napisao/la:O tome se može pričati. Jedno je sigurno, ako budemo pucali penale protiv Engleske nema šanse da izgubimo.fanatic je napisao/la:Kontam da ga tu ne mozemo popusit' nikakoDukeOfWellington je napisao/la:Raspucavanje penala je igra živaca i tu uvijek pobjeđuju karakterno jači, a ne bolji izvođači penala na treningu ili u toku utakmice.Vedo, Miske, Pjanke, Salihovic nemaju nikakvih problema da u 4 ujutro izvedu penal. Ako dodje do penala, ubjedjen sam da nema zime za nas..
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Eto neka je Ibričić bolji od Štilića.grgr je napisao/la:Nemoj mi vise guzicara molim te , po meni je totalno bespotreban nece donjeti nista novo... Jedino da ibricica ne pozovu onda ok neka on bude ionako je bolji od ovog idiota.Cartman je napisao/la:Stilic nije toliko daleko od spiska kao sto neki misle. Ako dobra igra u Turskoj, dovoljno je dobar za spisak.
Ukoliko bude standardan u klubu odmah pozvati Štilu a onu ublehu Ibričića više nema potrebe zvati.
-
wienultras
- Kontakt:
ali ako dodje do toga,ja bi ovaj redosljed
ibisevic
salihovic
miske
pjanic
hajrovic
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Anoniman, Beli98, boki86, Brazzzoo123, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Daduli, darker10, denza, DUVNO1921, eaglebvb09, ErosViverosViv, exampLe., FCB1986, FerdinandF, Fudo, General505, Gifron, Giuseppe1, Gomis99, Google [Bot], Google Adsense [Bot], guillermo, Hardzavi, HariTz, Imamkarbarum, invincible1921, isko1807, Jabroni, kakarut, karajlo, Kaunas, KimJongEsmer, Lavcina, Markinhio, Micron, napapijri1987, NEZALAGANJE, NisamIsmirMirvic, Objektivac, Pact1921, Pensioner26, PeppermintSA, PointBlank, PSV, Rauber33, Scholl, Shevko, Sheyi, Slobodas, StevieG8, tale07, THEC, tutankamon1905, Venom, VensanKasel, VibeTribeX, VolimBiH96, Wilshere10, Yucca, zaostrog, ZeljeznicarUberAlles, zemuntrg, Zglavkar i 457 gostiju.