Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cartman » 27 okt 2013, 16:31

Ocekivano i zasluzeno sto je na klupi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bivsi
Kontakt:

Post Postao/la bivsi » 27 okt 2013, 16:32

Cartman je napisao/la:Ocekivano i zasluzeno sto je na klupi.
cuj odkud ti znas :x

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 okt 2013, 16:35

Kad klub rotira vise napadaca, onda se ne moze reci da su svi oni rezerva. Zato ne mislim da je uvijek bio rezerva. Inace, mislim da je ovo dobra odluka Pellegrinija. Jedan napadac protiv Chelsea, u protivnom bi izdominirali na sredini. Naravno, i ovako je moguce da izdominiraju ali sansa je manja.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 27 okt 2013, 16:35

Sabinho je napisao/la:Zivim za dan kada cemo ponovo imati igraca koji je standardan u nekom top klubu.
Bice kad ode u drugi kluba on navalio da ide iz Wolfsburga I navalio !Mogao je sacekati malo I otici u klub u kojem bi bio hadzija!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 okt 2013, 16:40

emir79 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Treba biti realan i reci da Negredo u ovom momentu bolje igra. Jos + bolje suradjuje sa kepecom, i govoriti kako Negredo apsolutno nije nista postigao za ovo utakmica sto je igrao je neozbiljno. Ukoliko ste gledali zadnje utakmice, uvjerili biste se da Negredo puno vise pruza od Dzeke, i zato zasluzeno igra.

Opcenito vjerujem da je Dzeko bolji od Negreda, ali zato mora posteno zapeti, i mora se vise truditi. Ne znam sto i dalje ima ovoliko problema, ali mora nesto promjenuti u pristupu. Ne vjerujem da mu nije stalo do prve postave, sportas je i sigurno ima svoje ciljeve, ali uvijek ga jos koci nesto. Bolji je, i morat ce to dokazati. Vjerujem jos u Edina, i vjerujem da se u njemu moze probuditi ona zvijer koja je Tottenham rasceputala sa 4 gola, ili onaj Edin sto je cijepao mreze u Wolfsburgu.
Balkanizam onaj cisti sto sad pises, ono fol realnost, kad Dzeko odigra briljantno bez gola, natakarite se opet na Dzeku, kako se napadaci mjere po golovima. Zar u slucaju Negreda nisu mjerilo golovi nego kako ce trckarati? To realnost? Negredo je libero ili veznjak, sta li vec?
Negredo ima samo jedan gol vise od Dzeke, a da ne pricamo ko vise igra, i to je jedino mjerilo, znas ti, znamo svi.
džeko je odigrao jednu dobru utakmicu i dvije loše u kojima je na neki individualni kvalitet i sreću uspio dati gol. ostale ne računam jer nije ništa značajno napravio . kada je edin odigrao super protiv newcastlea , nitko nije rekao da on treba samo davati golove , i pellegrini je rekao da on treba nastaviti tako igrati ali UZ TO davati golove . kao nagradu za dobru partiju , počeo je protiv cardiffa , tu je igrao loše kao i cijela ekipa ali je dao gol koji je više bio individualni kvalitet , te na taj način nekako poboljšao svoju blijedu partiju . i bez obzira na to što je loše igrao , opet je sljedeću utakmicu počeo .

ti govoriš kako se negredo treba mjeriti po golovima .. međutim , ako aguero zabija , i ako aguero dobro surađuje sa njim , a negredo mu dijeli asistencije , zašto stavljati džeku koji usporava svaki napad i ne zna surađivati sa aguerom ? nitko ne bi okriviljivao edina kad bi se on trudio i zalagao na terenu , te da dijeli asistencije agueru , siguran sam da bi igrao . međutim on je sam sebi upropastio situaciju koju je imao na početku sezone.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 27 okt 2013, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 27 okt 2013, 16:44

Nemas ti pojma VIKK!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 okt 2013, 16:45

bivsi je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ocekivano i zasluzeno sto je na klupi.
cuj odkud ti znas :x
Molim?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 okt 2013, 16:45

BosnaSTL je napisao/la:Nemas ti pojma VIKK!!
vrlo argumentovan odgovor . nema , porazio si me , isključujem se iz teme .

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 okt 2013, 16:48

Kolko gluposti za jedan dan procita, cuj Negredo treba igrat jer je eto Aguero produktivniji kad je on na terenu. Inace je taj isti kepec poznat po svojoj timskoj igri pa se on i Negredo neizmjenicno dodaju tika-taka pa to izgleda savrsenstvo fudbala. Jest al u q. Dzeko znaci jos jednu tekmu ce gledat na klupi. Da je pametan odbio bi igrat protiv Newcastla u kupu i trazio prekid ugovora ili da ga bace na transfer listu pa nek se dobro istea po Sarajevu i nek dobro Amru izvolji do Januara i da krene igrat onda onako kako treba.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 okt 2013, 16:49

Ne treba praviti neku filozofiju oko njegovog neigranja, sasvim opravdano je na klupi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 27 okt 2013, 16:49

Amra je njega sjebala nema tu neke posebne priče :)

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 okt 2013, 16:53

BIHfan je napisao/la:Kolko gluposti za jedan dan procita, cuj Negredo treba igrat jer je eto Aguero produktivniji kad je on na terenu. Inace je taj isti kepec poznat po svojoj timskoj igri pa se on i Negredo neizmjenicno dodaju tika-taka pa to izgleda savrsenstvo fudbala. Jest al u q. Dzeko znaci jos jednu tekmu ce gledat na klupi. Da je pametan odbio bi igrat protiv Newcastla u kupu i trazio prekid ugovora ili da ga bace na transfer listu pa nek se dobro istea po Sarajevu i nek dobro Amru izvolji do Januara i da krene igrat onda onako kako treba.
Ma jarane znas kako se to radi, napravis sranje dobijes crveni i 4-5 utakmica kazne i i opet poslije tako i eto janaura!

(znam iz iskustava, evo vec treci vikend ja ceskam jaja) :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 okt 2013, 16:53

Nek se ugleda na vedu..cojk predje u klub u kojem nije postojao nijedan napadac osim njega..covjek dobrim igrama sebi osigurao i mjesto trenera na kraju karijere i taman da sad van persie dodje u stuttgart, ne bi ga izbacio iz prve..kamo srece da dzeko predje u neki klub ranga stuttgarta da odigra 180 minuta u nizu..kamo srece..necemo se zavaravati i zeljeti mu chelsea, real, arsenal itd..sa onakvim zalaganjem, ni mjesto u crystal palace-u pored chamakha mu nebi bilo zagarantovano..naprotiv..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 27 okt 2013, 16:53

Pa Negredo bolje igra nego Edin trenutno... Il je i to glupost ?

Niko nije rekao da je Negredo bolji igrac od Edina jer nije al je u BOLJOJ formi i vise grize na terenu.

Budite malo objektivni... Niko nije kriv sto Dzeko ne igra prvu osim njega samog.. Pustite vi suplje ovaj sebican ovi ga sabotiraju te ne zna spanjolski itd.. To su zapravo gluposti koje poticu od raje koja misle da je Dzeko najbolji napadac na svijetu, da je bolji od Mesija i slicno...

Pa kad cujem da lose igra zbog Amre, zbog tvitera ovog onog... Jos samo da raja krene govoriti da se drogira ko mati za dijete kad dobije par losih ocjena...

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 okt 2013, 16:58

BIHfan je napisao/la:Kolko gluposti za jedan dan procita, cuj Negredo treba igrat jer je eto Aguero produktivniji kad je on na terenu. Inace je taj isti kepec poznat po svojoj timskoj igri pa se on i Negredo neizmjenicno dodaju tika-taka pa to izgleda savrsenstvo fudbala. Jest al u q. Dzeko znaci jos jednu tekmu ce gledat na klupi. Da je pametan odbio bi igrat protiv Newcastla u kupu i trazio prekid ugovora ili da ga bace na transfer listu pa nek se dobro istea po Sarajevu i nek dobro Amru izvolji do Januara i da krene igrat onda onako kako treba.
aguero zabija kada negredo igra (odnosno kada mu negredo dijeli asistencije) = to donosi pobjede i na kraju krajeva uspjeh CITYJU

aguero ne može zabijati kada džeko igra jer džeko nije negredo , i aguero ne može stalno samom sebi praviti prilike , a džeko niti se trudi , već čeka da mu drugi namjeste loptu na nogu = ne donosi povoljne rezultate po city

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 27 okt 2013, 16:58

NoName je napisao/la:Ne razumijem sebe više, zašto bezveze očekujem svaki put da vidim da li će igrati od prve minute, kada ne igra čekam kada će ući... A onda gledam njegovo setkanje po terenu. Ma zaboli me qrac više! Da sam ovoliko živaca na nešto drugo trošio pa hajde a ne ovako ja se živciram a njega zaboli čuna.
Slazem se! Iz istog razloga ja nisam gledao Dzeku (osim protiv Slovacke) odkad je City igrao protiv Hull-a 31. Avgusta. Svaki put kad je utakmica, mene ceka matematika. Zato jarane, udri po sebi a Dzeku pusti nek se trudi koliko moze ili upravo - za sta ima zelje. Slava mu je udarila u glavu cim je on spao na granu da se vise prepire s ostalim na terenu i svoju nervozu i nezadovoljstvo pokazuje umjesto da se bori i izbori barem titulu drugog napadaca City-ja.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 okt 2013, 16:59

Sabinho je napisao/la:Zivim za dan kada cemo ponovo imati igraca koji je standardan u nekom top klubu.
Nismo ga imali od Salihamidžića a nećeš ga ni imati u Džeki izgleda.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 27 okt 2013, 17:03

top klub je realtivan pojam, vidi uniteda sad.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 27 okt 2013, 17:07

armin dju je napisao/la:top klub je realtivan pojam, vidi uniteda sad.

Pa United je i dalje top klub i uvijek ce biti. Trebalo bi bas par losih sezona da ispadne iz kluba najboljih timova na svijetu. Tek je pocela sezona, mozda i ove godine osvoje..

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 okt 2013, 17:08

Od kad je dosao u city on nije sastavio 5 tekmi u nizu.Davao golove,ne davao,asistirao ili ne,trudio se ili ne. Sto, kako,ne znam.Fenomenalan u pripremama,na pocetku sezone i onda klupa.Izgleda da samo on nema pravo odigrati slabu tekmu.Ne branim ga sto nekad izgleda nezainteresovano,ali da li je sve tako lose kad je on na terenu,sudeci po vasim komentarima jeste,ali.....
Neko gore napisa glupost da je cardifu dao gol na individualni kvalitet???????
Jok,na kvalitet granapdzije gdje kupujem hljeb!! Kako ces dati gol na kolektivni kvalitet!?
Koliko je todao golova Negredo? Isto kao i Dzeko. Koliko je tekmi igrao? Vise nego Edin.
A koliko je to asistencija imao? 5,6 vise od Edina? Jeste alu u hurcu?
Zato dosta sranja.Negredo se kao bori,sta li? Pa ako ti treba neko da trci kupi brate Gatusa pa neka trci povazdan.Napadac i trka nikad nisu imali veze jedno s drugim.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Zglavkar i 14 gostiju.